Kutak za trudnice

Meni nisu pustili da cujem bebanino srculence :(. Glupo pitanje: moze li pod rukom da se osete otkucaji? Meni se ucinilo pre neki dan kada sam stavila ruku na MOJ BALON :) da sam osetila neke pulsirajuce talase, nalik otkucajima. Ma odlepila sam sigurno:)

To je vrlo moguce da pomesas sa bebinim "stucanjem".. Ne mogu da razlikujem nista, ali znam da mm kad je bio na kontroli samnom pitao dr-a gde je glava pa mu je ona obj kako se to gleda pa smo tad znali.. ali sad sam isla sama, dosla kuci on me pita gde je glava, gde su joj noge, a ja pojma nemam ;(

Meni nisu pustili da cujem bebanino srculence :(. Glupo pitanje: moze li pod rukom da se osete otkucaji? Meni se ucinilo pre neki dan kada sam stavila ruku na MOJ BALON :) da sam osetila neke pulsirajuce talase, nalik otkucajima. Ma odlepila sam sigurno:)

ne mozes osetiti otkucaje srca bebe
to ritmicno sto si osetila, kao pulsiranje, osecaces do kraja trudnoce s vremena na vreme, moze da traje i po deset minuta
i to beba stuca ;)

Moj muz ne zna ni odprilike koja sam nedelja. :-D juce ga pita prijatelj a on kaze 14 verovatno. ... :-)
To je zato što si ti divna trudnica...
Pisala sam negde o tome da se sa mnom dese čudne stvari kad ostanem trudna... da se neretko i bezrazložno durim na muža... i da on često odbrojava koliko je ostalo dok mu se žena ne vrati, umesto vanzemaljca....

Aaa znaci to je stucanje. A pitala sam se inace kako se oseti kad beba stuca. :) A i ja ne znam gde joj je glavica,rucica, jedino kad me jako udari znam da su to nogice :). Par cm levo od pupka mi je veci stomak,tj.kao bregic i tu sdm najvise pomera, ne znam da li joj je tu glavica? Sva sam iskrivljena :);)

Aaa znaci to je stucanje. A pitala sam se inace kako se oseti kad beba stuca. :) A i ja ne znam gde joj je glavica,rucica, jedino kad me jako udari znam da su to nogice :). Par cm levo od pupka mi je veci stomak,tj.kao bregic i tu sdm najvise pomera, ne znam da li joj je tu glavica? Sva sam iskrivljena :);)

Meni je stomak veci sa strane gde su im noge. Najverovatnije su obe devojcice. Glave su im na levoj strani I dr ocekuje da ce tako I ostati jer su velike bebe I jedna iznad druge složene.

Tako I ja mislim. Zato mi treba vase misljenje. Drugarica me navlaci. E ne dam pare! :mad:
Pusti ti sta ti drugarica prica, ona kad se bude poradjala neka da i 5000 eur briga te. Ja to smatram bacanjem para, u redu je da kupis pokloncic ako bas zelis, i klopu sestrama, ali toliki novac davati Doktorima koji to po zakonu treba raditi BESPLATNO je besmisleno. On samo 1000 eur da uzme od jedne,eto mu je mesecna plata,a mislis li da on nema takvih koje daju par. Nije ni cudo sto voze dzipove i rolex satove,a deca im studiraju na Harvardu!! Da im vidite samo kancelarije i sta im se nalazi u ormarima, hahaha, kad otvoris od broja parfema,viskija,box cigareta,poklona sve padne na pod. Ja videla :):) E zato ne dam, pa da sam milionerka, kupicu nesto mojoj babici i to je to. Ali ima i izuzetaka.

ooo pomagajte.

juce izdepiliram donji dio nogu depilatorom (doduse prvi put u trudnoci), kao more, na ne koristim bic bla bla...

juce sve ok, jutros sam bila u helankama, dolazim kuci, svikam kad imam sta i da vidim. na svakom trebem hebenom mjestu gdje izrasta dlaka je po jedna veelika crvena nabubrena fleka! na obe noge. i to bas na 2/1-3 povrsine pokrivene helankama.

jasno mi je i kako i zasto, osjetljivija koza sad i jbg.

nego cim da mazem'? dezinfikovala sam i namazala pantenolom, koji inace koristim za crvenilo. ako znate jos sta pisite.

sreca pa ne stigoh juce i gornji dio nogu:mrgreen:

ma ovo je samo iritacija od depilacije
nema se tu sta sanirat flogocidom
a jekoderm je bez premca za ojede ;)
mada sudokrem ima jos neke komponente osim cinka
ja s mojom krasnom kozom sklonom folikulitisu, iritacijama od vrucine itd
ne mogu zamislit zivot bez te kreme : )

Ja ti ne mogu pomoci, jer se depiliram od prvog dana trudnoce I nemam nikakvu reakciju. Obzirom da primam I progesterom meni je potrebna depilacija svake 2 nedelje. A ispod pazuha svake. A bas nisam ni tamna niti su jake dlake... mozda sam vec oguglala....

Back