Kutak za trudnice

vas dvije ste prave mrsavice :)

nama sutra punih 10 sedmica. :D cini mi se da su i mucnine i umor stali sa 9+0.

ali sanjam gluposti Boze moj, dosta sam opustena za prvu trudnocu, ali me zato sve stigne nocu. pu pu... valjda kako ide dabl i kontrola.

..milice, normalan je osecaj koji imash kad sedish pa ustanesh, kao da ce da ti ispadne beba, bukvalno, pritisak i osecaj na grannici bola u grlicu..
..procice za nekoliko nedelja, kad fundus predje gornju liniju karlichnih lukova (koske na vrhu kukova, velike pljosnate lepezaste)..
..izbegavaj da sedish dugo, a ako morash, rashiri kolena i nagni se malo unapred, nasloni laktove na kolena, to olakshava situaciju, ali ne mnogo..

..milice, normalan je osecaj koji imash kad sedish pa ustanesh, kao da ce da ti ispadne beba, bukvalno, pritisak i osecaj na grannici bola u grlicu..
..procice za nekoliko nedelja, kad fundus predje gornju liniju karlichnih lukova (koske na vrhu kukova, velike pljosnate lepezaste)..
..izbegavaj da sedish dugo, a ako morash, rashiri kolena i nagni se malo unapred, nasloni laktove na kolena, to olakshava situaciju, ali ne mnogo..

Hvala mnogo. Bas sam se uplašila. I ovako non stop lezim. Ustanem da jedem, kupatilo I inekcije ili dr... utesila si me da nisam jedina :)

zene sa koliko ste tacno radile dabl? ovdje nam predlazu svima bez obzira na dob.

da li sa 11+nesto ili 12+nesto?

kakav mu je uzv predhodio? obicni ili ekspertski?

i da, ovdje niko ne pominje taj ekspertski, kad se radi i koliko je bitan? otisla bih u bl negdje ga odraditi kad bude vrijeme.

Ja sam isla privatno na euz sa 11+6
I sutra ujutru vadila krv za dabl u.privatnom.labu, I to je to

Prosli put npr sam sve.isti dan u frontu savrsila, al ovo je.novi sad, sve privatno, jbg....

Uglavnom moze I sa 11+ moze I sa 12+... Zavisi, kad ti zakazu

Ja sam isla privatno na euz sa 11+6
I sutra ujutru vadila krv za dabl u.privatnom.labu, I to je to

Prosli put npr sam sve.isti dan u frontu savrsila, al ovo je.novi sad, sve privatno, jbg....

Uglavnom moze I sa 11+ moze I sa 12+... Zavisi, kad ti zakazu

pre tri godine sam radila u betaniji isti dan expertski uz i vadjenje krvi za dabl ... shta se promenilo? :eek: ... samo si trbao da odesh da zakazhesh na vreme , nije ih bilo moguce dobiti telefonom ... radila sam( koliko se secam ) oko 11+5 ili 6

33+0 :zurka:

Ušli smo u 34. nedelju :D

Kičma odvaljuje, gorušica ubija, nesanica urniše... ali sam super...
Ležim, odmaram, produžujem dan po dan...
... danas idemo na neki mali piknik, valjda neće da mi naškodi... nisam bila nešto oduševljena idejom, ali kada vidim kako su klinci oduševljeni nemam prosto srca da ih odbijem. :)
Tolike dane ležim, valjda mi ništa neće biti 45 minuta u kolima do Selters banje, pa posle na neko izletište....

Večeras kad se vratimo baciću ovde postić, čisto da smo i dalje 3 u 1 :lol:

Ata, kada planiraju porodjaj?

Meni dr rekao da nece cekati 40tu. Posle 32 moze biti bilo koji dan... :confused:

U sredu idem u Front pa ću da vidim šta će tamo dr da mi kaže. Ovaj moj dr ovde, u Sd-u mi je dao još tri kutije Utrogestana, u utorak primam zadnji depo-progesteron sa ovog naloga, a on planira da mi prepiše još jedan nalog od 5 injekcija.
Znači, on planira da izdržimo do 35-e, ili 36-e nedelje.
Kaže popravili smo grlić injekcijama i lekovima, čvrst je, stoji kako stoji i možemo da iznesemo do devetog meseca. Kaže, kakav je grlić prvorotkama sa blizancima u ovom periodu, ti si super! A pri tom sam trećerotka :D
Tako da.... nećemo još :ok:

Bravo ata
Ja cu sad od ponedeljka do dz jedan dan, da vidim za te potrebne upute, krv, urin itd, nek vidi kakav je grlic....
Ja mislim da necu jos dugo, nekako, ne znam... Osecam je bas bas nisko... I sve cesce stomak mi se steze....

ta mante se politike, evo kako dolaze bebe :D

10389684_248399198617812_7689743074517480201_n.jpg

Back