Kutak za trudnice

Iz rl, ako moze tako da se kaze
dopisivale smo se kao klinke, ono mikijev zabavnik, pa kao pises nekome
pa je to trajalo dok smo upisale fax
onda smo se upoznale u BGu
i onda smo bile lenje da odrzimo kontakt
a bas bih volela da je nadjem
eх и ја сам тако слала пуно писама девојчицама које су остављалеадресе у новинама
то је баш било актуелно кад смо биле мале
већина ми није одговарала, само њих 2-3
али и то је било кратко дописивање
ved kako je u subotici?e da sam blize pa da skoknem do morahaloma :)

- - - - - - - - - -

ja imam prijateljicu tako upoznale smo se na nekom seminaru u 3 razredu ona je iz hrvatske ali uprkos ratu i cudu od politike ostale smo i dan danas u kontaktu ranije preko pisama,pa smo se zvale telefonom,pa preko mobilnog preko poruka sa preko fb tako da eto to mi je nesto sto mi jako jako znaci :)to neko staaaaro prijateljstvo je nesto posebno

што дува ветруштина
ал дал ти мени верујеш да ниједном нисам била у Морахолому иако ми је испред носа :rumenko:

знам
све знам
ал никако да се сце околности склопе
е ал то ти је то
исто ко кад одем у Врњачку бању, никад се не сетим да пијем воду са извора
а овде стално кукам где ми је бањска вода

Jao Tsuy, da smo znale...bem mu misha, pa da krenes jutros sa mnom
Spremovic ne radi, neke obaveze
al je menjala neka primarijus nacelnica Vukmirovic...
divna jedna zenica
nisam cekala ni 2 minuta
uradila mi UZ, kaze, "uh, pa ovo je taman za dabl"
ja je upitah, "pa jel moze, ja cu posle u neku laboratoriju"
"moze, kako da ne" crl bese 49. nt 1.6 ako sam lepo upamtila
11w4d, kaze idealno ide u dan u odnosu na poslednju mecu
kad smo zavrsile "sestro izvadite joj krv za dabl"
rekoh pa jel moze, kaze sestra "ako nacelnica kaze, onda moze, kad ste vec tu"
rezultati prekosutra
da zakazem kontrolu kod Spremovic, ona je na odmoru ceo jul, zakazali mi za 02.08
ako uspem ranije,super, ako ne...videcu sa Mirom

tako da sam danas imala vise srece nego pameti
i da
"sta imate kod kuce" "decaka"
"pa, da ne pricamo mnogo unapred, ali rekla bih da je i ovo bata, no ima jos vremena"
mislim se, 'prijatelju, mene moj insekt ne vara...'
cini mi se da je i Novka pricala da su njoj 'ubadali' pol na dablu
tako da, moguce je

i tako, nisam dobila slicicu, al je bebac veseo, zivahan, mase, mrda nogicama
sve ol rajt
:D

Poslednja izmena:
e a u tramvaju, dok smo isli tamo, stojim ja pored jedne sto je sedela a ona se pravi da ne vidi stomak iako joj je na 30 cm od face, iskocio mi stomak ne znam kako al se vidi vec sad
nista stojim ja tako i odjednom, stanicu dve od cilja, ona se kao trgne i gleda me i kao, hocete da vam drzim torbu?
ja reko molim?
kaze da vam drzim torbu...ja reko a sto?
kaze pa zato sto stojite i pokazuje na stomak
:roll:
reko neka ne treba
misim se, pa sedela bi ja kad bi ti ustala ono...mogu torbu sama da drzim :dash:

e a u tramvaju, dok smo isli tamo, stojim ja pored jedne sto je sedela a ona se pravi da ne vidi stomak iako joj je na 30 cm od face, iskocio mi stomak ne znam kako al se vidi vec sad
nista stojim ja tako i odjednom, stanicu dve od cilja, ona se kao trgne i gleda me i kao, hocete da vam drzim torbu?
ja reko molim?
kaze da vam drzim torbu...ja reko a sto?
kaze pa zato sto stojite i pokazuje na stomak
:roll:
reko neka ne treba
misim se, pa sedela bi ja kad bi ti ustala ono...mogu torbu sama da drzim :dash:

:eek:
..a kad se nude da ti uzmu dete iz ruku..? :eek:
"...odi, sine, kod bakeeee.." :sad2:

ma strasno
moju komsiku je jedna zenetina jos i napichila sto je trudna :lol:
nesto u fazonu, ja nisam nigde u svetu videla da se ustaje trudnicama i osobama sa malom decom, samo kod nas ima to :eek:
i u nastavku, ako si mogla da ga pravis, mozes da stojis

tupava misli da trudnice sede jer ih mrzi da stoje
ja prvenstveno sednem iz bezbednosnih razloga a ne jer mi je tesko da stojim....sto bi mi bilo tesko?

- - - - - - - - - -

e a dr kaze da je beka izgleda zensko :heart:

мсм то по бусевима је чист безобразлук
ја сам доживљавала да су ми пре устајали момци и мушкарци, док су ме девојке бечиле буквално, како се усуђујем да дижем њихово цењено величанство

мсм пошто сам ја гојазна, дуго су мислили да ми је то стомак од дебљине, не од трудноће
а мени је мало и било тешко, болела ме крста и ноге ако дуго стојим али и из безбедносних разлога што рече Тсу
па сам зато молила ако ме боле ноге или леђа да неко устане
па и то може да се протумачи као безбедносни разлог, трудница не сме да стоји због отицања ногу

мсм то по бусевима је чист безобразлук
ја сам доживљавала да су ми пре устајали момци и мушкарци, док су ме девојке бечиле буквално, како се усуђујем да дижем њихово цењено величанство

мсм пошто сам ја гојазна, дуго су мислили да ми је то стомак од дебљине, не од трудноће
а мени је мало и било тешко, болела ме крста и ноге ако дуго стојим али и из безбедносних разлога што рече Тсу
па сам зато молила ако ме боле ноге или леђа да неко устане
па и то може да се протумачи као безбедносни разлог, трудница не сме да стоји због отицања ногу

Ja sam jednoj tinejdzerki "cestitala" na trudnoci jer je sedala na mestu za trudnice iako nije bila trudna. Rekla je da nije trudna, a ja sam je onda zamolila da ustane jer JA JESAM TRUDNA. Ceo autobus je posle komentarisao kako je ona nevaspitana itd.
Mada u globalu ne ustaju, par puta se desilo da se prijatno iznenadim.

