pocinju i ledja da me bole, dal je od klime ili od bebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čičak, čestitam!![]()
kako ti se cini?... ihhh , ja taman mislila da si zaglavila najzad ... ajde, ajde, nemo' samo da je "omladina" na trudnicama
![]()

' 85 sam ja ponosno krenula u 2.razred. Ajmeeeeee!!!!
' 85 sam ja ponosno krenula u 2.razred. Ajmeeeeee!!!!

pa i ja bi se naljutila![]()

Dzovanakako ti se cini?

I ja bi se naljutila...zafrkavala sam se sa muzem juce, sta ako sledece dobijemo isto decaka, da li bi mi dozvolio da abortiram da probamo da dobijemo devojcicu
zezali se kako neki dobiju decu kao po narudzbi
naljutio se
ma zezali se nesto kako ljudi misle da ljudi ovde abortiraju zenske plodove zato sto cene samo sinove
nista ozbiljno, bas znam dosta ljudi koji ganjaju devojcicu pa dodju do malog tima![]()
I ja bi se naljutila...
Nazalost, u danasnje vreme saopstavanje pola nije naivno jer postoje idioti koji bi ubili svoje dete jer nije zamisljenog pola.
Samo ne znam kako mogu da zive sa tim? Bljak

Laural a sto pijes Femibion? Jel ti neko prepisao ili na svoju ruku?
Da probam da citiram "strasan, savrsen preparat, ona zena rece ovo, ova zena ono...", hvalospevi su potrajali. Pa sam se primila na pricu 
Da ne pominjem da je meni dr.na et rekao da ce biti decak![]()
Kada? Sada'?
Drage trudnice,
Molila bih vas da mi se javi neko ko je imao iskustva sa praćenjem trudnoće i carskim rezom kod prof Stojica u Betaniji. Ja sam 17. nedelja, blizanci posle vto.
dr StOjic ili dr StAjic? Obojica rade u Betaniji. Stajica Dragana znam, ovog drugog ne znam.

Prof Sinisa Stojic.