- Poruka
- 17.475
Cestitkr i od mene,sad imas sve sto jednoj zeni treba 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rodila se beba Elena, u petak u 10:21h.
3540g 49cm
kao lutkica je
Danas dosli kuci, siki, grudi su ogromne, mleka za tri bebe, pa malo izmuzam, nadam se da necu morati dugo, mada bih donirala.
Ljubim vas sve...
Odoh se tusnuti, previti ranu pa malo izmusti inace ce eksplodirati
![]()
Eh, kad MIci spomenu ljubomoru...
došla ja sinoć sa posla, nešto se iznervirala tamo, pa se nešto i pre i posle posla iznervirala oko kućnih stvari...sve u svemu, malo me je i stomak boleo, malo me mučila i po koja kontrakcija, ali ništa čudno s obzirom na to da sam bila u konstantnom stanju iznerviranosti ceo božji dan. I sela na trosed, malena sa jedne, mališa sa druge strane, zovemo i tatu da se sa nama mazi i igra... Mic mi mazi stomak, pita kada će bebe, da li će smeti ona da ih nosi, da ih vodi u vrtić i već slična dečja pitanja...
TEk odjednom ustade Stefajlo sa troseda, stade ispred mene i hoće pošto-poto da mi se popne u krilo, tj. na stomak. Ja mu pričam da to ne sme, mazim ga i držim istovremeno, da me ne povredi, tek odjednom on se izmače, pa se zalete ka meni, pa glavom u moj stomak iz sve snage
Jao, majko moja, koji je to bol u trenutku bio...Pomislila sam da će da mi pukne i stomak, i svi organi unutra, da će jednostavno da eksplodira. A u sledećem trenutku sam osetila kao da će sve iz stomaka samo da ispadne iz mene, da će i rebra da mi se otegnu do kolena ili stopala...
Trebalo je par minuta da se smiri bol, bogami.
Sad sam ok, bolucka me malko, ali ništa strašno, ali sinoć... i bol i strah...
Već je počeo da pokazuje ljubomoru, a šta će tek biti kada se bebe rode, ni da pomislim ne smem...
došla ja sinoć sa posla, nešto se iznervirala tamo, pa se nešto i pre i posle posla iznervirala oko kućnih stvari...sve u svemu, malo me je i stomak boleo, malo me mučila i po koja kontrakcija, ali ništa čudno s obzirom na to da sam bila u konstantnom stanju iznerviranosti ceo božji dan. I sela na trosed, malena sa jedne, mališa sa druge strane, zovemo i tatu da se sa nama mazi i igra... Mic mi mazi stomak, pita kada će bebe, da li će smeti ona da ih nosi, da ih vodi u vrtić i već slična dečja pitanja...
TEk odjednom ustade Stefajlo sa troseda, stade ispred mene i hoće pošto-poto da mi se popne u krilo, tj. na stomak. Ja mu pričam da to ne sme, mazim ga i držim istovremeno, da me ne povredi, tek odjednom on se izmače, pa se zalete ka meni, pa glavom u moj stomak iz sve snage
Jao, majko moja, koji je to bol u trenutku bio...Pomislila sam da će da mi pukne i stomak, i svi organi unutra, da će jednostavno da eksplodira. A u sledećem trenutku sam osetila kao da će sve iz stomaka samo da ispadne iz mene, da će i rebra da mi se otegnu do kolena ili stopala...
Već je počeo da pokazuje ljubomoru, a šta će tek biti kada se bebe rode, ni da pomislim ne smem...
3540g 49cm
kao lutkica je
Danas dosli kuci, siki, grudi su ogromne, mleka za tri bebe, pa malo izmuzam, nadam se da necu morati dugo, mada bih donirala.
Ljubim vas sve...
![]()
Kontrole, naravno![]()
Kako si ti, Bokice? Jel sve ok?
NIsam juče bila ni za šta, ali sada ću malo da vas nasmejem. Svi doktori do sad sa kojima sam u ovoj trudnoći došla u kontakt su me pitali da li su blizanci nastali prirodno, ili je vto u pitanju. Ok, pitanje kao pitanje.
Medjutim, ulazimo mm i ja juče u ordinaciju u genetskom savetovalištu u Frontu, ne zna se ko je uplašeniji od nas dvoje. On je bio bolji, hrabrio me, čak je pokušavao i da me zasmejava, sve da bi mi skrenuo misli. Elem, ušli, dr gleda papire i, moram priznati vrlo nesrećno formulisano, pita - da li su blizanci nastali spontano? Iz momenta sam znala šta znači ono njegovo smejuljenje na pi-č-kenzi, onako vragolasto.... kaže moj čo'ek - pa kako, doktorka, spontano? Bogami smo imali odnose...![]()
Šta reći, luuuud čo'ek...![]()
3540g 49cm
kao lutkica je
Ljubim vas sve...
![]()
Devojke kakav je bol u stomaku "normalan" u trudnoci? Nocas me je probudio jak menstrualan bol, kao da cu svakog trenutka da dobijem. Trajao je oko 3-4 min, ja se skupila i malo primirila i prosao je, u stvari zaspala sam. Sada mi je onako... nesto sugavo. Nemam bol ali kao da mi nesto smeta. Mislim da sam usla u 9. nedelju.