birica
Aktivan član
- Poruka
 - 1.503

BRAVOOOOO!!!! CHESTITKE!!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nakon cjelodnevnog kozenja, na carski rez, rodilo se nase malo cedoviste od 58 cm i preko 4 kg (ne znam jos tocno, bila sam mrvu onesvijestena, fala Bogu). vidjet cu je valjda ujutro. dobila je ocjenu 9/10 eto, gospojica Iskra je stigla na svijet, konacno, i poranila citav dan. : )

mala Iskra 

Divno!!! Čestitam!!!Nakon cjelodnevnog kozenja, na carski rez, rodilo se nase malo cedoviste od 58 cm i preko 4 kg (ne znam jos tocno, bila sam mrvu onesvijestena, fala Bogu). vidjet cu je valjda ujutro. dobila je ocjenu 9/10 eto, gospojica Iskra je stigla na svijet, konacno, i poranila citav dan. : )

Nakon cjelodnevnog kozenja, na carski rez, rodilo se nase malo cedoviste od 58 cm i preko 4 kg (ne znam jos tocno, bila sam mrvu onesvijestena, fala Bogu). vidjet cu je valjda ujutro. dobila je ocjenu 9/10 eto, gospojica Iskra je stigla na svijet, konacno, i poranila citav dan. : )
Saznala sam konacno i tezinu - 4 kg i 300 grama

izgleda ce je prvo tata vidjet

Samo nek izbaci onaj grasak od lane iz zamrzivaca I sve je resenoЧеститамо.
Бтв Чичак и ја смо спремни за онај бизнис с матичним ћелијама око кога смо пре дискутовали.![]()

jos nisamizgleda ce je prvo tata vidjet

Ma samo me rana bolucka, inace je ok sve. Sad smo vidjeli mishicu - muz je vidio samo kroz staklo danas pa mi slikao i poslao slike. Ima ogromne obrascice, koliko vidim tamne ochi i punu glavicu crne kosice, vrlo ozbiljnu frizuru takoreci.![]()