Kutak za trudnice

svi su mi se doktori razbezali po GO
popila sam sav utrogestan, rekla dr da pijem 3 nedelje, ja pila 4
pojma nemam da li da nastavim

da odem i kupim kutiju, a? nece da skodi
sinoc me zaboleo stomak onako bas solidno, pa me strah malko

Ja ga sad drugi put ne bih pila nema sanse... sem ako bih morala i u svakom slucaju ne bi pila duze...
Jer kako su neke zene ovde pisale, utrogestan samo steze, pa ako planiras prirodan porodjaj, samo moze otezati...

E sad, ti osecas bolove, nemam pojma...

I ja imam bolove svaki dan ali pretpostavljam da su oni od sirenja, jer prodju

jex ja bih kupila,pa bih pila do kontrole...ako je na odmoru,sacekas da se vrati...do tada pijes,tim pre ako te boli
i mene zaboli nekad
nemam vise probleme svaki dan
juce sam npr imala kontrakcije ali bezbolne...
misim sa irinom sam imala isto pa nista....

cickava, ona i ja smo 21 nedelja tek...ima vremena da se izbaci utrogestan da ne bi pravio problem na porodjaju

inace, bila sam u dz danas, isla po uput za ekspertni i poo recepte za utrogestan...dala mi samo dve kutije,pa moram opet zxa 3 nedelje da se mlatim :roll:
a ekspertni mi zakazali za 23ci tek...
i tako

Irini sutra rodjus...malo cemo da proslavimo u subotu i tako... :)

a posto mi je gvozjde super a opet mi je krv ispod normale, rekla mi da pijem i folan i vitamin c uz pregnacare :lol: ...plus mg :lol: i eutirox i utrogestan
vise necu znati sta kad pijem jbte
prosto mi je neverovatno da jedem toliko zelenisa i svega i opet kao nije dobro
tako i sa Irinom isto....valjda sam takva sta cu
sad bi kristina iskocila odnegde,da nije na moru, da mi mase sa biftekom ispred face jer se gvozdje apsorbuje bolje iz mesa :lol: a crveno meso uopste skoro ne jedem...ne mogu,odvratno je i imam osecaj da jedem kamenje

Tsuy, zvala me Mira da odem sutra da joj dam krv...
lujka
ja pet puta pokusala da joj objasnim da sam se dogovorila sve sa njenim asistentkinjama, da cu dati krv kad dodjem na kontrolu, i tada cu biti drugo tromesecje
a ona zapela "sutra, sutra stizu novi uzorci, trt mrt"
tako da cu da skoknem sutra do klinickog kad odvedem malog u vrtic

a veceras cu do dz, popodne radi dr koja menja Voju
pa cu da se konsultujem za utrogestan i da joj trazim recept
i treba neko da mi otvori bolovanje od 14.08
sad sam na odmoru

moji dr na odmoru,
i jedan i drugi,
ne mogu tel da zakazem u dz za uput dok se ne vrati, pa popizdela sto sam pola sata visila da me odhebali bez razloga ...
zovite kada se vrati :evil:
bas me briga i ako se porodim bez uputa, sumnjam da me mogu izbaciti :)

pa jesi rekla sta ti treba?
duzni su da odrede nekoga ko ce da menja tog dr sto je na odmoru
reci da ti treba zeleni uput jer si u devetom mesecu
sta smaraju krave?
misim primi te svako porodiliste,moze muz naknadno da donese uput nije to sad ne znam sta ali misim nema smisla

pa jesi rekla sta ti treba?
duzni su da odrede nekoga ko ce da menja tog dr sto je na odmoru
reci da ti treba zeleni uput jer si u devetom mesecu
sta smaraju krave?
misim primi te svako porodiliste,moze muz naknadno da donese uput nije to sad ne znam sta ali misim nema smisla

rekla sam, rekli su da ima vremena dok se ne vrati moj dr ...

i da tada zovem da zakazem

kravetine
a da zoves i cutis da si kod drugog dr i da zakazes kod nekoga?...i samo se pojavis kad imas zakazano i cao....nek se.ru do mile volje
a koji dz je u pitanju, koji grad?

dz Zvezdara,

jos mi telefonom rekla, dok sam pokusavala da shvatim sta me zeza, da sada ja nekome zadrzavam liniju dok pokusava da dobije vezu, kao sto sam ja pola sata pokusavala

- - - - - - - - - -

90% je devojcica!!!!! Jeeeeeeeeeeee...
Presrecni smo...
Ziva je i zdrava i samo se vrpolji...

svaka cast- divna vest

kako neki roditelji imaju srecu, decaka pa devojcicu kao po narudzbi

Cao trudnice,eto mene malo....ne stizem nikako do kompa uvek neka akcija kod nas...
Samo sam htela da vas sve pozdravim i vidim kako ste :D,vidim ima i novih trudnicica :)

Mi smo bili na prvoj kontrolici,porasli smo 3cm i dobili 1kg i 200gr : )),dobro napredujemo ...

