Živa istina...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobar dan.imam jedno pitanje za vas e ovako,prosli mesec sam imala men,7sad nisam dobila a stomak me ubija kao da cu dobiti svaki cas ali nista cak sam trcala u wc da povracam i nista.da li to znaci da sam trudna ili nesto drugo?molim vas pomozite mi
E ovako, posle spontanog pobacaja 2010 ja sam trudna
Nije me bilo na forumu, jer sam bila okupirana poslom i novonastalom situacijom. A i inace, u 3em mesecu sam shvatila da sam trudnaNe znam dal` se to ikome dogodilo, mene svi pitaju kako nisi znala, pa lepo nisam. Inace imam neredovne menstruacije, a simptome nisam nikakve primetila nije mi ni muka ni nista bilo. OSECAM SE DIVNO. Prelepo je biti trudnica
Jedini simptom pre nego sto sam saznala je bilo to sto sam se prolepsala
22 marta, slavili smo Mladence ja i mm, i to jutro uradila test posto sam "osecala" neku promenu u sebi, ne simptom - vise kao podsvestMada sam i sama bila opterecena sa time da necu imati decu,tako da je mozda i to doprinelo jer sam par puta zbog toga bzv radila test..
E ovako sad, termin mi je 16 Septembar, porodicu se u KBC Dragisa Misovic bar se nadamVezu nemam nikakvu, idem jer sam tamo bila kad sam dozivela spontani, i "provela" se bolje nego u neznamkojojprivatnoj bolnici.. Stvarno su divne sestre bile. Eto, nadam se da me primate u klub, imam milion pitanja. I iako sam na dosta njih procitala odgovor, cisto me zanima da cujem opet da se nesto nije promenilo
Pozdrav svima![]()
Izgleda da je moja najveca greska u trudnoci bila sto sam se drala na sva usta kako mi je super i to, nisam povracala, nisam imala mucnine, padavice, nisu me bolele grudi, ma osecala se sjajno.. I danas mi prvi put otekle noge, vrucina isli na slavu neku tamo naroda koliko `oces, sedeci polozaj jedva sam cekala da odem kuci. Dal me to sad tek ceka i stize, bol u ledjima osecam pomalo, ali noge danas kao da nisu moje. Treba da odem da kupim sad nesto udobnije za leto, ne znam sta bi mi odgovaralo, a i procitah negde da ce mi noga otici i za broj veci? Jel to istina ili samo mit? Inace ovako nemam bolove, spavam lepo, radim sve po kuci, i vise nego pre jer sam pre radila pa nisam imala vremena bas svako malo da drndam po kuci. Sad lepo generalka ide, mogu da cucnem, da se sagnem sve da radim, ne smeta mi.. Ali da li bi trebalo to da radim? Da nije i to malo doprinelo bolovima i oticanju nogu? Ili je to sastavni deo trudnoce SVAKE trudnice dal ona radila, ili lezala?
E zene moje, ne biste mi verovale ali ovo je sve od danas :/ Kao da se sve srucilo na mene.
jexy ja narucih ove grubinove prosle sedmice.
http://www.grubin.rs/artikal.php?art=0953670
koliko mi je pametan ovaj model ukoliko postoji mogucnost oticanja?
kad je krenulo oticanje uopste? mami tek od 9og....
ja cu tek u septembru u 6ti ako sve bude ok..
mackice ti si sad negdje u 6tom jel tako?
A pored oticanja, imam i tu ludu "sreću" da su mi poiskakale vene. Prepone, butine, naročito pozadi, guza, stopala i potkolenice... ne zna se gde višeOva vena na desnoj preponi je debljine onog trofaznog kabla, majke mi
A o hemoroidima da ne pričam, da nije Faktu masti, ja bih umrla od svraba i peckanja![]()