Biljana '81
Zainteresovan član
- Poruka
- 200
Slobodno mozes da ih pijes,ja sam ih pila u celoj trudnoci ,od 5nedelje pa sve do dve nedelje koliko sam dojila malog,ujutru na nastinu,ali odmah cim se istopi nemoj da cekas da ti stoji u casi dugo,ja sam pila od 1000mg...bebi je potrebno dosta kalcijuma,i slobodno pij mleko,jogurte i jedi sireve....
Pozz za tebe i tvog bebca![]()
Hvala najlepše

.Doktorka je rekla da joj se ucinilo da je ponovo decak,ali je naglasila da uopste nije sigurna i da se u ovoj nedelji jako lako pogresi,zasigurno cemo znati za mesec dana.Meni je bebica bila jaako slatka dok sam je gledala kako se igra rucicama,da mi je sada potpuno svejedno da li je decak ili devojcica,samo da mi je zivo i zdravo.A sad nam se ozbiljno nametnula dilema oko muskog imena
... jedva čekam... još 2-3 nedelje...
sta je sa ennom? bananica sigurno vec drzi svoju princezu u narucju... ja se ulenjila, samo mi se spava... stomak mi je zategnut i tvrd da mislim da cu da puknem!!! nervozna sam, stan jos nije sredjen, valjda ce danas biti gotovo... samo molim boga da se ne porodim dok sav namestaj ne stigne... pozzz svima, cuvajte se i mazite svoje tibeeeee...
.