Hvala vam devojke sto mislite na mene!! Bila sam jutros kod lekara,doktorka je bila jako negativna,i samo me jos vise uznemirila. Opet me je pregledala,rekla mi je da se kao nazire neki hematom,da mi je materica mekana(sto nije dobro),kao i da boja i bolovi koje imam nisu dobri. Nista,ali bukvalno nista ohrabravajuce mi nije rekla,iako je bila prilicno prijatna i komunikativna,za razliku od mnogih. Rekla mi je da uradim betu cim zavrsim kod nje,sto sam i uradila,i u ponedeljak da ponovim i kad mi budu gotovi rezultati pravac kod nje. Ukoliko se beta smanjuje,to nije dobro nikako,pa cemo videti sta cemo dalje. Takodje mi je dala utrogeston 200mg,3x1 i to je me je dodatno uznemirilo,ne lek kao lek,vec to sto sam ga popila oko 11 pre podne,i posle nekih sat vremena,ja sam jedva na nogama stajala,vrtelo mi se u glavi,mislila sam da cu se onesvestiti svakog casa. Najprostije receno,osecala sam se kao da sam popila nekoliko sedativa,i na najmanji pokret,zavrtelo mi se u glavi. Pre pola sata sam ga popila opet i pocinje opet sve isto,na upustvu sam procitala da je to znak predoziranja?! MOLIM VAS,ako je neko imao slicno iskustvo da ga podeli sa mnom. Ne bi to toliki problem bio,legla bi,spavala,odmarala,ali to je nemoguce s'obzirom da imam devojcicu od tri godine,sa kojom sam sama,maltene po ceo dan,ali sta cu,do ponedeljka cu biti kao na iglama,ali prezivecu. Inace rezultat bete od danas mi je 6629,sto sam videla da je ok za nedelju u kojoj sam,tj 5+2. Eto,nadam se da ipak nije nista strasno,i sa nestrpljenjem cekam taj ponedeljak...