Kutak za trudnice

Sve nesto utihnete vikendom :-). Evo malo da vas razbudim...
Bila sam na 4D u klinici koja je imala popust. Kupljen vaucer jos pre 2 meseca. Kako nisam ranije stigla zbog komplikacija vec poznatih. Ona jednoj bebi nije nasla zeludac a drugoj bebi joj je sumnjiva besika :what: Jos jedan komentar: obe bebe imaju jako smanjenu plodovu vodu. Ne znam sta da kazem.
Njen stav je: verovatno je sve ok. Ne moguce da niko do sada to nije primetio! !! A mene brine sto me njih 10 gledalo, da nisu mozda mislili onaj drugi je verovatno video...
Eto, cisto da ne bude dosadno... kod mene uvek neka zurka :). Sutra idem kod mog dr privatno.

Poslednja izmena:
Bila sam na 4D u klinici koja je imala popust. Kupljen vaucer jos pre 2 meseca. Kako nisam ranije stigla zbog komplikacija vec poznatih. Ona jednoj bebi nije nasla zeludac a drugoj bebi joj je sumnjiva besika :what: Jos jedan komentar: obe bebe imaju jako smanjenu plodovu vodu. Ne znam sta da kazem.
Njen stav je: verovatno je sve ok. Ne moguce da niko do sada to nije primetio! !! A mene brine sto me njih 10 gledalo, da nisu mozda mislili onaj drugi je verovatno video...
Eto, cisto da ne bude dosadno... kod mene uvek neka zurka :). Sutra idem kod mog dr privatno.

pa jeste nemoguce
al je zato vrlo moguce da ona veze nema s ultrazvukom

to je neki moron
opusti se

I zaboravih na mozda i najvazniji deo. Rekla mi je da se vidi tunelizacija u grlicu i da ako krene prevremeni porodjaj odmah odem u visegradsku, jer su oni najbolji za prevremeni. Shok! Pa ja ne bi jos da se poradjam! Tek smo u 25+2!!!! Bebe su oko 700gr.

Juče mi se porodila kuma, rodila devojčicu, sve ok. Na pregledu u Bg ginekolog na početku trudnoće kaže, plod ne valja, bolje očistite na vreme. Ona istraumirana ode kod drugog ginekologa, koji čudeći se kaže, da je školska trudnoća i sve u najboljem redu. Tako i bi. Naše malo kumče, čupavica, 3.300, 51 dugačka.

Idi kod drugog ginekologa, neka pogleda, kuma da je slušala jednog, ne bi rodila.

Zvuči kao da si išla u Analife :(, zloglasni su po skanadloznim komentarima. U svakom slučaju probaj da se ne tramumiraš oko toga...
A za Višegradsku stvarno kažu da ima najbolju neonatologiju.Zlu ne trebalo.

Nije Analife. Ne znam da li smem ovde da pisem imena...
Nisam se nesto iznervirala, jer je sve pricala kao verovatno su drugi videli, pogledali, razmotrili... jos me pitala da li je double bio ok. Ja nisam znala da double pokazuje ista o tome. Mislila sam da su to ona 3 sindroma... Veceras idem kod mog dr pa smisljam pricu kako da ga pitam. Da ne shvati pogrešno, kao otisla sam na expertski uz kod nekog drugog. Ko ima iznad njega!? :-) a znaju biti sujetni. I pored svega, svi dr me uputili na njega, jer kazu da ima "6to culo" :)
Pa da vidimo veceras sta kaze "kugla"...
Vise me je istraumirala sa tim da ako krene porodjaj hitno idem u Visegradsku. Ne znam ni gde se nalazi ni koji je ulaz gde se javljam... ne znam nista o toj klinici, a predstavila mi je to kao da cu tu noc morati ici. E to me je bas šokiralo. Jos uvek nista ne znam o toj klinici :-( Ja sve nesto ubeđena da cu se poroditi posle 32ge u frontu...

Ali ti imaš svog dokotra u Frontu, zar ne? Verovatno će uraditi ono što je najbolje i za tebe i za bebice.

