Kutak za trudnice

:) da vas puno pozdravim trudnice drage, ne stizem na net jer se ima bas puno posla oko mog malog dzina....sisamo, malo se i dohranujemo, nosamo jer imamo i grceve....ma nije dosadno....voli kod mame, sad smo mesec dana i poceo je da mi se osmehuje....

p.s. nisam vam pisala ali to se tek nedavno iskristalisalo da mi sin ima anomaliju na pishi, zove se hipostadia, najblazi je oblik ali cemo morati da operisemo mokracni kanal koji nije na vrhu nego sa strane glavica....u bolnici mi nista o tome nisu rekli pa sam isla kod decijeg hirurga i informisala se o operaciji koju treba da odradimo najkasnije do 3 godine....nije nista strasno ali nije ni bezazleno kao vadjenje krajnika....razlog se ne zna mada sam na vikipediji procitala da moze biti i nasledno, i od progesterona koji se uzima u trudnoci kao i zbog mojih godina....

hvala :D :cmok:

nocas smo imali groznu noc
ja zakucala oko pola 11 al me u pola 4 Irina probudila, 38 sa 2, zeleni cement na ocima, u nosu isto....kaslje samo tako...suv kasalj neki uzas
i dva sata nije htela da spava, posle zaspala al je kasljala na minut svaki, posle se opet probudila pa me zezala pa zaspala i ustale smo u devet...ja pokusavala da zaspim al nema sanse...sve nesto dremam
ukocila sam se od lezanja a nisam spavala...milina
jos treba da je vodim kod dr popodne...a treba i ja ove nedelje da idem i kod opste prakse i kod endokrinologa i verovatno kod ginekologa....a sad ne ide u vrtic i moracu da je vucem u rukama, jer gospodjica nece da hoda
eto....vec kukam

Snajka od mm-a i ja smo prosli put bile trudne...ja joj bezala mesec dana
sad ona meni bezi mesec dana :lol:
:heart:
bas sam rekla svekiju da bi bilo super da je i ona opet trudna
bas sam se obradovala kad sam cula jutros :D

hvala :D :cmok:

nocas smo imali groznu noc
ja zakucala oko pola 11 al me u pola 4 Irina probudila, 38 sa 2, zeleni cement na ocima, u nosu isto....kaslje samo tako...suv kasalj neki uzas
i dva sata nije htela da spava, posle zaspala al je kasljala na minut svaki, posle se opet probudila pa me zezala pa zaspala i ustale smo u devet...ja pokusavala da zaspim al nema sanse...sve nesto dremam
ukocila sam se od lezanja a nisam spavala...milina
jos treba da je vodim kod dr popodne...a treba i ja ove nedelje da idem i kod opste prakse i kod endokrinologa i verovatno kod ginekologa....a sad ne ide u vrtic i moracu da je vucem u rukama, jer gospodjica nece da hoda
eto....vec kukam
Kupi balans bike, ja sa Ng tako idem u jako dugačke šetnje, ni jednom nije tražila da je nosim od kako to imamo. To su oni biciklovi bez pedala, ali ne motorići, nego na dva prava točka.

ja danas imam i pozitivan i negativan dozivljaj.

+ doslo kozje mleko u prodavnice :D

- cekala red u posti, neka mala, nagurana, pao mi secer, vruce nema vazduha, unervozila se vec sam htela da izadjem kada me devojka propusta ....
na salteru neka zenetina sa predskolskim detetom, mozda i prvi razred, mala vristi celo vreme u posti :roll:
salterusa kaze da je pitala za mame, ja kazem da sam trudnica, verovatnoje videla da ne izgledam najbolje je preuzela moje racune
i cujes komentare iz pozadine- kakva je ovo trudnica, nesto u tom fazonu

od sada placam u banci racune, nemam zivaca za psihice

ja danas imam i pozitivan i negativan dozivljaj.

+ doslo kozje mleko u prodavnice :D

- cekala red u posti, neka mala, nagurana, pao mi secer, vruce nema vazduha, unervozila se vec sam htela da izadjem kada me devojka propusta ....
na salteru neka zenetina sa predskolskim detetom, mozda i prvi razred, mala vristi celo vreme u posti :roll:
salterusa kaze da je pitala za mame, ja kazem da sam trudnica, verovatnoje videla da ne izgledam najbolje je preuzela moje racune
i cujes komentare iz pozadine- kakva je ovo trudnica, nesto u tom fazonu

od sada placam u banci racune, nemam zivaca za psihice
ccccc,nasa svakodnevnica,ako ti stomak nije velicine lopte onda se ne racunas u trudnice,nasa kultura,jezivo :dash:

4+2 :whistling:

meni je izgleda sudjeno da slucajno pravim decu :hahaha:
odustali mi, isplanirali na leto da probamo opet, da bi se rodila beba u prolece i vups....:lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa draga moja ova vest mi ulepšala dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joj odlično predivno super!!!!!

i da priznam ljubomorna sam :) hoću i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back