atabas mi je drago.
da cujem jeste li imale iskustva sa ureaplazmom? ja sam insistirala da je uradim prije nego krenemo u akciju i izlovase mi je... ostali brisevi svi ok!
pili smo oboje eritromicin 15 dana, potrovali se bukvalno. tezak je ko crna zemlja. i juce radila bris, opet je tu mamu joj hebem. e sad, ovdje strucnjaci ne napisu koja je koncentracija pa ne znam da li se bar smanjila.samo pise +.
tako da smo tek od ovog mj krenuli sa nez odnosima uprkos ureaplazmi... e sad...nekom sprecava zacece, nekom ne...nekom pravi sranje u trudnoci, nekom ne...
iskustva, cajevi?
Imali i mm i ja. Pred pripreme za vto radili briseve kad ono ova bestija. 6 meseci smo pokusavali da je izbacimo uz pomoc terapije koju si ti dobila, i mislim da Tsymish pominjala. Otisli kod dermatovenerologa i on nam rekao da ne koristimo eritromicin, vec Sumamed, hrvatski, Plivin. U apoteci su mi rekli da je to isti lek, ali nam je on objasnio zasto nije,pa ako te bude zanimalo, pisem ti pp. Uglavno, isti ili ne, nama je nestao virus posle nedelju dana terapije.Ponovili briseve jos jednom, i to je to. Nama je bilo uzasno jer smo samim tim sto nikako da izbacimo bakteriju odlagali vto, a rekli su nam das komisija nece pustiti dok god to imamo, tako da verujem da je i danas tako. Zelim ti da sto pre izbacite bestije
- - - - - - - - - -
ja sam tako nesto malaksala i nesto mi je muka
ceo dan sam predremala
jutros ustala obukla malu,mm je odveo u vrtic,onda sam legla i dzonjala...pa oko pola 10 ustala pa malo bila na kompu pa stavila rucak i oko pola 12 opet legla i spavala do pre 15 minuta
nemam snage ruku da dignem...sreca pa je mm tu danas,eno otisao po Irinu...ne znam kako bih se odvukla ja
Kaka je situacija?
bas mi je drago.

)))