Kutak za trudnice

Gde ste mame i stomacici? Nismo se videli duuuugo. Cicak dodje i ti na red sa sve 10kom na ispitu. :klap: Kako ste mi svi sem sto ocekujemo lepe vesti? Ata, ne brigaj, doce ponekada ne misle o nacinu na koji kazu pa tek kad ti vide bledo lice onda im dodje iz d.. u glavu. Ima li neka mama da je nosila jaaaako nisko. Doduse meni je i grlic skracivan daaavno, ali mi je stomacic nisko i usla sam u 19tu nedelju i unazad dva dana se povremeno kontrakuje i boli me u predelu grlica, onako seva, pulsira. Kontrakcije sam imala i ranije ali kako mi raste stomak cini mi se da su jace. Dakle filujte me pozitivnom energijom i informacijama. Ljubim

Gde ste mame i stomacici? Nismo se videli duuuugo. Cicak dodje i ti na red sa sve 10kom na ispitu. :klap: Kako ste mi svi sem sto ocekujemo lepe vesti? Ata, ne brigaj, doce ponekada ne misle o nacinu na koji kazu pa tek kad ti vide bledo lice onda im dodje iz d.. u glavu. Ima li neka mama da je nosila jaaaako nisko. Doduse meni je i grlic skracivan daaavno, ali mi je stomacic nisko i usla sam u 19tu nedelju i unazad dva dana se povremeno kontrakuje i boli me u predelu grlica, onako seva, pulsira. Kontrakcije sam imala i ranije ali kako mi raste stomak cini mi se da su jace. Dakle filujte me pozitivnom energijom i informacijama. Ljubim

Baš sam se pitala šta je sa tobom. Ostavila si bila onaj post da si blago prokrvarila, pa posle da je sve ok i onda si nestala... baš mi je drago da je sve ok i da si dobro :ok:
I ćeru i sina sam nosila izuzetno nisko, smešno je izgledalo koliko mi je stomak bio nisko. Depo progesteron, utrogestan, mirovanje i obe bebe rodjene u terminu. Isto sam imala kontrakcije, doduše i grlić normalne dužine. Vodi računa, ali se ne nerviraj i ne brini previše. Ne mora to ništa da znači, osim da će, kada udješ u treći trimestrar, da te tera bešika svaki čas :mrgreen: Samo hrabro, oprezno doduše, ali bez nerviranja :ok:

Jel ima neko neku vest od Čičkave? :ceka:

Ja se ipak porodih ranije I pored mirovanja, utogestana, partusistena, posle I lezanja na patoligiji na tokolizi..
Sve zavisi...
Po meni, bitno jw redovno kontrolisati stanje jer se. Moze na vreme reagovati :-) I onda je sve ok, nemas brige

Kontrole, naravno :ok:

Kako si ti, Bokice? Jel sve ok?

NIsam juče bila ni za šta, ali sada ću malo da vas nasmejem. Svi doktori do sad sa kojima sam u ovoj trudnoći došla u kontakt su me pitali da li su blizanci nastali prirodno, ili je vto u pitanju. Ok, pitanje kao pitanje.
Medjutim, ulazimo mm i ja juče u ordinaciju u genetskom savetovalištu u Frontu, ne zna se ko je uplašeniji od nas dvoje. On je bio bolji, hrabrio me, čak je pokušavao i da me zasmejava, sve da bi mi skrenuo misli. Elem, ušli, dr gleda papire i, moram priznati vrlo nesrećno formulisano, pita - da li su blizanci nastali spontano? Iz momenta sam znala šta znači ono njegovo smejuljenje na pi-č-kenzi, onako vragolasto.... kaže moj čo'ek - pa kako, doktorka, spontano? Bogami smo imali odnose... :andjeo:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Šta reći, luuuud čo'ek... :lol:

:) :) :) ja sam u 7 nedelji, a beba u 6 :) :) :) joj sto mi je to smesno. Srce je pocelo da radi. Termin je 24. septembar... I veliki smo 7,11mm. Doktorka nije videla 2 bebe (ovde smo o tome pricali jer je bila velika beta). Dobila sam i slicicu UZ. Svi parametri su uredni. Eto, hvala Bogu za prvi put sve je ok.

Kontrole, naravno :ok:

Kako si ti, Bokice? Jel sve ok?

NIsam juče bila ni za šta, ali sada ću malo da vas nasmejem. Svi doktori do sad sa kojima sam u ovoj trudnoći došla u kontakt su me pitali da li su blizanci nastali prirodno, ili je vto u pitanju. Ok, pitanje kao pitanje.
Medjutim, ulazimo mm i ja juče u ordinaciju u genetskom savetovalištu u Frontu, ne zna se ko je uplašeniji od nas dvoje. On je bio bolji, hrabrio me, čak je pokušavao i da me zasmejava, sve da bi mi skrenuo misli. Elem, ušli, dr gleda papire i, moram priznati vrlo nesrećno formulisano, pita - da li su blizanci nastali spontano? Iz momenta sam znala šta znači ono njegovo smejuljenje na pi-č-kenzi, onako vragolasto.... kaže moj čo'ek - pa kako, doktorka, spontano? Bogami smo imali odnose... :andjeo:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Šta reći, luuuud čo'ek... :lol:

Car! :D

Back