Kutak za trudnice

Nakon cjelodnevnog kozenja, na carski rez, rodilo se nase malo cedoviste od 58 cm i preko 4 kg (ne znam jos tocno, bila sam mrvu onesvijestena, fala Bogu). vidjet cu je valjda ujutro. dobila je ocjenu 9/10 eto, gospojica Iskra je stigla na svijet, konacno, i poranila citav dan. : )

Cestitam vragiii... :heart:
Nek Vam je ziva I zdrava... :) mala Iskra :heart:

Gde si se porodila?
Kako si prosla?

Kako se osecas?

Pisi nam kad se odmoris...

Veliki pozdrav :zag:
:bye:

Nakon cjelodnevnog kozenja, na carski rez, rodilo se nase malo cedoviste od 58 cm i preko 4 kg (ne znam jos tocno, bila sam mrvu onesvijestena, fala Bogu). vidjet cu je valjda ujutro. dobila je ocjenu 9/10 eto, gospojica Iskra je stigla na svijet, konacno, i poranila citav dan. : )

Saznala sam konacno i tezinu - 4 kg i 300 grama

Честитам,:klap:
Крупна беба, нек је жива и здрава

Честитамо.:heart:
Бтв Чичак и ја смо спремни за онај бизнис с матичним ћелијама око кога смо пре дискутовали.:mrgreen:
Samo nek izbaci onaj grasak od lane iz zamrzivaca I sve je reseno :mrgreen:
jos nisam :( izgleda ce je prvo tata vidjet

Tako kod mene bese oba puta.
Ja sam jos bila u anesteziji, na stolu a bebu su vec izneli mom muzu da je vidi...

Mada iskreno, prvi dan mi nije ni bilo do bebe... od bolova...

Vragana ti mi delujes super... nemas bolove?

Ma samo me rana bolucka, inace je ok sve. Sad smo vidjeli mishicu - muz je vidio samo kroz staklo danas pa mi slikao i poslao slike. Ima ogromne obrascice, koliko vidim tamne ochi i punu glavicu crne kosice, vrlo ozbiljnu frizuru takoreci. :lol:

Ma kod mene je to cijeli dan trajalo - kontrakcije na 3 do 6 min 30 do 60 sek, ali vrlo malo otvaranje tipa cm, 2...i tako do poslijepodne
onda me prikljucili na epidural i to radilo super oko sat vremena
doktor probusio vodenjak, vec bio prikljucio indukciju i onda je poceo pakao za mene - pauza izmedju kotrakcija skoro nepostojeca, pojacavali mi dozu epidurala i nista, to tako trajalo preko 2 sata..za samo 4 cm
anesteziologica i doktor kazu nisu jake kontrakcije, prate ctg, a meni da umrem - kontinuirani bol
onda je doktor trazio uz da pogleda i odlucio da ipak ide carski rez
jer sam ja vec bila panici i iscrpljena skroz i eto :(
cijela ekipa je bila divna, ali ja bas i nisam bila divna
danas sam super i zahvalna sam doktoru zbog carskog na kraju iako to nije bio plan

Poslednja izmena:

Back