Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Ata, super izgledaš! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vas dvije ste prave mrsavice
nama sutra punih 10 sedmica.cini mi se da su i mucnine i umor stali sa 9+0.
ali sanjam gluposti Boze moj, dosta sam opustena za prvu trudnocu, ali me zato sve stigne nocu. pu pu... valjda kako ide dabl i kontrola.
..milice, normalan je osecaj koji imash kad sedish pa ustanesh, kao da ce da ti ispadne beba, bukvalno, pritisak i osecaj na grannici bola u grlicu..
..procice za nekoliko nedelja, kad fundus predje gornju liniju karlichnih lukova (koske na vrhu kukova, velike pljosnate lepezaste)..
..izbegavaj da sedish dugo, a ako morash, rashiri kolena i nagni se malo unapred, nasloni laktove na kolena, to olakshava situaciju, ali ne mnogo..
zene sa koliko ste tacno radile dabl? ovdje nam predlazu svima bez obzira na dob.
da li sa 11+nesto ili 12+nesto?
kakav mu je uzv predhodio? obicni ili ekspertski?
i da, ovdje niko ne pominje taj ekspertski, kad se radi i koliko je bitan? otisla bih u bl negdje ga odraditi kad bude vrijeme.
Ja sam isla privatno na euz sa 11+6
I sutra ujutru vadila krv za dabl u.privatnom.labu, I to je to
Prosli put npr sam sve.isti dan u frontu savrsila, al ovo je.novi sad, sve privatno, jbg....
Uglavnom moze I sa 11+ moze I sa 12+... Zavisi, kad ti zakazu
Ata, kada planiraju porodjaj?
Meni dr rekao da nece cekati 40tu. Posle 32 moze biti bilo koji dan...![]()
Evo, da bacim postić, po obećanju - vratili smo se i naravno još sam 3 u 1.
Išli do Selters banje po dedu ( svekar je tamo na oporavku posle preloma kuka ) pa otišli na Kosmaj.
Bilo nam je superiška, baš, baš, baš
Sad nazad na ležanje i svakodnevicu...
Evo jedan mali isečak kako nam je bilo danas:
Pogledajte prilog 332694