Kutak za trudnice

jelence, ne brini,prepoznaces :)
samo opusteno
mada ja nisam prepoznala :lol:
al mi bilo sumnjivo pa sam za svaki slucaj otisla i zadrzali me :lol:
kapiram da cu i sad tako :lol:
ko pala s marsa

- - - - - - - - - -

umorna sam ko pseto, a moram sad po Irinu....plakala je jutros ko kise...nece u vrtic pa to ti je
i sad posle rucka idem po nju..

"dijareju" imam vec par dana, kazu da je i to jedan od simptoma...
ali nista od kontrakcija ... mozda ja prodjem bezbolno, porodim se kuci za 5 min :super:

kako neka deca vole a neka nikako ne vole vrtic

hahah pa ja da nisam otisla porodila bi se kuci garant
haos

ma volela je ona al pauza od dva meseca,plus se promenile vaspitacice za to vreme pa je sad malo u cudu

a zasto si se razmisljala da li da odes, pa si ipak otisla???

devojcice mozda i vise vole, zbog drustva i druzenja, gledam po okolini, najvise je volela devojcica da ide, decaci gledaju da hvataju krivine

a zasto si se razmisljala da li da odes, pa si ipak otisla???

devojcice mozda i vise vole, zbog drustva i druzenja, gledam po okolini, najvise je volela devojcica da ide, decaci gledaju da hvataju krivine

pa dobila sam kontrakcije kao lazne,koje sam imala svaki dan ali povremeno...a ovo je pocelo 4/5 avgust i nastavilo se ceo sledeci dan...bile su nepravilnog razmaka i bezbolne al nekako agresivnije nego inace
a i osecala sam kao da mi se otvara grlic
pa sam se uplasila za bebu,mislila sam da odem da vidim dal je ok,misleci da joj smetaju kontrakcije
pa sam lagala da imam bolove kao da me ne bi vratili kuci slucajno bez pregleda :lol:
onda kad su me zadrzali,ja nisam verovala da se poradjam
dok nisam posle cula da sam otvorena 6
pa su ukljucili indukciju kad sam bila 7
totalno bespotrebno
i tu je pocelo veselo da bude...boli ta indukcija ko luda
sad ne dam vala da mi rokaju to ako ne mora
al kapiram da ce ovaj put da me boli i bez indukcije :lol:

pa dobila sam kontrakcije kao lazne,koje sam imala svaki dan ali povremeno...a ovo je pocelo 4/5 avgust i nastavilo se ceo sledeci dan...bile su nepravilnog razmaka i bezbolne al nekako agresivnije nego inace
a i osecala sam kao da mi se otvara grlic
pa sam se uplasila za bebu,mislila sam da odem da vidim dal je ok,misleci da joj smetaju kontrakcije
pa sam lagala da imam bolove kao da me ne bi vratili kuci slucajno bez pregleda :lol:
onda kad su me zadrzali,ja nisam verovala da se poradjam
dok nisam posle cula da sam otvorena 6
pa su ukljucili indukciju kad sam bila 7
totalno bespotrebno
i tu je pocelo veselo da bude...boli ta indukcija ko luda
sad ne dam vala da mi rokaju to ako ne mora
al kapiram da ce ovaj put da me boli i bez indukcije :lol:

ja pocinjem da razmisljam o epiduralu, ovaj gin kaze da sve poradja samo sa epijem
ne znam sta cu ....
ali se sve mislim da cu otici u poslednjem trenutku, da necu osetiti do glavnih bolova nista, kako je krenulo

Ja sad imam zelju da se porodim prirodno ali uz epidural. Bez indukcije naravno.
Ali se bojim.da nijedan lekar to nece hteti da mi uradi...

Moja dr.mi kaze da bi po pravilu posle prirodnog morali da uspavaju i provere rez od carskog
ali da kod nas toliko truda i paznje i odgovornosti kod prirodnog posle cr skoro nijedan lekar nece da se uhvati...

Ma dje ste zene :) Ja na godisnjem, a dusom nisam danula. Samo docekujem i ispracam...valjda u svakoj porodici ima jedna takva ujna-tetka-strina, kod koje svi vole da dodju i provedu svoje godisnje odmore, dok ona dvori, kuva i zabavlja. Tacno znam gde gresim i svake godine kazem da sledece necu, a kad gosti dodju ja opet po starom :) Onda kontam, sta je ovaj zivot bez porodice i prijatelja, bez vina i druzenja :) Ebem li ga...valjda jednom nadjem pravu meru...
Nadam se da su vam stomacici zdravo i dobro. Ja sam pocela da pijem Femisan A, ne znam je li neko probao? Vi sto ste '88 godiste, Cicak, Mis i Jexy, vi sigurno niste :) Nego ove moje sto pamte Tita :)
Bili smo na moru nedelju dana, onda malo na planini, ovde je zvanicno 45 stepeni, a nezvanicno ko ce gi znati. Spremamo se za skolu polako...mm i ja se pomalo opustili, ponasamo se kao neodgovorni tinejdzeri i tek sad posle toliko sexualno aktivnih godina imam nezasticen sex. Pa ako upali, da vam se pridruzim.
Mazite svoje stomake i cuvajte vase blago, kiss

