Kutak za trudnice

Ej, caj od belog luka ne smrdi uopste! I nema jak ukus, malo se oseti miris, ali se cen ne preseca. Kad se presece nozem, ili zubima, dolazi do hemijskih reakcija. Caj od crvenog luka su i nama kuvali, pa dodavali med. Bljaks, ali pomaze.
Dok ne dobije antibiogram moze sebi ovako da pomogne, a antibiotike joj dr najverovatnije nece dati do 12 nedelje. Beli luk je sjajan...mana mu je sto je asocijalan :)

Hvala svima! Zamislite, nalaz je: nisu izolovane patogene bakterije!!!
Pozvala laboratoriju I kaze da je moguce da sam ih sprala, jer pihem 4l vode a proslo je 24h od prvog do drugog uzorka urina. Sada mi tek nista nije jasno. Da li je moguće isprati sve bakterije a pre toga pisalo "dosta bakterija"?

Svakako cu probati taj beli luk, pa ako preživim, javljam se :)

moguce je i da su zabrljali nalaz prvi, cesto se desi
ja u panici bila prije par tjedana zbog nekog streptokoka - kao odjednom se pojavio
prije toga svi nalazi bili super, kraj 9 mjeseca sam
popila i terapiju (za koju mi je doca odmah rekao da se ne cudim ako ne uradi ama bas nista
ukoliko je bas ta bakterija stvarno tu...)
ponovila nalaz i sad je nema

Poslednja izmena:
Ja sam se bas zabrinula jer sam u 6toj nedelji koja kaze da je najosetljivija za bebice. Sada vec mnogo redje imam grcenje materice, ali me I dalje boli kad hocu da ustanem. Moram da pridrzim stomak. To nisu grcevi nego samo bol. Nadam se da ce proci I to. Za 3 dana UZ :)

Da vam se pridruzim... pre 2 dana sam bila na UZ I dr je potvrdio da sam u 5 ned. ali nista vuse od toga ne moze da kaze. Ja sam se zalila na bol u donjem delu stomaka I rece da odmaram jos 2 nedelje. Krv I urin na kontrolu...krv super ali u urinu mnogo bakterija. Tek za 2 dana ce biti gotova urinokultura.

Da li je neko inao ovakvo iskustvo. Tek sto sam usla u 6 nedelju. Sta bi migla da uradim da ih se oslobodim?

cestitam :)
za bakterije ne znam a sto se bola tice, proci ce, mene je u prvoj trudnoci probadalo na svaki nagli pokret ili kada se sagnem ili idem uz stepenice....bas u ranoj trudnoci, nisam ni znala da sam trudna jos uvek....proslo je do neke 8 nedelje...9...tako

- - - - - - - - - -

a da zena prvo vidi koje su bakterije opce
pa po antibiogramu joj daju terapiju...itd
ne moze se bas sve sredit cajevima...

slazem se

- - - - - - - - - -

Hvala svima! Zamislite, nalaz je: nisu izolovane patogene bakterije!!!
Pozvala laboratoriju I kaze da je moguce da sam ih sprala, jer pihem 4l vode a proslo je 24h od prvog do drugog uzorka urina. Sada mi tek nista nije jasno. Da li je moguće isprati sve bakterije a pre toga pisalo "dosta bakterija"?

Svakako cu probati taj beli luk, pa ako preživim, javljam se :)
moguce je :)
samo rokaj vodu :)

..cheka devojka datum.. :)
..jel tebi dosadilo..?
..meni se chini da sam svaki put upadala u paniku "sadcesadcesadceanisamspremna josh"
chim udjem u deveti :lol:
ali da sam se porodila kad sazri ono "ajdevecjednom" :)

smorila sam se ko zmaj
dobila sam jedno dva kilograma odjednom - koliko vidim to je uglavnom tekucina
imam osjecaj da ce mi stomak eksplodirat koliko je sve napeto
i misici se vec bune
nisam puno otekla, usprkos toj tekucini, ali dovoljno da me nervira
gorusice mi se vratile, ova mala zlotja mi pritiska mjehur...non stop sam u wcu
ma, zabava :lol:

e, da i sto je najgore - idu praznici
treba u srijedu da se javim da me pregleda ko bude dezuran
pa da vide oce me ostavljat tamo za praznike
ili da palim kuci
ne znam sta mi je gore