gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
jel to ono zeljezo? bljaks : (
sreca moja pa nama to ne treba
sreca moja pa nama to ne treba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad sam.zvala moju dr. i rekla da vise necu ovo da pijem.
Rekli mi da uzmem ferum lek?
Jel.pio neko to?
Kakvo je?
Meni rekli po dve dnevno.
- - - - - - - - - -
Vragana, meni je uvela nedavno![]()
Јел ти рече оно да је жму био на свињокољу?Sad sam.zvala moju dr. i rekla da vise necu ovo da pijem.
Rekli mi da uzmem ferum lek?
Jel.pio neko to?
Kakvo je?
Meni rekli po dve dnevno.
- - - - - - - - - -
Vragana, meni je uvela nedavno![]()

za ureaplazmu, koliko znam, nisu opce sigurni sta radi tj da li sama po sebi ista radi
ili samo asistira nekim drugim mikroorganizmima...dijete je kasnije pokupi pri prirodnom porodjaju
kao i stosta drugo...i obicno nestane iz organizma u narednih par godina
pa je opet pokupimo kad odrastemo...
na sumamedu pise sta moze, a sta ne...ne sjecam se vise
al ima sigurno na plivinom sajtu
kod nekih ljudi ureaplazmu ni sumamed nece sklonit...zasto, nemaju pojma
kazu, svi smo razliciti...
fora je sto mozes provest mjesece pokusavajuci da svestavis pod kontrolu
a to se ne desi...niti medicina ima egzaktne odgovore na sve...
ono sto bi ja uradila jeste da bi se posavjetovala s doktorom i ne bi pravila sebi toliku paniku
bez potrebe
u pravi su, u svakom slucaju da, krvav biftek u trudnociЈел ти рече оно да је жму био на свињокољу?
Џига и крвав бифтек.
![]()

Sile, ja sam ga jela u prvoj trudnoci, bas na savete lekara, zbog proteina.
Мени је у првој трудноћи коприва+мед помогла да средим крвну слику, и од тад то редовно конзумирам... Можда да промениш терапију, али пробај и природне ствари...Svecano se zaklinjem ovde na temi, da vise nikad popiti tothemu necu!!!
Zamalo da se ispovracam na sred radnje!!!
U prvoj sam je pila sa vodom, i nista.
Sad, jos je pijem sa cedjenom narandzom, hocu da umrem, kao sonu kiselinu da sam popila!!!
Stomak pece boli u 3pm cim popijem(jos sam na svoju ruku pocela svaki drugi dan, umesto svaki),
Taman dodjem sebi, usla u radnju, kad me je uhvatila mucnina, glava boli, povraca mi se, stoji mi bre vec u ustima,
preznojala se, pa se najezila, pa prebledela... muz me gleda i ne veruje...
Sad cu da je bacim u smece i bas me briga i za gvozdje i za hgb, ma za sve!

atomskuu pravi su, u svakom slucaju
dobila sam savjet gin da sacekam mj dana, ako test bude + onda cemo ukljuciti antibiotike opet.
probacu ovaj vasin recept. nista ne gubim.
mada i on je meni za uraplazmu rekao da se do prije par godina nije ni radila. zene su ostajale trudne,imale spontane...aj ***** ga kad znas da imas pa covjek hoce da to zalijeci. skroz je kuler po pitanju nje.
sad iduovi praznici, pa svadbica u martu tako da cu je lijeciti i fokusirati se na nesto drugo. noooouuuu streees![]()
da, krvav biftek u trudnoci
pametan savet![]()
atomskuu pravi su, u svakom slucaju
dobila sam savjet gin da sacekam mj dana, ako test bude + onda cemo ukljuciti antibiotike opet.
probacu ovaj vasin recept. nista ne gubim.
mada i on je meni za uraplazmu rekao da se do prije par godina nije ni radila. zene su ostajale trudne,imale spontane...aj ***** ga kad znas da imas pa covjek hoce da to zalijeci. skroz je kuler po pitanju nje.
sad iduovi praznici, pa svadbica u martu tako da cu je lijeciti i fokusirati se na nesto drugo. noooouuuu streees![]()
)
Ja sam koristila I Ginofilus nakon terapije koja se sastojala od Dovicina I vaginaleta koje su specijalno napravljene- azitromicin I nistatin (azitromicin ti je poput hemomicina, odnosno Sumamenda, sve je isto ali se drugacije zove-ista je grupa antib.).

Radila test na trombofilije I za mesec dana dobijam rezultate. Na prolece kad sunce grane, evo I mene ovde 
То због укуса.da, krvav biftek u trudnoci
pametan savet![]()

То због укуса.
А и однесу узорак ткива код ветеринара на трихинелу спиралис, ово остало је шећерна водица.
Чрас ми.

meni krvav biftek tako nedostaje, a i tatarski biftek isto![]()
(misim u prvom stanju, u drugom ne bih jela)Za gvozdje kazu da je naibolje I najiskoristljivije iz mesa, ali ja se kunem u onaj recept- cvekla, limun, srgarepa, jabuka, med. Ili caj od koprive, seme koprive, med I kakao, ma ima 100 recepata, sto si se odmah uhvatila za Totemu
E da, Stevca, mozda mozes I da probas sa onim alternativnim receptima za "donji dom", podseti me Vragana- kantarionovo ulje se pomesa sa uljem cajevca u odredjenoj razmeri, stavi se na tampon I koristi 20 dana, dobro je za sluzokozu, bakterije I gljivice.

vidim cickavu kako od svakog bifteka secka parcence i nosi na analizu
- - - - - - - - - -
e ja kad sam bila klinka, keva je cesto pravila tartar biftek....pa ubacimo parcice leba u toster,pa namazemo margarin i preko tartar biftek
auuuu
sad nisam u fazonu da jedem to
mada ne znam dal bih odbila da mi neko turi pod nos(misim u prvom stanju, u drugom ne bih jela)
- - - - - - - - - -
samo sto je umesto bifteka koristila neki drugi deo krave...jbg skupo