Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jupiiiiii!!!! :klap::klap::klap:
Meni rezultati stižu sutra, imala sam sreće jer petkom izdaju rezultate kad god da radiš test. Joj kolika mi je frka baš sam bila srećna kad su mi rekli da će biti tako brzo.
I malo sam sad mirnija kad sam ih videla kako se prćakaju, joj što su slatki.
Happy-ce meni na onom papiriću sa uz piše samo koliki je taj nt i koliki je crl, jednoj bebi 45, a drugoj 47 mm. Tražila sam al nisam našla koliko treba da bude pa samo informacija šta piše tebi?

I meni samo pise crl-54,2 i nt-1,1.Ovo crl je valjda duzina ploda od glave do kraja guze,a nt ne znam sta je.Tvoji su blizancici,pa su manji,ali sve je to dobro i normalno,nema sta da se brines.
Ja ponovo idem na UZ 13.05,pa se nadam da cemo mozda videti pol tada :D.

Mala mavra dobro nam dosla :klap:,samo nek nas je sto vise :super:.Meni je prema zadnjoj menstruaciji termin 16.oktobar,ali posto mi je ovulacija kasnila termin mi je pomeren na 27.10, eto taman smo mogle da se takmicimo koja ce pre,ali ovako ti ces prva :heart:

pa nije mi ovo konacan datum...to tek treba da saznam u 18-oj nedelji...tek tada se ovde radi prvi ultrazvuk...tako da cemo verovatno da se takmicimo hehe...

laku noc!!

I meni samo pise crl-54,2 i nt-1,1.Ovo crl je valjda duzina ploda od glave do kraja guze,a nt ne znam sta je.Tvoji su blizancici,pa su manji,ali sve je to dobro i normalno,nema sta da se brines.
Ja ponovo idem na UZ 13.05,pa se nadam da cemo mozda videti pol tada :D.

Ja evo čekam 13h ko sunce! :D
Bebe su mi 11+3 i 11+4 a uz sam radila sa 12+1. Oboje su mi kao Vanja. On je uvek na uz kaskao 5-6 dana i tačno je i rodjen 6 dana nakon termina koji mi je dr izračunala. To je verovatno zbog toga što mi je ciklus na ravno 30 dana.
Danas nosim rezultate doktorki pa ću videti za dalje.

Kako Acika reaguje, jel ste mu već pričali o bebi?

Ja evo čekam 13h ko sunce! :D
Bebe su mi 11+3 i 11+4 a uz sam radila sa 12+1. Oboje su mi kao Vanja. On je uvek na uz kaskao 5-6 dana i tačno je i rodjen 6 dana nakon termina koji mi je dr izračunala. To je verovatno zbog toga što mi je ciklus na ravno 30 dana.
Danas nosim rezultate doktorki pa ću videti za dalje.

Kako Acika reaguje, jel ste mu već pričali o bebi?

Jesu li stigli rezultati?
Aciki stalno pricamo o bebi,ali posto on, frajer, jos uvek nece da prica,nemamo pojma da li razume sta se zapravo desava, hehe.
Inace Aca nam sutra puni 2 godine :rodjendan: :poklon: :klap:

Bravo za Aciku:klap:, što je dobio svoj prvi bicikl.:zurka:
A ovaj kolačić je pravi:kolac:, sigurno neki voćni?:D

Hehe,ne silazi sa bicikla,ali ne zna da okrece pedale :lol:..polako,naucice :D
Sto se torte tice,to vam je prednost danasnje tehnologije i virtuelnih torti,moze da bude ukus koji god vi pozelite ;) :lol: (inace nije bila vocna,vec jedna od onih "teskih",sa orasima i cokoladom (moja omiljena,a i Aca je voli,mamino dete :heart: ) )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back