Cao trudnice,eto mene malo....ne stizem nikako do kompa uvek neka akcija kod nas...
Samo sam htela da vas sve pozdravim i vidim kako ste 

,vidim ima i novih trudnicica 

Mi smo bili na prvoj kontrolici,porasli smo 3cm i dobili 1kg i 200gr : )),dobro napredujemo ...
Beban sisa 10-ak,15 minuta pa se uspava na sisi ...ja ga stipam,drndam ...ma nista bas ga briga samo spava i razvlaci sisu 

Taman ga skinem sa sise on se posle 10 minuta probudi gladan jel nije dovoljno jeo,pa se razbudi i vuce i tako u krug....napravi mi rane za jedan dan.

Onda mi se smanjila kolicina mleka od bolova ali sam ga vratila hvala Bogu...
Grudi su mi bile bkvalno krvave ...nema sta nisam mazala i sta nisam radila ali nista ne vredi kad seronja zajebava ....
Sad se izmlazavam elektricnom aventovom pumpicom i prezadovoljna sam : )))
Dojim ga jednom ili dva puta dnevno (da nas mine zelja oboje ...da se mazimo malo 

) ostalo vreme pije moje mleko na flasicu...
I mogu vam reci da je jaaako velika razlika izmedju elektricne i rucne pumpice ,ne samo u tome sto je laksa za upotrebu elektricna vec mi mnogo vise mleka izvuce (duplo vise)...
Rucna pravi vakum veci i sporije radi naravno pa izvuce manje mleka , a elektricna pravi manji vakum i brza je ali izmuze vise mleka 

Evo nekih slicica ....aaaaa daaaaa,nisam vam rekla.... bebanu smo dali ime Andrej ,tacnije Sofija mu je dala ime