Kutak za trudnice

Ja se.iznervirala sada, lezim.znate stalno, odem.u.dz da me napokon ginekoloski pregleda, kad nema.sanse, dvadeset njih ceka re mene, sestra kao, nece ona da se bakce s pacijentkinjama, nego da ja cekam s njima, znaci.haos... A.mene sve probada... Nista.. Sutra uvece idem.privatno, ovo.nema smisla

ata, koji je ovo deo kosmaja? mi isli pre neku nedelju ali nisam videla ovakav proplanak, videla neki drugi, odmah ispod spomenika, slicno je ali mi ovo deluje lepse

MI smo išli do spomenika, ali je trava nabujala od kiša i nije bilo baš za šetnju.
Ovo je zapravo dvorište restorana
Kosmaj pod borovima
Dolazili smo iz pravca Selters banje, i to je bilo usput, negde na 12-tom kilometru. Eto, to je najbliže što umem da ti kažem gde je to. :rumenko:

Proveli smo celo popodne tu, jer je trava pokošena, ima ovih penjalica i ljuljaškica, a i stariji članovi ekspedicije su imali klupu, sto i hladovinu.

Čestiram Cherish! :heart: :zag:
Neka je živ i zdrav, srećan i uspešan celog života :heart:
Mašala, veliki dečak, krupan. :) jesi li se porodila prirodno ili na carski?
Kako si ti, kako je prošlo sve?

hvala vam svima na lepim recima:heart:

morala sam na carski,radjen u spinalu,i zaista bih svakom ko ide na carski preporucila tu vrstu anestezije.
prvi kontakt sa bebom cim je izvade je u najmanju ruku divan,neponovljiv:)
sve e ok proslo,malo je osoblje u sok sobi neprijatno,iako sam ja sama ustajala bez pomoci itd.
beba bi samo da sisa,sto je super osecaj nema nista slicno potpuno sam zaljubljena u njega:heart:

Cestitam rodjenje.sinka...

Ja danas dobih uput za betaniju da imam ako nesto krene ranije, jer mi je grlic skroz skracen i pod kontrama sam al nisu jos pravilne I jake... Pa za svaki slucaj da imam, I upute za one nalaze razne... I skontam da mi nije uopte radila briseve niti dala uput za njih, svasta, al ok...
Spakovah torbu tj manji kofer, onako sve po kesama sta mi treba I mirna sam sada

Stigoh iz Bg-a, iz Fronta.
Obe bebe su lepo napredne, jedna je 2200. a druga 2250g. Obe posteljice su 2/3 stepen zrelosti. Sve je ok za ovaj period, za 34. nedelju.
Medjutim, obe bebe su u karličnom položaju :dash:
... i toliko o mom prirodnom porodjaju... :(

Bila sam i kod mog kardiologa, UZ je ok. sve je ok, nema nikakvih prepreka ni za prirodni ni za carski porodjaj. Napisala mi koje AB da mi daju posle i to je ok.

Još samo da utanačim sama sa sobom gde ću se poradjati i da se opustim. Kese sam spakovala, sve sam uredila, dobro, nisam sav bebeći veš oprala i ispeglala, ali imaće tata šta da radi dok smo mi u porodilištu, ako ja pre toga ne stignem... :)

ata ne sekiraj se sad idejom o prirodnom porodjaju.

obe bebe zdrave, napredne, ti si ok. cemu sad praviti sebi problemcic kad ga nema. bice kako bude, ovo prvo je najbitnije ;)

mene ujuto zovu ne dugo iscekivani posao. i sta, trebam sad doci i reci znate nas je sad dvoje..:zcepanje:

Back