Imam. Imam ih i vise :-D Salim se malo, ali tako neksko dodje. Moj je prezauzet pa me povremeno poveri svojim zamenicima, a oni opet shvatili to ozbiljnije pa me obilaze i kad je on tu. A privatno idem jer tu ima vuse vremena da ga ispitujem da li vidi zeludac ili ne i sta misli o ovom ili onom. A i slike beva su prelepe. Super je uz.
Bas retko idem privatno, jer mi stalno zakazuje u bolnici

Imam. Imam ih i vise :-D Salim se malo, ali tako neksko dodje. Moj je prezauzet pa me povremeno poveri svojim zamenicima, a oni opet shvatili to ozbiljnije pa me obilaze i kad je on tu. A privatno idem jer tu ima vuse vremena da ga ispitujem da li vidi zeludac ili ne i sta misli o ovom ili onom. A i slike beva su prelepe. Super je uz.
Bas retko idem privatno, jer mi stalno zakazuje u bolnici

zaboravi da si ikad usla u tu kliniku
znaci, zaboravi
sve ostalo rjesavaj kao i dosad sa svojim docom
i u frontu gdje si lezala
ovo zaboravi, bukvalno.

e pa cisto da covjek ne bude miran..

ti si super, mene njihova misljenja pogode, i ziva se pojedem i poslije mi bude krivo sto sam se brinula.

ja danas isla vaditi ljekarsko za posao, krvna slika u redu, leukociti mirni a urinarna infekcija i dalje prisutna, uprkos 2 tura rezliticih ab. pu ***** ti sebe kad sam ih pila uopste.

kaze mi ova dr opste prakse, samo cajevi, a ukoliko budem imala smetnje pa uradim fino urinokulturu i vidim u cemu je problem. a ovako ab na "slijepo" ni pod tackom razno.

nego dajte mi prijedlog kako da pojacam zeljezo. nemojte ono jedi to i to, vec konkretan sok, namirnicu, caj... ja znam za cveklu i nju cu poceti od danas

ti si super, mene njihova misljenja pogode, i ziva se pojedem i poslije mi bude krivo sto sam se brinula.

ja danas isla vaditi ljekarsko za posao, krvna slika u redu, leukociti mirni a urinarna infekcija i dalje prisutna, uprkos 2 tura rezliticih ab. pu ***** ti sebe kad sam ih pila uopste.

kaze mi ova dr opste prakse, samo cajevi, a ukoliko budem imala smetnje pa uradim fino urinokulturu i vidim u cemu je problem. a ovako ab na "slijepo" ni pod tackom razno.

nego dajte mi prijedlog kako da pojacam zeljezo. nemojte ono jedi to i to, vec konkretan sok, namirnicu, caj... ja znam za cveklu i nju cu poceti od danas

Med sa zelenim orasima ja uzimam jednu drvenu kasiku svako jutro. Kaze dr da mi je ok. Ne znam nista od hrane jer mi nije trebalo. A ovo kao regulise i stitnu žlezdu, koja nama buducim mama u trudnoci hoce da se poremeti.

Ja sam pila Totemu i jela med sa semenom koprive. I dva sata posle toga ne konzumiraš ništa mlečno, ni kafu sa mlekom. Kalcijum ometa ili onemogućva apsorbciju gvožđa.
Kada jedeš crveno meso koje je puno gvožđa jedeš i nešto bogato vitaminom C, mislim da je to crvena paprika...

Ja sam pila Totemu i jela med sa semenom koprive. I dva sata posle toga ne konzumiraš ništa mlečno, ni kafu sa mlekom. Kalcijum ometa ili onemogućva apsorbciju gvožđa.
Kada jedeš crveno meso koje je puno gvožđa jedeš i nešto bogato vitaminom C, mislim da je to crvena paprika...
Уствари свака паприка, а црвена има и много (про)витамина А.
А кад дође зима и снег завеје брег(ебо зиму и оног ко је волЕ, жели и нада јој се!) кисели коопоос рибаЊац!:zaljubljena:

u pitanju je tek blaga anemnija. na gonjoj granici sam ref vrijednosti tako da nemam jos uvijek potrebu za tbl.

samo hrana, cajevi i sokovi.

uvela sam cveklu u vidu soka sa ovim redovnim cijedjenim sokovima.

ruzna je za medalju.

jedva cekam zimu i kupus :lol:

- - - - - - - - - -

milice, jesi isla na uzv veceras?

Back