Super. Sad mozes da uzivas. Ne brini za tezinu beba, u toku ovih mesec dana druzenja sa bebama na Institutu,videla sam da tezina nije toliko vazna,mnoge mrsavije bebe su bile stabilnije od krupnijih iako su rodjene iz iste trudnoce. Pa i moj manji bebac je zilaviji,pokretljiviji i sa manje komplikacija od veceg bate.
A ja sam danas uzivala. Isla sam na terapiju 'koza na kozu'. U posebnoj sobi na Institutu,koja je namestena kao u stanu,sa posebnom foteljom za mamu i neznom muzikom za bebe, mama se skine do pojasa i legne na fotelju i na grudi joj stave bebe koje budu golisave,samo u pelenama i ususkaju ih cebetom. Tako mama greje bebe i mazi ih dva sata a bebe uce mamin miris,slusaku glas i otkucaje srca koje poznaju jos iz stomaka. Tako sam ja danas leskarila sa mojim bebama na meni. A oni su,cim ih je sestra spustila na mene krenuli da traze siku,okrecu glavice,cvrkaju mi kozu,puze po meni tako maleni,traze da ruckaju. Ko bi rekao da to mogu sa samo 1400 grama. Prelepo iskustvo posle prethodnih poseta,koje su bile samo ceskanje kroz prozorce inkubatora. Svaki dan postoji neki stres,stalno neki nalaz,moj ili njihov iskoci iz normale,ali sve u svemu napredujemo polako i sutra ce vec biti mesec dana kako su se rodili moji decaci.
Pozdrav svim buducim mamama. Samo hrabro, cekam lepe vesti od svih vas i nove bebe.[/QUOT
Mogu samo da zamislim kakav neprocenjiv osecajDivno, jako sam srecna zbog vas! Da li poceli da sisaju? Duse male medene, bas sam se raznezila. Bice sve super, videces, sad kad su osetili svoju mamu, napredovace mnogo brze

),veruje da treba samo malo da se nadrazi jer vec kao krece nesto a ustvari ne krece