cestitke svim novim mamama 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u pravu si bila za kosicu
. Joooooj kada cu jaaaaa?
htela bih da Vas zamolim ako mozete da izdvojite malo vremena i odgovorite na moju anketu u vezi ishrane trudnica koja se nalazi ovde:
. Sutra idem kod mog dr privatno.Sve nesto utihnete vikendom :-). Evo malo da vas razbudim...
Bila sam na 4D u klinici koja je imala popust. Kupljen vaucer jos pre 2 meseca. Kako nisam ranije stigla zbog komplikacija vec poznatih. Ona jednoj bebi nije nasla zeludac a drugoj bebi joj je sumnjiva besika :what: Jos jedan komentar: obe bebe imaju jako smanjenu plodovu vodu. Ne znam sta da kazem.
Njen stav je: verovatno je sve ok. Ne moguce da niko do sada to nije primetio! !! A mene brine sto me njih 10 gledalo, da nisu mozda mislili onaj drugi je verovatno video...
Eto, cisto da ne bude dosadno... kod mene uvek neka zurka. Sutra idem kod mog dr privatno.
Sve nesto utihnete vikendom :-). Evo malo da vas razbudim...
Bila sam na 4D u klinici koja je imala popust. Kupljen vaucer jos pre 2 meseca. Kako nisam ranije stigla zbog komplikacija vec poznatih. Ona jednoj bebi nije nasla zeludac a drugoj bebi joj je sumnjiva besika :what: Jos jedan komentar: obe bebe imaju jako smanjenu plodovu vodu. Ne znam sta da kazem.
Njen stav je: verovatno je sve ok. Ne moguce da niko do sada to nije primetio! !! A mene brine sto me njih 10 gledalo, da nisu mozda mislili onaj drugi je verovatno video...
Eto, cisto da ne bude dosadno... kod mene uvek neka zurka. Sutra idem kod mog dr privatno.
I zaboravih na mozda i najvazniji deo. Rekla mi je da se vidi tunelizacija u grlicu i da ako krene prevremeni porodjaj odmah odem u visegradsku, jer su oni najbolji za prevremeni. Shok! Pa ja ne bi jos da se poradjam! Tek smo u 25+2!!!! Bebe su oko 700gr.

Sve nesto utihnete vikendom :-). Evo malo da vas razbudim...
, zloglasni su po skanadloznim komentarima. U svakom slučaju probaj da se ne tramumiraš oko toga...
Ali ti imaš svog dokotra u Frontu, zar ne? Verovatno će uraditi ono što je najbolje i za tebe i za bebice.
Imam. Imam ih i vise :-D Salim se malo, ali tako neksko dodje. Moj je prezauzet pa me povremeno poveri svojim zamenicima, a oni opet shvatili to ozbiljnije pa me obilaze i kad je on tu. A privatno idem jer tu ima vuse vremena da ga ispitujem da li vidi zeludac ili ne i sta misli o ovom ili onom. A i slike beva su prelepe. Super je uz.
Bas retko idem privatno, jer mi stalno zakazuje u bolnici
e pa cisto da covjek ne bude miran..
ti si super, mene njihova misljenja pogode, i ziva se pojedem i poslije mi bude krivo sto sam se brinula.
ja danas isla vaditi ljekarsko za posao, krvna slika u redu, leukociti mirni a urinarna infekcija i dalje prisutna, uprkos 2 tura rezliticih ab. pu ***** ti sebe kad sam ih pila uopste.
kaze mi ova dr opste prakse, samo cajevi, a ukoliko budem imala smetnje pa uradim fino urinokulturu i vidim u cemu je problem. a ovako ab na "slijepo" ni pod tackom razno.
nego dajte mi prijedlog kako da pojacam zeljezo. nemojte ono jedi to i to, vec konkretan sok, namirnicu, caj... ja znam za cveklu i nju cu poceti od danas
e pa cisto da covjek ne bude miran..
ti si super, mene njihova misljenja pogode, i ziva se pojedem i poslije mi bude krivo sto sam se brinula.
ja danas isla vaditi ljekarsko za posao, krvna slika u redu, leukociti mirni a urinarna infekcija i dalje prisutna, uprkos 2 tura rezliticih ab. pu ***** ti sebe kad sam ih pila uopste.
kaze mi ova dr opste prakse, samo cajevi, a ukoliko budem imala smetnje pa uradim fino urinokulturu i vidim u cemu je problem. a ovako ab na "slijepo" ni pod tackom razno.
nego dajte mi prijedlog kako da pojacam zeljezo. nemojte ono jedi to i to, vec konkretan sok, namirnicu, caj... ja znam za cveklu i nju cu poceti od danas
Уствари свака паприка, а црвена има и много (про)витамина А.Ja sam pila Totemu i jela med sa semenom koprive. I dva sata posle toga ne konzumiraš ništa mlečno, ni kafu sa mlekom. Kalcijum ometa ili onemogućva apsorbciju gvožđa.
Kada jedeš crveno meso koje je puno gvožđa jedeš i nešto bogato vitaminom C, mislim da je to crvena paprika...