Beban sisa 10-ak,15 minuta pa se uspava na sisi ...ja ga stipam,drndam ...ma nista bas ga briga samo spava i razvlaci sisu :dash:
Taman ga skinem sa sise on se posle 10 minuta probudi gladan jel nije dovoljno jeo,pa se razbudi i vuce i tako u krug....napravi mi rane za jedan dan.:dash:
Onda mi se smanjila kolicina mleka od bolova ali sam ga vratila hvala Bogu...
Grudi su mi bile bkvalno krvave ...nema sta nisam mazala i sta nisam radila ali nista ne vredi kad seronja zajebava ....
Sad se izmlazavam elektricnom aventovom pumpicom i prezadovoljna sam : )))
Dojim ga jednom ili dva puta dnevno (da nas mine zelja oboje ...da se mazimo malo :p) ostalo vreme pije moje mleko na flasicu...
I mogu vam reci da je jaaako velika razlika izmedju elektricne i rucne pumpice ,ne samo u tome sto je laksa za upotrebu elektricna vec mi mnogo vise mleka izvuce (duplo vise)...
Rucna pravi vakum veci i sporije radi naravno pa izvuce manje mleka , a elektricna pravi manji vakum i brza je ali izmuze vise mleka :D

Evo nekih slicica ....aaaaa daaaaa,nisam vam rekla.... bebanu smo dali ime Andrej ,tacnije Sofija mu je dala ime :p

IMAG0552.jpg
2013-07-06 12.10.37.jpg
IMAG0517.jpg
2013-07-11 11.02.23.jpg
2013-07-18 21.56.03.jpg

dz Zvezdara,

jos mi telefonom rekla, dok sam pokusavala da shvatim sta me zeza, da sada ja nekome zadrzavam liniju dok pokusava da dobije vezu, kao sto sam ja pola sata pokusavala

- - - - - - - - - -

svaka cast- divna vest

kako neki roditelji imaju srecu, decaka pa devojcicu kao po narudzbi
bezobrazna kobila
trebala si da joj kazes da ti da broj od nacelnika pa da se izvinis za zadrzavanje linije :lol:
kad pomenes nacelnika,svi krenu da cvrkucu

al ako desetog dolazi sa odmora onda nema zurbe...opusteno ...ja sam mislkila da je na odmoru tipa ceo mesec...
a kad je tebi termin? :)

jex jesi bila u klinickom? :)
ja cu ujutru ici ako budem spavala nocas ....posle 2 meseca lencarenja i spavanja do pola 10 ujutru,sutra u 7,pa ako zaspim do ponoci, ici cu, ako ne, u cetvrtak
ova vrucina me izludjuje....nervira me bas bas

Nisam vam rekla da imam herniju(tako se valjda kaze), pupcana kila.
Ispao mi pupak skoro skroz, nekad ispadne skroz, nekad je ok...
Kaze dr. to se posle porodjaja moze resiti ali samo operacijom...
Koliko skontah problem je samo estetski pa ne planiram da ga resavam...
Majka dvoje dece nema u planu da svakodnevno pokazuje pupak pa me.bas briga... ;)

Jel ima neko taj problem?

Hvala... :zag:

Eto odgovora...
Ali najsmesnije je sto ja to nisam dobila u prvoj trudnoci ni posle porodjaja... vec sad kad sam.ostala drugi put trudna...
Krivica je moja jer nisam vezbala dovoljno da se trbusni zid zatvori...
Ali bre kilavo neko telo imam, nit sam se sa pedjom puno ugojila nit ista...
A on bup...
Ko ga sisa...
dok me zdravstveno ne ometa necu dirati...
Ako bas budem dokona za par godina, mozda se pozabavim.time... ali tek kad ucinim sve sto se moze vezbanjem
i dovedem u red...

E da, nije mi dr.nista rekla ali ugojila sam se 2 kg za malo jace od mesec dana! Uzas!
Moram da povedem racuna i o tome...

drago mi je da ste izivali na moru... vidi se da vam je prijalo... :)

jex jesi bila u klinickom? :)
ja cu ujutru ici ako budem spavala nocas ....posle 2 meseca lencarenja i spavanja do pola 10 ujutru,sutra u 7,pa ako zaspim do ponoci, ici cu, ako ne, u cetvrtak
ova vrucina me izludjuje....nervira me bas bas

jesam
otisla direktno u onu ambulantu 7, odmah u lab, zadrzala se celih 5 minuta
Mira me odmah popodne zvala da mi javi rez za FT4, 10,nesto, kaze super
a TSH ce mi javiti ovih dana

i ja ne spavam
mm ode na posao u pola 5 i ja onda vilenim
trebalo bi malo da peglam nesto sad po 'ladovini, al bas me mrzi

i boli me zub, za sada je jos to slabo, bojim se da se ne pojaca, nemam pojma sta cu onda da radim...:(

bezobrazna kobila
trebala si da joj kazes da ti da broj od nacelnika pa da se izvinis za zadrzavanje linije :lol:
kad pomenes nacelnika,svi krenu da cvrkucu

al ako desetog dolazi sa odmora onda nema zurbe...opusteno ...ja sam mislkila da je na odmoru tipa ceo mesec...
a kad je tebi termin? :)

27,
beba postavljena levo ledjima, glavica na dole
jedino se brinem da sam jedina koja ne prepoznaje pripremne kontrakcije, nista ne osecam osim pritiska na besiku ....

cickava, ja imam preponsku kilu od prosle trudnoce...povukla se b ila a sad je opet tu
mozda kad zavrsim sa radjanjem odem da mi srede to ako se ne povuce

jex idi bre popravi zub imas besplatno u dz,iskoristi
ja zvala ko sumanuta jutros klinicki,niko se ne javlja,boli njih uvo...a kao tel za zakazivanje........poslala miri poruku kad mi dr radi,kaze prepodne :lol: a ja vec popila lek...tako da cu sutra ici
jelence, ne brini,prepoznaces :)
samo opusteno
mada ja nisam prepoznala :lol:
al mi bilo sumnjivo pa sam za svaki slucaj otisla i zadrzali me :lol:
kapiram da cu i sad tako :lol:
ko pala s marsa

- - - - - - - - - -

umorna sam ko pseto, a moram sad po Irinu....plakala je jutros ko kise...nece u vrtic pa to ti je
i sad posle rucka idem po nju..

Back