Kutak za trudnice

ako pazis na ishranu oporave ti se creva posle odredjenog vremena, koliko znam....

Da naravno. Nije to neka strasna bolest, samo ti komplikuje zivot u smislu da moras sve da proveravas ne mozes da ides u restorane i slicno.

Sto se tice onog za vitamine rekla sam da nakon sto sam ustanovila zdravu ishranu za moj konkretan slucaj dodatni vitamini i slicno mi nije bilo potrebno.

Mnogi ljudi pate od raznih probavnih problema najvise gljivice zbog puno antibiotika i to inemogucava njihovo optimalno funkcionisanje. Stomak je prva linija odbrane. Probiotici i zdrava hrana (to je individualno staje kine zdravo) ... Onda stres i stalni pregledi i doktori koji te stalno necum plase i treba se distancirati od njih emotivno i onda imas laksu trudnocu

Otvori temu, pa drvi o cem hoces.

Elem sto se ove teme tice, ja sam nesto malo shebana.
Beba je okrenuta glavicom na dole, dva puta potvrdjeno a tek ulazimo u 6-ti.
Jedna uterina mi nije dovoljno razvijena i pitanje da li ce se razviti, za sta ima fore, po recima dr. do 25 nedelje.
Beba relativno ok napreduje: sa 23 nedelje bili smo skoro 600 grama.
Ako neko nesto zna, neka pise...

Otvori temu, pa drvi o cem hoces.

Elem sto se ove teme tice, ja sam nesto malo shebana.
Beba je okrenuta glavicom na dole, dva puta potvrdjeno a tek ulazimo u 6-ti.
Jedna uterina mi nije dovoljno razvijena i pitanje da li ce se razviti, za sta ima fore, po recima dr. do 25 nedelje.
Beba relativno ok napreduje: sa 23 nedelje bili smo skoro 600 grama.
Ako neko nesto zna, neka pise...

i meni je beba bila glavacke svaki put na uz, i onda odjednom karlicno....ne secam se tacno kada ali bilo je kasnije.....vratila se glavacke tek nedavno, u 35-36 ned...

o cemu se radi, sta je uterina, prvi put cujem?

i meni je beba bila glavacke svaki put na uz, i onda odjednom karlicno....ne secam se tacno kada ali bilo je kasnije.....vratila se glavacke tek nedavno, u 35-36 ned...

o cemu se radi, sta je uterina, prvi put cujem?

Gde si osecala bebine pokrete, da ne kazem udarce posto su kod mene bukvalno udarci?
Ja sve ispod pupka a najvise u grlic.
Pobogu, onda isoada da moje dete samo treska glavom :eek:

..josh se ona vrti mnogo, verovatno je dr samo uhvatio svaki put naglavachke kad je gledao..

..a jedna pupchana arterija nije chesta, ali u najvecem broju sluchajeva ne znachi nishta posebno zabrinjavajuce..
..sve ti je to dr verovatno vec rekao.. :)

ispod pupka i po celom stomaku je bilo kad je bila karlicno....kad je glavacke osecam ispod pupka da stuca i kako gura glavom na grlic, a udarce iznad.....

aha, ali tvoja beka je velika i snazna tako da....
mi smo jos mali...
kako si ti sada?

november, moj dr. usta ima, jezik nema.
dobila sam neke sture odgovore, ali ne nadam se mnogo da ce doci do nekih poboljsanja jer na dve kontrole iste mere- znaci nema napretka.
Malo mi je krivo ali nekako se drzim ok.

Hvala na podrsci

I da- pozivam LULNICU da se vrati na temu, da ne ispadne da sam je oterala , jer mi to zaista nije bila namera :zag:

Poslednja izmena:

Back