Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Ja došla posle 100 godina i ima da vas šlogiram!!!
Trudna sam 10 nedelja iiiii nosim blizance!
Na uz sam bila prvi put u sredu i tad su mi rekli i još ne mogu da dodjem sebi!
Ne mogu da se setim da li smo ovde imali slučaj blizanaca ali svaki savet bi mi dobrodošao. Trudnoće mi se toliko razlikuju da kao da sam prvi put trudna!
Pozdrav svim trudnicama, novopečenim mamicama a najveći onima koje su blizu termina!!!
![]()
Berta,de si bre ženo,stvatno te nije bilo sto i po godina!....i vraćati se sa ovako lepim vestima,svaka čast,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

družile smo se nas dve na savetima za bebe,samo sam u međuvremenu promenila nick(Zia75 u prošlosti)...e stvarno sam srećna zbog tebe

moja jedna prijateljica se u decembru porodila sa blizancima(bata i seka),i tek sada počinju da ulaze u rutinu sa dojenjem,previjanjem,kupanjem,uspavljivanjem i sve što ide uz bebane..neće biti lako,to i ti znaš,ali treba okolinu odmah navići da pomažu,pa će biti sve u redu...jaoj,blizanci,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...inače ja u porodici imam mnogo blizanaca i jednojajčanih i dvojajčani,tako da je velika mogućnost da i ja mogu imati blizance u sledećoj trudnoći...
Happy-ca i ja sam pila limunadu protiv gorušice,ali bez šećera,ne mogu da je progutam ako ima imalo šećera u njemu,i meni je pomagalo,a bademe sam povratila svaki put..
kad mi je doca rekao!
Ni glavobolja, ni mucnica, ni nesanica... 

Mozda cemo porodjaj da obavimo malo ranije u odnosu na termin je on nece biti u zemlji kad meni bude bio termin.
a sto mislis da porodjaj bude ranije? planiras carski??? uzivaj i cuvaj se 
Kaze da beba dobro napreduje tako da nece biti problema za tih nedelju dana otprilike.
)) Imam nepunih 25 godina i planiramo petoro dece, tako da razloga za brigu nema. Htela sam samo da znam kako to izgleda drugi put, pa treci.... Super. Hvala ti jos jednom i verovatno cemo se sada malo cesce druziti ovde. Pozzzzzz
...
ja sam u tim momentima imala utisak da svi bulje u mene i moj stomak... bilo je cudno, ali sam u stvari bila i vise nego ponosna na svoj stomak!!! Sada jedva cekam da poraste toliko da bude primecen...
uzivaj u trudnoci, nadam se da cemo se lepo druziti... e da, moja drugarica je imala 4 carska porodjaja, sa razmacima izmedju svakog po dve godine i nikada nije imala problema, cas se oporavila...