euridika
Ističe se
- Poruka
- 2.608
da, primih i ja kortikosteroide za sazrevanje njegovih pluca
bili smo zajedno 7 dana u bolnici (narodni front)
bio je nekih pet dana u inkubatoru, ali je samostalno disao, posle na prebacen na kako oni zovu grejni sto, i otpusteni kuci eto sedmi dan zajedno moj sinak i ja
nije imao nikakve infekcije i komplikacije, sve ok, samo eto, standardno, morao je isprimati infuzijice neke, malo da ga isprate, osuncaju, odrade sta moraju i to je to
sad je to jedna momcina
ja mu nosila svoje mlekce, izmuzem se, pa na tri sata, sestre tamo ga hranile tim mojim mlekom itd
Hvala, ti, hvala, hvala,, ne možeš ni da zamisliš koliko mi je olakšanje...
Zato što generalno, imam nizak pritisa, šećer je ok, posteljica je u redu kao i protok kroz pupčanik, ali mi je grlić užasno skraćen... A sve to kuckam zato što sam se nadala da su bebe čije mame nemaju zdravstvenih problema ipak mrvicu bezbednije... Interesovalo me je da li su ga hranili tvojim mlekom, zato što je želudac pre 34. nedelje nezreo, a kolostrum je ipak teško zamenjiv... A rekli su mi da sa 34. ako je bez komplikacija beba može sama da diše,da može da vari hranu i da ostaje pitanje termoregulacije, ali da, ogromno mi je olakšanje kada sam pročitala da ste zajedno otišli kući.Bravo za vas!
Koliko je bio težak?