ja se nisam zaljubila odmah,al kada su bebu doneli,nije mi trebalo dugo

pogotovo sa prvom...ona(Irina) ispala iz mene,dere se,onako plava....
one je oprale,uvile,dale mi je a ja na silu kao jaooo,caooo pa gde si tiii i kao ljubim je, sve u cilju da babica ne sazna da sam cudoviste koje ne voli svoju bebu istog momenta kad je vidi prvi put
hahahah jao kad se setim
Tamari sam se mnogo vise obradovala

valjda sto sam znala sta i kako...isto je bila plavkasta,ljubicasta
i ruzna hahahah al sam to i ocekivala i nekako sam je spremnije docekala a i mm je bio tu pa sam bila hrabrija i bilo mi je lakse
i dr sam poznavala i sve je bilo prijatnije
a kod kuce
Sa starijom, nisam imala sa dojenjem toliko muke koliko sa depresijom
ona nije bila planirana...i malo sam bila zatecena sa tom situacijom da odjednom nemam vise ni sl;obodu ni nista...samo beba,vadi sisu po ceo dan,nigde ne mrdam bez nje,nigde i ne idemo ...znaci odjednom mi se sve promenilo a da ja to nisam isplanirala i namerno uradila

pa rana od cepanja,muke sa tim...pa dezurni ljudi koji cim kmekne vicu gladna je slabo ti mleko...bolje u oko da me ubodu viljuskom nego za mleko da mi se.ru

to je bio haos
pa zeza sa spavanjem...podrsku i razumevanje nazalodst nisam imala
al sve je to nekako proslo
sa drugom je bilo lakse sve
nije sisala,to je bio sok,al to je druga prica
al generalno,mm je imao i razumevanja,pripremili smo se i na mogucu depresiju i na sve na sta nismo bili spremni prvi put
al svega toga nije bilo

valjda zato sto sam imala i iskustva a i to sam "namerno" uradila....htela sam bebu bas tada
i znala sam da cu biti vezana za nju u pocetku i nije mi to smetalo
jeste na momente,al me prolazilo vrlo brzo
osecala sam se mnogo prijatnije
sto se sredjivanja kuce tice, dok beba sisa na zahtev i dok je mala, zaboravite na kucu...nece pasti plafon
spavajte kad mozete i zelite
samo opusteno
i ne dajte da vam se mesaju babetine dezurne
Pedijatar prati razvoj bebe a ne dezurna tetka
za dojenje smo tu da vam kazemo sve sto vas zanima
i tako
svako drugacije dozivljava dolazak bebe
i sve je savrseno normalno,sve dok nemas nagon da naudis bebi,onda trcis kod psihijatra
ostaloi je sve ok...