Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro svima!
nmim cestitam novu nedelju :klap:...ja vise ni ne znam koja sam nedelja,jer kad god odem na UZ ispostavi se da je ili par dana ranije ili kasnije od onoga sto sam ja racunala na osnovu prethodnog ultrazvuka.To me jako nervira,jer sa Acom sam tacno u dan znala,hm.
Prema poslednjem ultrazvuku sada sam 14+1 ,znaci zkoracila sam u 15.nedelju.

Poslednja izmena:
Dobro jutro trudnice!
Evo zvanicno da se "odjavim";)
Porodila sam se 14.04. u 19 i 20min. Dobila sam decaka, 3150gr i 51cm:super:
Nisam bas najbolje prosla, porodjaj je poceo normalno a zavrsio se carskim rezom, al smo hvala bogu dobro i beba i ja...
Vidim da sam totalno ispala iz svih tokova...nemam kad ni da vas procitam...sada sam videla da je Happy-ca trudna-pa CESTITAMO:super:
Valjda cu kada malo udjem u rutinu ponovo se druziti sa vama:p
Puno pozzz

Dobro jutro trudnice!
Nisam bas najbolje prosla, porodjaj je poceo normalno a zavrsio se carskim rezom, al smo hvala bogu dobro i beba i ja...
Vidim da sam totalno ispala iz svih tokova...nemam kad ni da vas procitam...sada sam videla da je Happy-ca trudna-pa CESTITAMO:super:
Puno pozzz

ČESTITAMO ENNNA , NEKA JE SA SREĆOM:vatromet::vatromet::orkestar:
za malog dječaka :cmok::cmok2:a za mamicu :cvet:

Dobro jutro svim stomacicima.Mi evo dva dana gazimo u 32-u nedelju. :klap: :klap: :klap:

Dobro jutro svima!
nmim cestitam novu nedelju :klap:...ja vise ni ne znam koja sam nedelja,jer kad god odem na UZ ispostavi se da je ili par dana ranije ili kasnije od onoga sto sam ja racunala na osnovu prethodnog ultrazvuka.To me jako nervira,jer sa Acom sam tacno u dan znala,hm.
Prema poslednjem ultrazvuku sada sam 14+1 ,znaci zkoracila sam u 15.nedelju.

:klap::klap:za nmim za 32 nedelju:zaljubljena::kiss:
i :cmok:za Happy-cu i 15 nedelju:cvet::zurka:

Dobro jutro trudnice!
Puno pozzz

Sve cestitke i hrabroj mami i malom vragolanu :klap::klap::klap::vatromet:

Dobar vam dan trudnicice!

Pridruzujem se cestitkama! :klap: :cvet:

Mi danas udjosmo u 7 nedeljicu....Ili ja tripujem, ili mi se vec malo vidi stomacic, onako kao kad se napijete vode... Jel moguce da se u drugoj trudnoci tako brzo primecuje? Ja nemam nista protiv, jedva cekam da se vidi, nego mi je malo cudno. Inace sam mrsava, pa se na meni svaki kilogram vidi...:D Jupi, opet cu biti "debela"...!!! :D :D

Dobro jutro trudnice!
Puno pozzz

ennna, cestitamo :cvet::klap::zurka::pivce:
jel verujes da sam danas pomislila na tebe i rekoh ona mora da se porodila ovih dana...
postavi slikice sto pre i ispricaj nam kako je bilo.:cao:

Cestitamo ulazak u novu nedelju Bananici,nmim,happy i mashalini :klap::klap::super:

hvala bonzi, mi danas ulazimo u termin :sad2:
meni je prosla nedelja bila nekako teska, jedva sam hodala, bolele me noge, bolela me ledja, brzo sam se zamarala. pomislila sam da me ceo 9. mesec ceka takvo stanje. medjutim, od juce me sve proslo, noge me ne bole, ledja me ne bole, uz stepenice idem ko metak, ne zamaram se...i ja komentarisem kako mi je sve nekako lakse da radim, a moj dragi odjednom "mozda to tako ide pred porodjaj" :eek:
e nema sanse dok sve ne bude spremno :D

Mame i trudnice, zna li neka od vas koliko traze za carski rez? Evo nas u 34 nedelji i počelo je nespavanje od straha kako će biti na porođaju! Nisam inače plašljivica ali prvi porođaj je bio toliko "divan" da ne mislim da bih opet mogla da prođem kroz to na isti način! Pozdrav svim stomacima!

meni je prosla nedelja bila nekako teska, jedva sam hodala, bolele me noge, bolela me ledja, brzo sam se zamarala. pomislila sam da me ceo 9. mesec ceka takvo stanje. medjutim, od juce me sve proslo, noge me ne bole, ledja me ne bole, uz stepenice idem ko metak, ne zamaram se...i ja komentarisem kako mi je sve nekako lakse da radim, a moj dragi odjednom "mozda to tako ide pred porodjaj" :eek:

Cekaj danas ti je termin?:dontunderstand: Neznam sta da ti kazem ja sam se nedelju dana pred porodjaj bas osecala teskom,nekako sam stalno govorila kad ce da bude mada bebac je bio dobrica pa je sacekao da sve spremimo..mada secam se dan pre nego sto sam se porodila tacno sam osecala,isla sam u nekoliko radnji da kupim jos nesto sto je ostalo bila je subota rekoh trebala bih u ponedeljak ici jos nesto pokupovati,ali izgleda nema sanse doslo je vreme nemogu vise oseacam da dolazi beba previse sam bila umorna,tako je i bilo u ponedeljak ujutru se rodio...jer vam puno ostalo jos da kupite?jesi li kupila kolica?

Slazem se sa tvojim dragim... :aha: mozda je stvarno tako :klap: ajd ajd uskoro ces drzati svog bebca u rukama! :cvet:

Cekaj danas ti je termin?:dontunderstand: Neznam sta da ti kazem ja sam se nedelju dana pred porodjaj bas osecala teskom,nekako sam stalno govorila kad ce da bude mada bebac je bio dobrica pa je sacekao da sve spremimo..mada secam se dan pre nego sto sam se porodila tacno sam osecala,isla sam u nekoliko radnji da kupim jos nesto sto je ostalo bila je subota rekoh trebala bih u ponedeljak ici jos nesto pokupovati,ali izgleda nema sanse doslo je vreme nemogu vise oseacam da dolazi beba previse sam bila umorna,tako je i bilo u ponedeljak ujutru se rodio...jer vam puno ostalo jos da kupite?jesi li kupila kolica?

ne, danas ulazim u 38 nedelju od koje se racuna da je beba u terminu :cao:

nije mi mnogop bebi stvari ostalo da kupim, ali ja sam htela i neki namestaj da kupim i svasta jos nesto, ali nema veze nije to bas toliko hitno, za bebca imam gotovo sve, a i sto nisam kupila ipak sam odabrala tako da samo treba otici i kupiti.

Poslednja izmena:
jao, kockice znam da je vreme doslo...mislim, ne mogu vecno biti trudna ko georgina, ali nekako kad pomislim, nije da panicim, ali ne bude mi svejedno :D...
Ma videces sve ce proci brzo i lako..nemoj da razmisljas,mada kad pocnu kontrakcije videces neces imati vremena da razmisljas sve se desava brzo i jedva ces cekati da se vec jednom porodis...ajde budi nam hrabra :heart: uskoro ces drzati tvoju princezicu u narucju cekaj sad si usla u 38,pa kad ti je tacno termin?E jedino si ti i suza ostale od nase grupe...jupiii posle onoliko deckica dve devojcice sad dolaze :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back