vasilije2013
Zainteresovan član
- Poruka
- 231
na sestretine se slobodno brecaj, uvek se mozes vaditi psto si porodilja, a njihov posao je da izadju na kraj sa tobom ...
ako ti samo malo zasmetaju- vristi na njih !!!
E drage moje, ovde se radilo o doktorki u godinama,koja je pri tom znala da sam i ja lekar,pa je ni kolegijalnost nije sprecila da tako sa mnom razgovara. Cak je za jedan moj komentar rekla: koleginice necemo diskutovati o glupostima. U prevodu ja lupam gluposti. I za mog ginekologa je rekla da nema pojma a pri tom niti zna coveka niti bilo sta o mom zdravstvenom stanju. Ima nas raznih...
Tsymish navijamo za lak porodjaj. I cekamo lepe vesti za vikend.

i kap po kap.... i daj telu vremena, ocekuj ovih dana mlekce, ipak si porodjena cr, treba vremena i telu da se 'seti'

Sto se pranja tice citala sam da lekari preporucuju da se kesica sode bikarbone rastvori u litar vode i da se samo povrsinski ispira. A probiotik mislim da bi mi dobro dosao kao mala zastita. Vodu uglavnom pijem ali ovih dana kako jurcam na sve strane malo sam i to zaboravila. Inace pijem oko litar vode, tu sam slaba oduvek bila. Ima smisla to sa 3-4 litre vode, jer kazu da je to lek za sve tako da verujem da taj tvoj savet jos moze i najdelotvorniji da bude, a posto inace imam redovno malo sekreta ginekolog mi je preporucio da preventivno stavljam nistatin vaginalete, mada mi je bilo besmisleno da to stavljam u prvom trimestru s obzirom da brisom nisu konstatovane bakterije