Cao zenske...

Eto mene malo,citam sta pisete ali nikako da napisem nesto
Kad vec pricamo o prednosti trudnica i zena sa malom decom mogu vam reci da sam postala bas bezobrazna a evo i zasto
U prvoj trudnoci sam stajala kao kreten ,svi se prave ludi ,gledaju na drugu stranu...
Salteruse u bankama i postama boli uuuvooo bas da te propuste itd ( IOAKO PISE VEEELIKIM SLOVIMA DA SE PROPUSTAJU ZENE SA DECOM I TRUDNICE) ...
Cast izuzecima ,desavalo se i da me puste preko reda ali to je bilo redje ,cesce sam cekala kao ludak,bilo me je blam da se tu nesto trtim i guzim preko reda....
Opametila sam se pred kraj svoje prve trudnoce (9-ti mesec) jel sam cekala u redu nesto oko nove godine SAT i nesto vremena u Rodi ...dok nisam popizdela i laaaadno prosla pored svih u redu i stala kod kasirke prva ....
I naravno nasla se i neka pametna zena pa je prokomentarisala nesto u fazonu ``jeli ti mala gde si ti posla ,sta ti mislis da smo svi mi glupi i ludi``...itd... i povukla me za korpu i pocela da vuce u nazad,e onda mi je pukao film pa sam joj rekla da zacepi i da pusti korpu da joj ne bi polomila ruku i da ne bi dobila batine!!!
Da stojim u redu sat vremena,da treba da je bude sramota jel me je videla (a znam da jeste ) itd ...da treba sve da ih bude sramota sto se prave ludi ....
Svi su samo spustili glavu i ucutali ....tajac u radnji...
Ne bi joj ni rekla nista da je samo komentarisala ali kad me je za korpu uhvatila i pocela da vuce samo mi je roletna pala
A sad u drugoj trudnoci me je napala neka baba u apoteci,a nije prvi put da me napadaju lude babe

.
Stojim ja i cekam kad neka zenica sto je bila druga u redu kaze ajde ti pre mene i ja krenem ka njoj kad izlete baba koja je bila sesta ,sedma u redu i uhvati me za ruku i kaze ``jeli ti bezobrznice jedna jel te nije sramota da preskaces red,vracaj se nazad,nije te majka ucila redu itd...``
Ja u soku krenem lagano nazad ...reko ***** ludu babu da se ne svadjam i objasnjavam nemam zivaca....
Onda me je videla apotekarka i pozvala me da pridjem kad opet baba na mene ha ha ha

,ja joj onda objasnim da sam trudna i da me je pustila zena ispred i da me zove apotekarka ....a ona mrtva hladna kaze ``ma sta me briga ko te je pustio red je red ``.....
E crkla sam od smeha,naravno prosla sam pored nje i zavrsila sta imam a ona je nastavila da gundja...pola apoteke se smejalo ....luda baba
Sreca ne idem busem nigde ali sto se tice radnji,poste,banke itd....e tu sam bezobrazna skroz...
Sad sacekam koji minut i ako me ne primete samo pridjem prvom u redu kazem `` Jel bi ste bili ljubazni da me pustite pre Vas ``,a oni onda ne mogu da kazu ``e necu``,sraaamota je da drugi vide da nece trudnicu da puste

U banci lepo pridjem cikici u obezbedjenju ako me nije video (obicno me vide i sami sprovedu do saltera) i zamolim da me propusti preko reda i oni hoce,stvarno su ok....
A u radnji sada samo kazem : I`zvinte samo da prodjem i dodjem lepo do kasirke i kad me kasirka vidi ona kaze ajde,ajde...da ne cekate
Nemojte pogresno da me razumete,nisam ja neka njanjava i ne mrzi me da stojim i nisam inace bezobrazna itd....
Vladaju virusi ,ljudi krljaju i kijaju na sve strane i sad ja zdrava i trudna treba da stojim i provodim vreme u nezdravoj okolini i dobijem neki virus ,grip....e bas necu...pazicu na sebe koliko god mogu....
A moj vam je savet da se i vi pazite i budete malo bezobrazne ako treba ipak vam ne treba ni virus ni grip ni stajanje ako ne morate

Ja prva propustim trudnicu,zenu sa detetom,staru baku,deku....
I smatram da je to normalno ,da to dolazi iz kuce ali neki ljudi nisu uceni i vaspitani tako pa se prave ludi i okrecu glavu.....
Isto kao sto ja nikad ne bi pljunula zvaku na sred ulice ili bacila papir itd...a to isto ucim i svoje dete...milim da je sve to do vaspitanja...mozda gresim !?!
Odoh sad lagano u krpe...napisah roman kao po obicaju i smorih ali sta cu to sam JA hehehe
Ljubim vas sve,cuvajte se i mazite stomacice