Sally, dobro nam dosla
koja si nedelja?
Kvi, jel nam se i ti prodruzujes?
koja si nedelja?
Kvi, jel nam se i ti prodruzujes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

stevca, Sara napunila 2 godine pre 3 nedelje.
Bice razlika 3 godine kalendarski, a ovako 2 god i 8 meseci..po meni i vise nego dovoljno
Samo nastavite, a lako ćeš se ugojiti ako to budeš želela i kasnije. Bebice uvek uzmu šta im treba, mamama šta ostane 

))) bas me obradova vest
Guramo guramo. Evo guraju one mene! :-) ja sam kao kostur. Rebra na izvol'te, ruke imaju jos kožu, malo mesa na upalim obrazima i nikako da bar ja malo dobijem na tezini. Bas se norim ali ne ide mi. A ja bi jis 4 nedelje!!!! :-) :-) :-)
Isutale su me u sve organe i kosti :-D

, a eto... 
)

Bila sam danas na kontroli. Povrsnoj.... Uradili ctg, dr kad je video kaze pa tebi su bolji rezultati kod kuce nego kod nas. Pa naravno, kad se naspavam i odmorim! Uradio neki povrsni uz protok i vodu pogledao i kaze ok mozes kuci. Nego, kad smo se mi dogovorili da zavrsavamo? A jaaa... kao iz topa 36ta nedelja! A on u smeh. Kaze hajde dodji sl nedelje da vidimo koliko jos mozemo izdrzati. Ali on bi 2 nedelje i kraj. Pa sad, videcemo ko ce pobediti :-D Rekao mi da jedem i možda i izguramo do 36te :-) U pravu je kad kaze da sam slaba i mrsava ali bih volela stvarno da to bude posle 26tog novembra... Ne znam kolike su bebe mozda ih izmeri sl nedelje.
Ono sto mi je jako uvereno rekao je da ce biti carski.
Jos kad bih tacno znala kada, bilo bi extra da odem i na depilacijupa da me oni ne diraju tamo....