Meni su u 10toj nedelji rekli pol. Ali ne ocekujem da je tacno. Posle nisam pitala. Ja idem na sve varijante obzirom da su blizanci. Saznacemo na vreme
Ja sam danas prvi put nesto malko spremala po kuci. Posle oko sat vremena, pocelo je da mi pulsira nesto oko zeludca, izmedju grudnog kosa, tacno na sredini. To me dosta I zateze kad stojim. Da li je neko imao ovakvo iskustvo. pregled mi je tek sl nedelje. Nije mi prvi put da ovo osetim, obicno posle setnje ili nekog kretanja. A plasi me da nije nesto lose za bebe
Ja sam danas prvi put nesto malko spremala po kuci. Posle oko sat vremena, pocelo je da mi pulsira nesto oko zeludca, izmedju grudnog kosa, tacno na sredini. To me dosta I zateze kad stojim. Da li je neko imao ovakvo iskustvo. pregled mi je tek sl nedelje. Nije mi prvi put da ovo osetim, obicno posle setnje ili nekog kretanja. A plasi me da nije nesto lose za bebe

. Ja zelim da mi se bebana zove na slovo V, jer mm i meni ime pocinje na V, ali nemam neki veliki izbor. Milica44, to ti pulsira abdominalna aorta, meri pritisak cesto, i ne zamaraj se puno, spavaj na levom boku. Kada si na ledjima i d.boku tezina bebe je na njoj i zato zna da pulsira,zbog tereta. Levi bok je najbolji zbog cirkulacije. Kada krene da pulsira okreni se na L.bok. Ako je ucestalo uradi UZ abd.aorte.