Drage buduce i sadasnje mamice, evo i ja da se javim. Nije me bilo dugo jer sam na bolovanju a komp nam nesto nije radio. A i pravo da vam kazem, nemam vremena ni dusom da danem, cerka mi ima dve godine i ne staje, osim kad spava 

Prvo da cestitam svima koje su prosle kroz "porodjajne muke" i na svet donele svoje najvece blago. A onda da pozdravim i nove trudnice, zelim vam ugodnu i veselu trudnocu.
Ja sam trenutno u 21. nedenji(sad sam proverila posto uopste nisam u toku) i osecam se, hvala Bogu, super. Prosle su one uzasne mucnine i povracanja i konacno je doslo prolece, a ja imam energije za troje. Samo mi je krivo sto u ovoj trudnoci nemam mnogo vremena da mislim na bebu u stomaku.
Mnogo sam srecna sto sam uspela da org. bolovanje i sad mogu da se posvetim porodici, sebi i uzivanju u trudnoci, blagoslovena bila drzavna sluzba

....
Htela sam ovih dana kod dr, ali je na godisnjem pa cu sacekati, radoynala sam da saznam hocemo li imati jos jednu zabu ili zapca. Stvarno nije vazno, ali mi se cini da bih za decaka morala malo da se pripremim psihicki, nekako mi se cini da mozda ne bih umela... A mozda su to neki trudnicki tripovi...
Ne znam sta bih vam jos rekla osim da je bas dobro biti trudan u ovo doba godine, 'aljina i majica na pretek, u prosloj sam se dovijala kako sam umela, citave zime sam bila buckili. I da, u ovoj se ne gojim kao u prosloj. Malo sam se i opametila, ne treba bebi bas sve sto sam joj namenila...
Ajd zivele, pisacu uskoro opet! Cmooooookiiii