Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
A Slavica ne radi u nekoj bolnici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Slavica ne radi u nekoj bolnici?

steta sto ne radi i ona 4d
kod nje bih otrcala odmah
nego htedo da te zamolim da mi posaljes broj od one dr sto ti je radila 4d

ja pijem utrogestan
al imam kontrakcije,stvrdne se stomak ko kamen bude...i tako ponekad
ali i sa Irinom je tako bilo...
sad na UZ niko od njih nije pomenuo da ima kontrakcija neka
nego,sad sam zvala neku ordinaciju i ispricala sta je bilo jutros ali mi kazu da ne budem blesava da trosim pare,da je sve ok ako su rekli da je ok i da budem mirna
kaze sigurno se to vidi na tom 3 d aparatu sto me nacelnik gledao i da bi sigurno on video da nesto nije kako treba(mm kaze da je slika bila drugacija,video se svaki prsljen i svasta nesto jos,sto se nije videlo kod one prve sto je gledala)
e sad nemam pojma....
misim ni sa Irinom nisam isla na 4 d
ne znam vise nista
idem u ponedeljak kod moje dr po recepte za utrogestan pa cu njoj da kazem i da je pitam sta i kako...pa cu videti

Posle prvog carskog, uglavnom ga opet rade. Imas bruh, imas visoku dioptriju, sta se uopste mislis. Pa i prvi put ti je dr predlozio, ako se ne varam. Pogotovo sto ti ne planiras vise od troje dece. A sto se tice stanja u zdravstvu, nema razlike kad je porodjaj u pitanju: isti doktori, iste bolnice, iste pare.meni je samo uzasno lose ovih dana....ko da sam bolesna...vrtoglavice,mucnina neka...slabost...
i bole me kukovi i krsta...lose spavam...
Da ides na carski i ne komplikujes. Ako hoces da si svesna idi na onaj "polucarski"Posle prvog carskog, uglavnom ga opet rade. Imas bruh, imas visoku dioptriju, sta se uopste mislis. Pa i prvi put ti je dr predlozio, ako se ne varam. Pogotovo sto ti ne planiras vise od troje dece. A sto se tice stanja u zdravstvu, nema razlike kad je porodjaj u pitanju: isti doktori, iste bolnice, iste pare.

Da ides na carski i ne komplikujes. Ako hoces da si svesna idi na onaj "polucarski"Posle prvog carskog, uglavnom ga opet rade. Imas bruh, imas visoku dioptriju, sta se uopste mislis. Pa i prvi put ti je dr predlozio, ako se ne varam. Pogotovo sto ti ne planiras vise od troje dece. A sto se tice stanja u zdravstvu, nema razlike kad je porodjaj u pitanju: isti doktori, iste bolnice, iste pare.