nmim
Aktivan član
- Poruka
- 1.280
Dobro jutro svim stomacicima.Mi evo dva dana gazimo u 32-u nedelju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...ja vise ni ne znam koja sam nedelja,jer kad god odem na UZ ispostavi se da je ili par dana ranije ili kasnije od onoga sto sam ja racunala na osnovu prethodnog ultrazvuka.To me jako nervira,jer sa Acom sam tacno u dan znala,hm.

Dobro jutro trudnice!
Evo zvanicno da se "odjavim"
Porodila sam se 14.04. u 19 i 20min. Dobila sam decaka, 3150gr i 51cm
Nisam bas najbolje prosla, porodjaj je poceo normalno a zavrsio se carskim rezom, al smo hvala bogu dobro i beba i ja...
Vidim da sam totalno ispala iz svih tokova...nemam kad ni da vas procitam...sada sam videla da je Happy-ca trudna-pa CESTITAMO
Valjda cu kada malo udjem u rutinu ponovo se druziti sa vama
Puno pozzz

a za mamicu 
Dobro jutro svim stomacicima.Mi evo dva dana gazimo u 32-u nedelju.![]()
![]()
![]()
Dobro jutro svima!
nmim cestitam novu nedelju...ja vise ni ne znam koja sam nedelja,jer kad god odem na UZ ispostavi se da je ili par dana ranije ili kasnije od onoga sto sam ja racunala na osnovu prethodnog ultrazvuka.To me jako nervira,jer sa Acom sam tacno u dan znala,hm.
Prema poslednjem ultrazvuku sada sam 14+1 ,znaci zkoracila sam u 15.nedelju.

za nmim za 32 nedelju

za Happy-cu i 15 nedelju

svaka cast ennna, izgurala si

Dobro jutro trudnice!
Nisam bas najbolje prosla, porodjaj je poceo normalno a zavrsio se carskim rezom, al smo hvala bogu dobro i beba i ja...
Cestitam enna sve najlepse...ljubi nam bebana..dusa mala..
A sta se desilo pa si morala na carski??
Dobro jutro trudnice!
Vidim da sam totalno ispala iz svih tokova...nemam kad ni da vas procitam...sada sam videla da je Happy-ca trudna-pa CESTITAMO
Puno pozzz

Dobro jutro trudnice!
Puno pozzz

Cestitamo ulazak u novu nedelju Bananici,nmim,happy i mashalini![]()

hvala bonzi, mi danas ulazimo u termin
meni je prosla nedelja bila nekako teska, jedva sam hodala, bolele me noge, bolela me ledja, brzo sam se zamarala. pomislila sam da me ceo 9. mesec ceka takvo stanje. medjutim, od juce me sve proslo, noge me ne bole, ledja me ne bole, uz stepenice idem ko metak, ne zamaram se...i ja komentarisem kako mi je sve nekako lakse da radim, a moj dragi odjednom "mozda to tako ide pred porodjaj"
e nema sanse dok sve ne bude spremno![]()
Neznam sta da ti kazem ja sam se nedelju dana pred porodjaj bas osecala teskom,nekako sam stalno govorila kad ce da bude mada bebac je bio dobrica pa je sacekao da sve spremimo..mada secam se dan pre nego sto sam se porodila tacno sam osecala,isla sam u nekoliko radnji da kupim jos nesto sto je ostalo bila je subota rekoh trebala bih u ponedeljak ici jos nesto pokupovati,ali izgleda nema sanse doslo je vreme nemogu vise oseacam da dolazi beba previse sam bila umorna,tako je i bilo u ponedeljak ujutru se rodio...jer vam puno ostalo jos da kupite?jesi li kupila kolica?hvala bonzi, mi danas ulazimo u termin
meni je prosla nedelja bila nekako teska, jedva sam hodala, bolele me noge, bolela me ledja, brzo sam se zamarala. pomislila sam da me ceo 9. mesec ceka takvo stanje. medjutim, od juce me sve proslo, noge me ne bole, ledja me ne bole, uz stepenice idem ko metak, ne zamaram se...i ja komentarisem kako mi je sve nekako lakse da radim, a moj dragi odjednom "mozda to tako ide pred porodjaj"
e nema sanse dok sve ne bude spremno![]()
mozda je stvarno tako
ajd ajd uskoro ces drzati svog bebca u rukama! 
Cekaj danas ti je termin?Neznam sta da ti kazem ja sam se nedelju dana pred porodjaj bas osecala teskom,nekako sam stalno govorila kad ce da bude mada bebac je bio dobrica pa je sacekao da sve spremimo..mada secam se dan pre nego sto sam se porodila tacno sam osecala,isla sam u nekoliko radnji da kupim jos nesto sto je ostalo bila je subota rekoh trebala bih u ponedeljak ici jos nesto pokupovati,ali izgleda nema sanse doslo je vreme nemogu vise oseacam da dolazi beba previse sam bila umorna,tako je i bilo u ponedeljak ujutru se rodio...jer vam puno ostalo jos da kupite?jesi li kupila kolica?

Slazem se sa tvojim dragim...mozda je stvarno tako
ajd ajd uskoro ces drzati svog bebca u rukama!
![]()
Ma videces sve ce proci brzo i lako..nemoj da razmisljas,mada kad pocnu kontrakcije videces neces imati vremena da razmisljas sve se desava brzo i jedva ces cekati da se vec jednom porodis...ajde budi nam hrabrajao, kockice znam da je vreme doslo...mislim, ne mogu vecno biti trudna ko georgina, ali nekako kad pomislim, nije da panicim, ali ne bude mi svejedno...
uskoro ces drzati tvoju princezicu u narucju cekaj sad si usla u 38,pa kad ti je tacno termin?E jedino si ti i suza ostale od nase grupe...jupiii posle onoliko deckica dve devojcice sad dolaze