Kutak za trudnice

Hvala. :)
Pocele kontrakcije u taksiju i na prijemu otvorena pet cm i klistirali me i tu krenu cesce. I stave me na sto u 11:20 i ostave nas i posle dva sata valjda, otvorena 6-7...i probuse vodenjak i tu krene zurka...sat ipo otprilike trajali bolovi i krenuli naponi sa bolovima i iz tri guranja je izasla....bez indukcije,sve prirodno,malo sekli malo puklo...dr kontrolisao i davao uputstva svima da bih prosla sto bolje
mm bio super i jeste tacno da znaci jer je meni u bolu prvo bilo da se stegnem i zaustavim dah a on me terao da disem i stiskam mu ruku.....i jes lakse
a bolovi isti kao i sa indukcijom....svega sam se setila hahaha
pitam ja njega jel ima traumu i kaze ne,drago mu je sto je bio tu...eto to bi bilo to :)

Jao Sile... jako mi je drago sto si dobro i brzo prosla... :zag: Divno divno!!!! :heart:
I sto je muz bio tu sa tobom!!!
To je super!

Kako bi ja to volela... ali u ns nema te opcije :(

Javljaj nam kako vam je sa bebom...
Saljemo veliki poljubac :kiss:

beba ima rascep mekog nepca i nece smeti da sisa lezeci nego uspravno....ako uopste bude mogla da sisa jer ne moze vakum da stvori lepo zbpg rascepa
to su mi rekli tek malo pre jer nisu hteli da me traumiraju odmah u sali....
nadam se da sutra nece doci sa jos nekom pricom da ima jos nesto..
sutra cu saznati kad to moze da se operise itd
eto
ne da sam se skenjala nego nemate pojma

Cestitke Misu!!! Nek ti je ziva i zdrava, ponos i sreca! Nek joj samo dobro u zivot dolazi!
Nemoj da se nerviras, znas da posle porodjaja sve deluje gore nego sto jeste, odmori se, bice ona dobro. I ako ne bude sisala, nista strasno, odrasle tolike bebe zdrave i prave na dohrani. Zelim ti brz oporavak, strpljenje i zdravlje, sad ti to najvise treba.

hvala
procitacu to
ona hoce da sisa,dvadeset minuta smo pokusavale al cim uhvati i povuce,udje vazduh
na kraju je pocela da place i unervozila se pa ssu joj dali ad mleko i doneli je
pa je bljucnula i sve je krenulo kroz nos iako lezi na uzdignutom

a trebalo je drugi put da bude jos lakse
:(

beba ima rascep mekog nepca i nece smeti da sisa lezeci nego uspravno....ako uopste bude mogla da sisa jer ne moze vakum da stvori lepo zbpg rascepa
to su mi rekli tek malo pre jer nisu hteli da me traumiraju odmah u sali....
nadam se da sutra nece doci sa jos nekom pricom da ima jos nesto..
sutra cu saznati kad to moze da se operise itd
eto
ne da sam se skenjala nego nemate pojma

Ne brini,to se lako da resiti. Kad budes odlazila iz porodilista uputice te decijem hirurgu na dogovor, i vrlo brzo ce tvoja devojcica sikiti u svim polozajima. Nema razloga da bude bilo sta drugo uz to, nemoj sebe muciti brigom unapred. A i rekli bi ti oni zajedno sa ovom informacijom.

da rekla mi je dr za to, al mi zao
al dobro,bolje samo meko neko sve zajedno.....snaci cemo se
nego me boli dole,ubija pa ne mogu da skocim da je uzmem kad bljucne pa krene da place a ja se uplasim...ma....
bice veselo kad mi mleko krene a ona ne vuce

Tsy, cestitke za bebicu :vatromet:

nek ste zive i zdrave, a za taj rascepcic nece ni znati ako joj ne kazes, to su sada rutinske operacije, jos je samo meko nepce zahvaceno na licu ni oziljak nece ostati :D na Bg UNI ima bas mnogo asistenata sa rascepom usne i nepca ...
znam da se sekiras, ali je manji problem nego ostecenje bubrega usled refluxa, koji ima veliki postotak dece, a ni to nije problem posto se neko i rodi bez jednog bubrega da ni ne zna ;) ...
da te ne zivciram mnogo, ne razmisljaj ni o cemu i opusti se koliko mozes, i uzivaj u bebici- tako brzo porastu :heart:

Bravo Tsuy cestitam od srca na divnoj devojcici i cestitamo tati. Bice sve ok. Cim nesto ne kazu odmah znaci da se desavalo i da to mogu da saniraju. Samo polako i ne stresiraj se da ne izgubis mleko, jer joj je tvoje mleko najvaznije

Bila je dr i lepo pregledala malu i kaze da nije samo meko nego i deo tvrdog nepca i dojenje nije moguce...ako hocu moje mleko da dajem moracu pumpicom pa na flasicu i tom nekom posebnom cuclom
a ona non stop bljucka i gushi se
ja ne znam kako cu to sa gusenjem da izdrzim
sad bi se najradije ubila

Back