Kutak za trudnice

prskali, kaze majstor da moramo razmontirati sudo masinu i filtere ili sta vec natopiti njihovim dezi. sredstvom
posto buba ruse obozavaju tu da se ugnezde
ne daju garanciju drugacije
:bljak: :bljak: :bljak:

sada moram da cekam iz servisa da razmontiraju masinu i srede sve

Hehe, to i ona moja debelica radi...stomak se naglo povecao cim je usla u cetvrti mesec :heart:

Meni je to mnogo slatko :D
Pogotovo što se prve trudnoće bukvalno ne sećam... sećam se konstantnog povraćanja, umora, komplikacija u Kini, nerviranja, pa onda malo nešto u Srbiji i već sam se porodila :sad2:
Nekako je prva trudnoća bukvalno kao da ja nisam bila trudna, već neko drugi a ja sam gledala... :roll: sad ću baš svesna da budem u vezi iste i da uživam u njoj, kako god znam i umem :heart:
Jedva čekam samo da uđem u taj drugi trimestar :zaljubljena:

Bravo Damo :)
Sad i mi cekamo utorak :ceka: Jos si ti na pocetku, ima da te ispratimo tokom cele trudnoce :heart:

Hehe, čekamo utorak :D :zurka: :srecna: :D
Ovde sam tokom cele trudnoće, sve ćemo zajedno raditi :zag:

Ja sam u prvoj isto imala problema, tj nisu ni bili problemi, nego su doktori pogresili s jednim testom, i gledajuci na isti nekoliko meseci mi je proslo pakleno.
A trudnoca k'o trudnoca, i jedna i druga, kao da nisam ni bila trudna sem sto mi je stomak bio sve veci i veci :lol:

Ja sam u prvoj isto imala problema, tj nisu ni bili problemi, nego su doktori pogresili s jednim testom, i gledajuci na isti nekoliko meseci mi je proslo pakleno.
A trudnoca k'o trudnoca, i jedna i druga, kao da nisam ni bila trudna sem sto mi je stomak bio sve veci i veci :lol:

Ma samo da ne bude ko prva... a i plus mnogo toga se promenilo od tad i... ma sad će biti super :heart:

Damo, draga, samo polako i opusteno, sto manje stresa i sto vise setnje...bices super :zag:

Hvala draga :zag:

mi prskali, pa se pojavise u garderobi neke bube srebrne ribice :evil:
covek se sokirao, kaze da se one nalaze samo po wc-u
sada se pere sva garrderoba, i pegla...
niko nikad cuo za njih

vrtic nece proraditi pre mog termina, i ne preporucuju da se dete daje ako dodje prinova ....
ostacemo na kraju svi kuci

elem, izgleda da su ovi koji su mi prvi prskali prevaranti
to kazu drugi koji ce stavljati neki gel koji deluje samo na insekte
a potvrdili su iz servisa sudomasine, kazu nikada culi i to sto traze ne moze da se uradi
sinoc videla jas jednu bubu u polici sa kesama... pobacala tonu kesa i papira

ako ni gel ne pomogne, popizdecu... kazu u najgorim slucajevima imaju dimne bombe koje resavaju problem 100%

DJ9Io0e.jpg

Drage moje evo i nas :D
Danas smo suprug i ja videli kako malo ali snažno srce kuca i oduševljena sam i sad mi je lakše :zaljubljena:
Jedno je bebče, raste vredno i razvija se...sledeći pregled mi je 9. Oktobra, tad dobijam knjižicu za bebu i treba da izvadim krv itd itd. :aha:

Inače ovako sam ok, ne povraćam - ali mi je konstantno muka :roll: slatko mi uopšte više ne prija, samo slano jedem i pijem sokove (najčešće od breskve ili kajsije), oni mi prijaju ;)
Spavam ko prava... non stop bih spavala da mogu, neverovatno :lol:

Ljubimo vas sve i nadam se da ste dobro :cao: :zag:

Back