On mi vodi trudnoću, posle vto. Čula sam da je dobar stručnjak. Jeste malo ćutljiv. Treba da mi radi serklaz sledećeg meseca. Rekao je da cu na carski, razlozi vto, blizanci, preponama kila koju treba da zatvori tokom operacije. Ne sumnjam u njegovo znanje, više me interesuje tretman žena na njegovom odeljenju (čuje se usput raznih prica od najcrnjih do savrsenih), pa na kraju krajeva i one paramedicinske stvari (čitaj keš).

Ja sad imam zelju da se porodim prirodno ali uz epidural. Bez indukcije naravno.
Ali se bojim.da nijedan lekar to nece hteti da mi uradi...

Moja dr.mi kaze da bi po pravilu posle prirodnog morali da uspavaju i provere rez od carskog
ali da kod nas toliko truda i paznje i odgovornosti kod prirodnog posle cr skoro nijedan lekar nece da se uhvati...

ja znam jednog koji bi procenio da li moze,
koji je poradjao prirodno posle carskog,
ali ako imas herniju i mali razmak izmedju porodjaja mislim da nece ni jedan

meni bi se onda vise isplatilo da ovaj put odem na carski,pa da mi zatvore tu kilu preponsku,nego da idem prirodno pa posle da operisem kilu....ne znam ni kada bih je operisala
:lol:
al se grozim carskog...tj. operacije uopste....brrrr
rekose mi da je preponska kila indikacija za carski...al ja sam se svejedno prirodno porodila prosli put i kila se povukla bila....ispadala je samo kad se prezderavam :rumenko:
al sad je tu...i cini mi se da se povecava....bogami i boli kad stojim...majke joj ga

isla do klinickog jutros i slosilo mi se ....jedva sam dosla od kneza milosa do zgrade klinickog....boze sacuvaj....
posle isto lose pa lose
dosla kuci jedva, i posle sat vremena ajde po Irinu u vrtic....hteli da je ostave da spava ali je plakala
danas mi je uzasan dan...po pitanju svega

isla do klinickog jutros i slosilo mi se ....jedva sam dosla od kneza milosa do zgrade klinickog....boze sacuvaj....
posle isto lose pa lose
dosla kuci jedva, i posle sat vremena ajde po Irinu u vrtic....hteli da je ostave da spava ali je plakala
danas mi je uzasan dan...po pitanju svega

pazi se, pakao je napolju.
ne bi trebala skitati po ovoj vrucini!
meni se juce u klimatizovanom stanu zavrtelo vise puta ....
ne spavam nocima, veceras cu pod klimu, sta god mm rekao

On mi vodi trudnoću, posle vto. Čula sam da je dobar stručnjak. Jeste malo ćutljiv. Treba da mi radi serklaz sledećeg meseca. Rekao je da cu na carski, razlozi vto, blizanci, preponama kila koju treba da zatvori tokom operacije. Ne sumnjam u njegovo znanje, više me interesuje tretman žena na njegovom odeljenju (čuje se usput raznih prica od najcrnjih do savrsenih), pa na kraju krajeva i one paramedicinske stvari (čitaj keš).

Nijedan od njih nije imun na kes.

Ma dje ste zene :) Ja na godisnjem, a dusom nisam danula. Samo docekujem i ispracam...valjda u svakoj porodici ima jedna takva ujna-tetka-strina, kod koje svi vole da dodju i provedu svoje godisnje odmore, dok ona dvori, kuva i zabavlja. Tacno znam gde gresim i svake godine kazem da sledece necu, a kad gosti dodju ja opet po starom :) Onda kontam, sta je ovaj zivot bez porodice i prijatelja, bez vina i druzenja :) Ebem li ga...valjda jednom nadjem pravu meru...
Nadam se da su vam stomacici zdravo i dobro. Ja sam pocela da pijem Femisan A, ne znam je li neko probao? Vi sto ste '88 godiste, Cicak, Mis i Jexy, vi sigurno niste :) Nego ove moje sto pamte Tita :)
Bili smo na moru nedelju dana, onda malo na planini, ovde je zvanicno 45 stepeni, a nezvanicno ko ce gi znati. Spremamo se za skolu polako...mm i ja se pomalo opustili, ponasamo se kao neodgovorni tinejdzeri i tek sad posle toliko sexualno aktivnih godina imam nezasticen sex. Pa ako upali, da vam se pridruzim.

:zag: ... ihhh , ja taman mislila da si zaglavila najzad ... ajde, ajde, nemo' samo da je "omladina" na trudnicama :zper::zcepanje::zag:

Fala ti za ovo od :heart:

ljubi te Jexy

Back