birica
Aktivan član
- Poruka
 - 1.503

Ej Fe, nije Femibion neg' Femisan A. Imam neki mali, mali miom od 12 mm, vele zene da Femisan sredi ciklus, pomogne kod cisti i mioma i pojacanog sekreta. Ono, prirodan preparat pa sta bude. Ima u sebi virak,zdravac, persun, hajducku travu. Dobvra kombinacija za hormone. Pila sam proslog meseca caj od virka (po solju dnevno) i M je dosla tacno nakon 28 dana. Ciklusi su mi inace na 25,26. Caj od zdravca pila moja koleginica i ostala trudna posle 5 nedelja. Sad da li je od zdravca...ili od dobrih misli... ali pre toga su pokusavali godinu dana. Htedoh iskustva iz prve ruke a ne od moje apotekarkeDa probam da citiram "strasan, savrsen preparat, ona zena rece ovo, ova zena ono...", hvalospevi su potrajali. Pa sam se primila na pricu
![]()
zapisala. sledece nedelje idem da potrazhim u NS
... ne znam samo shto se vishe primam na ovo, ne mozhe mom ciklusu ni Bog vishe da pomogne, al' ajd 

Da probam da citiram "strasan, savrsen preparat, ona zena rece ovo, ova zena ono...", hvalospevi su potrajali. Pa sam se primila na pricu 
. Od tada sam se opametila i nista na svoju ruku. Pijem Glucophage po preporuci endokrinologa i ginekologa. Iskreno, kupila sam ga i pocecu ga piti kada mi prodje ova M sto je cekam 
. Odlucila sam da ako sada dobijem, pauziramo par meseci sto se bebe tice, pa negde od proleca krenemo laganim vezbama 
 Valjda se do tada regulise i moja TT i hormoni i M.