Kutak za trudnice

malo pre Irina i ja u sobi na krevetu lezale i beba krenula da djuska ko blesava i ja stavim Irininu ruku na stomak i ona se odusevila :sad2:
i stavila uvo na stomak i kao slusa
i cuje kako stomak vari hranu i oseti bebu i kaze "ti, ti imas nekog vuka tu nuta" :eek:
ja kazem kakvog vuka?
ona slusa slusa,pa kaze imas neku vodu tu nuta....muda beba vodu :lol:
i sad me sve vreme ganja da stavlja ruku na stomak i ljubi ga :heart::sad2:

zafrkavala sam se sa muzem juce, sta ako sledece dobijemo isto decaka, da li bi mi dozvolio da abortiram da probamo da dobijemo devojcicu
zezali se kako neki dobiju decu kao po narudzbi

naljutio se
I ja bi se naljutila...
ma zezali se nesto kako ljudi misle da ljudi ovde abortiraju zenske plodove zato sto cene samo sinove :D
nista ozbiljno, bas znam dosta ljudi koji ganjaju devojcicu pa dodju do malog tima :lol:

Nazalost, u danasnje vreme saopstavanje pola nije naivno jer postoje idioti koji bi ubili svoje dete jer nije zamisljenog pola.
Samo ne znam kako mogu da zive sa tim? Bljak

Da ne pominjem da je meni dr.na et rekao da ce biti decak :sad2:
Tacno zamisljam kako neki porucuju, kao u poslasticarnici:"Dobar dan, ja bih blizance,
Jedno musko, jedno zensko, decak crne kose i tamnih ociju i jednu devojcicu plave kose i plavih ociju.
Koliko sam.duzan?" :sad2:
Meni je to tuzno :(

to namerno odredjivanje pola i mogu da razumem...ipak nisu nista surovo uradili
al abortus jer je tipa zensko a ne musko,to mi je horor
ja bih zakonom zabranila abortus posle osme nedelje,osim ako ne daj boze nesto...jel....
ne znam...ma ta tema mi je horor

- - - - - - - - - -

znaci u komi sam..odo u krevet
sutra rodjendan slavimo...
veceras bili na rodjendanu u zgradi kod malog omiljenog komsije :D
super se proveli
al sam mortus

Laural a sto pijes Femibion? Jel ti neko prepisao ili na svoju ruku?

Ej Fe, nije Femibion neg' Femisan A. Imam neki mali, mali miom od 12 mm, vele zene da Femisan sredi ciklus, pomogne kod cisti i mioma i pojacanog sekreta. Ono, prirodan preparat pa sta bude. Ima u sebi virak,zdravac, persun, hajducku travu. Dobvra kombinacija za hormone. Pila sam proslog meseca caj od virka (po solju dnevno) i M je dosla tacno nakon 28 dana. Ciklusi su mi inace na 25,26. Caj od zdravca pila moja koleginica i ostala trudna posle 5 nedelja. Sad da li je od zdravca...ili od dobrih misli... ali pre toga su pokusavali godinu dana. Htedoh iskustva iz prve ruke a ne od moje apotekarke :) Da probam da citiram "strasan, savrsen preparat, ona zena rece ovo, ova zena ono...", hvalospevi su potrajali. Pa sam se primila na pricu :)

oprala sam prvu turu benkica i pelena, uveliko se spremamo,
razmisljam jos samo da li da skinem ogradu krevetca, koju sam postavila uz nas krevet za prvo vreme
ili da sacekam da vidim kako cu proci na porodjaju pa onda da odlucim
i da li sam za kengurka ili maramu :confused:
i kada da uzmem onu drmalicu za bebe, ono gnezdo

jos samo da dodje bebiron :sije:

Back