gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
A meni opet mrljav sekret upravo....,tamnije rozo, braonkasto, mirujem, pa da vidim, nije puno al opet.... Nije mi svejedno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzmi stapic za bris sama u apoteci, operi se i malo zavuci stapic unutra i protrljaj nezno i odnesi u privatnu lab i reci vaginalni bris da zaseju samo i videces jel ima il nema...ocas posla,bez da te dr cherechi sa odvratnim spekulumom
- - - - - - - - - -
hvala svima na podrsci i sto mislite na mene, sutra ujutru se mozda jos jednom javim a ako ne onda javljam kad se porodim
ljubim vas
i drzite mi fige da odspavam nocas![]()
A meni opet mrljav sekret upravo....,tamnije rozo, braonkasto, mirujem, pa da vidim, nije puno al opet.... Nije mi svejedno

jos blenem i tu se nesto vrtim
Boki, ljubim te puno,opusti se,bice ok,samo polako
jeco hvala
a ti cickava idi spavaj zeno
ja dramim sto cu Irinu videti jos sutra ujutru pa onda tek 30og ili 31og decembra
to mi je tako ono...ne znam
mm i ja pricali o porodjaju i lekarima i svemu...dogovorili se da me ne zapitkuje svaka dva minuta dal me boli
i tako
malo smo se smejali,pa sam se opustila al me sad opet drma
ne sam porodjaj nego ono posle..usivanje...stiskanje stomaka.....bbbrrrrhhh
ne znam
ja ko bipolarna licnost ono...cas ok,cas ne cas izmedju nesto,cas ovo cas ono...ko da nisam normalna jbte
cas mi razum govori jedno cas se pojavi neka persona pa mi prica drugo jbte
a nisam neka svilena i mlohava...al sam prpadzija do trenutka kad se to nesto desi...kad krene onda kao nista sve kul al do tada ocu da mrem
i tako
idem ja da radim nesto pametnije od kukanja, a vi uzivajte pa se javljam ja sutra ujutru verovatno u panici...preskacite moje postove slobodno...odreagujte samo na onaj koji budem pisala kad sve prodje![]()

Ma bice sve oki doki. Sto kaze cicak samo verovati svom telu i bice opustenije. Ja kada se izludim samo kazem na kraju ma bice kako bude i to me opusti i u momentu zaspim ili se opustim ukoliko je dan 

uhvatio i eto je...kuka u sobi,place zove...

znam sve, al tom od 6 godina mozes i da objasnis nesto, sta ja ovom mom da objasnim.... ovaj bi preko dana svuda i svuda da se popne i sve da pipne, ne mogu ga zakucati za krevetSofa ja imam jednog zvrka od 6 god koji ne moze da sastavi tri min u mirnom polozaju i sve je mama, mama, mama, pa jos kada muz ode na put a meni kosa kao natapirana ali malo prilegnem na pola sata pa ustanem desetak min i tako u krug. Sednes dete pored sebe na krevet i na krevetu prospete sve igracke koje vas interesuju i druzenju nikada kraja a pored kreveta stavis vodu za sebe i dete i pokrila si bar 50% potreba za ustajanjem i naravno daljinski pored sebe. Nemoj da sedis jer je to zeznut polozaj koji stvara i pritisak u stomaku pa te to onda dodatno istripuje. Ja jos povremeno prodjem kroz fazu gledanja u ves i toalet papir do te mere da izgleda da jedem toalet papri jer ranije paket koji je trajao nedelju dana sada traje tri danaMa bice sve oki doki. Sto kaze cicak samo verovati svom telu i bice opustenije. Ja kada se izludim samo kazem na kraju ma bice kako bude i to me opusti i u momentu zaspim ili se opustim ukoliko je dan
![]()

Ајде драга, држимо палчеве, да све прође СУПЕР! Чекамо лепе вести и навијамо за тебе и бебуja cu to brzinski
nadam se
nocas nas Irina zezala do 2 i nesto
ja samo sto nisam flipnula pa sam popila bensedin jedan i taman me san najdivniji na svetuuhvatio i eto je...kuka u sobi,place zove...
posle nas je kod nas u krevetu zezala...te hoce da piski,te se drapa i vrti....pa je mazala ja sa onim pox clinom ....a izmedju svega toga ja dremala ko vrana...taman da zaspim ona nesto novo smisli
reko de bas nocas
i tako
zaspala sam posle i spavala ko beba
sad malo kafe,cekamo sveki da dodje i idemo polako
e a sto se gledanja u ves tice ja sam i proslu trudnocu i sad to radila![]()

znam sve, al tom od 6 godina mozes i da objasnis nesto, sta ja ovom mom da objasnim.... ovaj bi preko dana svuda i svuda da se popne i sve da pipne, ne mogu ga zakucati za krevet
uglavnom dobro sam od jutros, deluje mi tako, dokle god ga nema puno i javi se na par dana taj sekret necu da panicim, i nije sveza krv, nego malo te braonkaste sa sekretom.... uglavnom u cetyvrtak ujutru imam zakazan taj prvi pregled pa ce mi valjda laknuti
- - - - - - - - - -
Tsy, sa srecom, draga :****

U 14:40 rodila se mala Tamara. 54cm, 3700![]()

))))) :*************