Cao zenske... :D
Eto mene malo,citam sta pisete ali nikako da napisem nesto ;)

Kad vec pricamo o prednosti trudnica i zena sa malom decom mogu vam reci da sam postala bas bezobrazna a evo i zasto :rumenko:

U prvoj trudnoci sam stajala kao kreten ,svi se prave ludi ,gledaju na drugu stranu...
Salteruse u bankama i postama boli uuuvooo bas da te propuste itd ( IOAKO PISE VEEELIKIM SLOVIMA DA SE PROPUSTAJU ZENE SA DECOM I TRUDNICE) ...
Cast izuzecima ,desavalo se i da me puste preko reda ali to je bilo redje ,cesce sam cekala kao ludak,bilo me je blam da se tu nesto trtim i guzim preko reda....

Opametila sam se pred kraj svoje prve trudnoce (9-ti mesec) jel sam cekala u redu nesto oko nove godine SAT i nesto vremena u Rodi ...dok nisam popizdela i laaaadno prosla pored svih u redu i stala kod kasirke prva ....
I naravno nasla se i neka pametna zena pa je prokomentarisala nesto u fazonu ``jeli ti mala gde si ti posla ,sta ti mislis da smo svi mi glupi i ludi``...itd... i povukla me za korpu i pocela da vuce u nazad,e onda mi je pukao film pa sam joj rekla da zacepi i da pusti korpu da joj ne bi polomila ruku i da ne bi dobila batine!!!
Da stojim u redu sat vremena,da treba da je bude sramota jel me je videla (a znam da jeste ) itd ...da treba sve da ih bude sramota sto se prave ludi ....:rumenko:
Svi su samo spustili glavu i ucutali ....tajac u radnji...:rumenko:
Ne bi joj ni rekla nista da je samo komentarisala ali kad me je za korpu uhvatila i pocela da vuce samo mi je roletna pala :zcepanje:

A sad u drugoj trudnoci me je napala neka baba u apoteci,a nije prvi put da me napadaju lude babe :zcepanje: .
Stojim ja i cekam kad neka zenica sto je bila druga u redu kaze ajde ti pre mene i ja krenem ka njoj kad izlete baba koja je bila sesta ,sedma u redu i uhvati me za ruku i kaze ``jeli ti bezobrznice jedna jel te nije sramota da preskaces red,vracaj se nazad,nije te majka ucila redu itd...``
Ja u soku krenem lagano nazad ...reko ***** ludu babu da se ne svadjam i objasnjavam nemam zivaca....
Onda me je videla apotekarka i pozvala me da pridjem kad opet baba na mene ha ha ha :zcepanje:,ja joj onda objasnim da sam trudna i da me je pustila zena ispred i da me zove apotekarka ....a ona mrtva hladna kaze ``ma sta me briga ko te je pustio red je red ``.....
E crkla sam od smeha,naravno prosla sam pored nje i zavrsila sta imam a ona je nastavila da gundja...pola apoteke se smejalo ....luda baba :zcepanje:

Sreca ne idem busem nigde ali sto se tice radnji,poste,banke itd....e tu sam bezobrazna skroz...
Sad sacekam koji minut i ako me ne primete samo pridjem prvom u redu kazem `` Jel bi ste bili ljubazni da me pustite pre Vas ``,a oni onda ne mogu da kazu ``e necu``,sraaamota je da drugi vide da nece trudnicu da puste :zcepanje:
U banci lepo pridjem cikici u obezbedjenju ako me nije video (obicno me vide i sami sprovedu do saltera) i zamolim da me propusti preko reda i oni hoce,stvarno su ok....
A u radnji sada samo kazem : I`zvinte samo da prodjem i dodjem lepo do kasirke i kad me kasirka vidi ona kaze ajde,ajde...da ne cekate :D

Nemojte pogresno da me razumete,nisam ja neka njanjava i ne mrzi me da stojim i nisam inace bezobrazna itd....
Vladaju virusi ,ljudi krljaju i kijaju na sve strane i sad ja zdrava i trudna treba da stojim i provodim vreme u nezdravoj okolini i dobijem neki virus ,grip....e bas necu...pazicu na sebe koliko god mogu....

A moj vam je savet da se i vi pazite i budete malo bezobrazne ako treba ipak vam ne treba ni virus ni grip ni stajanje ako ne morate :D
Ja prva propustim trudnicu,zenu sa detetom,staru baku,deku....
I smatram da je to normalno ,da to dolazi iz kuce ali neki ljudi nisu uceni i vaspitani tako pa se prave ludi i okrecu glavu.....
Isto kao sto ja nikad ne bi pljunula zvaku na sred ulice ili bacila papir itd...a to isto ucim i svoje dete...milim da je sve to do vaspitanja...mozda gresim !?!

Odoh sad lagano u krpe...napisah roman kao po obicaju i smorih ali sta cu to sam JA hehehe
Ljubim vas sve,cuvajte se i mazite stomacice :cmok:

Back