Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
eto vidis ata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ste mame i stomacici? Nismo se videli duuuugo. Cicak dodje i ti na red sa sve 10kom na ispitu.Kako ste mi svi sem sto ocekujemo lepe vesti? Ata, ne brigaj, doce ponekada ne misle o nacinu na koji kazu pa tek kad ti vide bledo lice onda im dodje iz d.. u glavu. Ima li neka mama da je nosila jaaaako nisko. Doduse meni je i grlic skracivan daaavno, ali mi je stomacic nisko i usla sam u 19tu nedelju i unazad dva dana se povremeno kontrakuje i boli me u predelu grlica, onako seva, pulsira. Kontrakcije sam imala i ranije ali kako mi raste stomak cini mi se da su jace. Dakle filujte me pozitivnom energijom i informacijama. Ljubim
Kontrole, naravno![]()
Kako si ti, Bokice? Jel sve ok?
NIsam juče bila ni za šta, ali sada ću malo da vas nasmejem. Svi doktori do sad sa kojima sam u ovoj trudnoći došla u kontakt su me pitali da li su blizanci nastali prirodno, ili je vto u pitanju. Ok, pitanje kao pitanje.
Medjutim, ulazimo mm i ja juče u ordinaciju u genetskom savetovalištu u Frontu, ne zna se ko je uplašeniji od nas dvoje. On je bio bolji, hrabrio me, čak je pokušavao i da me zasmejava, sve da bi mi skrenuo misli. Elem, ušli, dr gleda papire i, moram priznati vrlo nesrećno formulisano, pita - da li su blizanci nastali spontano? Iz momenta sam znala šta znači ono njegovo smejuljenje na pi-č-kenzi, onako vragolasto.... kaže moj čo'ek - pa kako, doktorka, spontano? Bogami smo imali odnose...![]()
Šta reći, luuuud čo'ek...![]()