Mala Mavra
Obećava
- Poruka
- 93
Evo i ja da se upisem medj trudnice...hehe
15-a nedelja,termin 15 oktobar...
pozdrav za sve buduce i novopecene mame!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i dobrodosla 

Sto se tice strija samo se mazi,ja se mazem od pocetka i svasta sam probala,ali eto sad mi se pojavila poneka...I dalje se mazem ,nadam se da se nece vise pojaviti,a i da cu se uskoro poroditi...
Jupiiiiii!!!!
Meni rezultati stižu sutra, imala sam sreće jer petkom izdaju rezultate kad god da radiš test. Joj kolika mi je frka baš sam bila srećna kad su mi rekli da će biti tako brzo.
I malo sam sad mirnija kad sam ih videla kako se prćakaju, joj što su slatki.
Happy-ce meni na onom papiriću sa uz piše samo koliki je taj nt i koliki je crl, jednoj bebi 45, a drugoj 47 mm. Tražila sam al nisam našla koliko treba da bude pa samo informacija šta piše tebi?
,samo nek nas je sto vise
.Meni je prema zadnjoj menstruaciji termin 16.oktobar,ali posto mi je ovulacija kasnila termin mi je pomeren na 27.10, eto taman smo mogle da se takmicimo koja ce pre,ali ovako ti ces prva 
Mala mavra dobro nam dosla,samo nek nas je sto vise
.Meni je prema zadnjoj menstruaciji termin 16.oktobar,ali posto mi je ovulacija kasnila termin mi je pomeren na 27.10, eto taman smo mogle da se takmicimo koja ce pre,ali ovako ti ces prva
![]()
I meni samo pise crl-54,2 i nt-1,1.Ovo crl je valjda duzina ploda od glave do kraja guze,a nt ne znam sta je.Tvoji su blizancici,pa su manji,ali sve je to dobro i normalno,nema sta da se brines.
Ja ponovo idem na UZ 13.05,pa se nadam da cemo mozda videti pol tada.

Ja evo čekam 13h ko sunce!
Bebe su mi 11+3 i 11+4 a uz sam radila sa 12+1. Oboje su mi kao Vanja. On je uvek na uz kaskao 5-6 dana i tačno je i rodjen 6 dana nakon termina koji mi je dr izračunala. To je verovatno zbog toga što mi je ciklus na ravno 30 dana.
Danas nosim rezultate doktorki pa ću videti za dalje.
Kako Acika reaguje, jel ste mu već pričali o bebi?

, važi se posle 12,
, mama se porodila na današnji dan.
,eto prodjose vec dve godine
,proletese ,hehe.
i lijepo se provedi sa svojim drugarima

za mene jedno veliko parce torte![]()

Torta za sve
!!!!
, što je dobio svoj prvi bicikl.
, sigurno neki voćni?Bravo za Aciku, što je dobio svoj prvi bicikl.
A ovaj kolačić je pravi, sigurno neki voćni?
![]()
..polako,naucice
(inace nije bila vocna,vec jedna od onih "teskih",sa orasima i cokoladom (moja omiljena,a i Aca je voli,mamino dete
) )