Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inajdic, mene su u prvoj trudnoci ubijale karlične kosti i to od šestog meseca, potrajalo još mesec dana nakon porođaja, evo u drugoj počelo isto ali se desilo da sam promenila lekara i on mi reče da za to koristim šumeće tablete kalcijuma po jednu svaki dan i sreća moja, odmah je delovalo, redovno je uzmem odmah ujutru i mirna sam ceo dan! Mislim da su mi ti bolovi od karličnih kostiju bili skoro jednaki bolovima na porođaju, grozno boli!

Eh sto ne napisa to pre 4 meseca :dash: :aha:
Sta je tu je, nadam se da ce joj ovo pomoci kao sto je i tebi, jer su ti bolovi uzasni... :rida:

Dobro jutro stomaci..:):):):)
Uzivajte u trudnoci i samo budite pozitivne...i ako uzivam u svojoj bebi nedostaju mi ti dani heheheheh...izgleda Bonzita da cemo mi brze bolje i te devojcice da dobijemo :hahaha::hahaha::hahaha:
Odoh sad da pijem kafu...:kafa:...zeznuo me muz, skuvao mi crnu umesto da mi napravi nes :azdaja::azdaja: ;)
kisss:manikir:

Hvala puno na podrsci i savetima...Zao mi je sto se ranije nisam vama pridruzila,ovo mi je prva trudnoca,pa od pocetka se stalno za nesto brinem...Imam gomilu knjiga i casopisa o trudnoci,ali lepse je caskati sa nekim ko je u istom sosu:D...Verovatno zbog bolova u karlicnim kostima lose spavam i tesko se okrecem u krevetu,pa sad pocela i ledja da me bole...Juce mi je bila maserka,masirala mi je vratni deo i ledja,naravno u sedecem polozaju...Neki kazu da masaza nije preporucljiva u trudnoci...Sad ne znam da li da nastavim s tim...

nmim, ako je bol kao kod upale misica, onda moze biti da potice od sirenja cele stomacne muskulature koja se desava u trudnoci...meni tako deluje...ne lici mi na kontrakcije, jer one bole kao kad treba da dobijes...
mislim da nije nesto alarmantno, moramo se navici da ce nas stalno nesto strecati, probadati, zigati na mestima gde nikad nije pre :D...naravno, ako se pogorsa zovi ili idi kod doktora da proveris na vreme. :cao:

Cao i od mene drage moje!!!Trudnice su se izgleda bas ulenjile,nigde nijedne...Pa gde ste zene,sta vam se desava?Ili vas je ovo lepo vreme udaljilo od kompa...Neka ako je tako...Samo setajte,meni su svi rekli pred kraj sto vise setnje da bi porodjaj bio laksi,pa svaki dan setam sat,dva...I dalje me bole karlicne kosti,ali uzela sam sumece tablete kalcijuma,pa cemo videti...:bye::bye:

cao bonzi...jel ti danas bolje rana? kako bebac?
Rana mi je isto,a i krvarim isto puno,tako da se grozno osecam,ali danas pokusavam da budem dobro raspolozena imam i razloga moje zlato puni mesec dana :heart: danas je bas dobrica,smeje se,ljubi me...sad ce da idemo malo u setnjicu,kako pije ovu novu formulu vise spava i neplace puno,hvala bogu...Kako si nam ti?Jer setate?
Cao i od mene drage moje!!!Trudnice su se izgleda bas ulenjile,nigde nijedne...Pa gde ste zene,sta vam se desava?Ili vas je ovo lepo vreme udaljilo od kompa...Neka ako je tako...Samo setajte,meni su svi rekli pred kraj sto vise setnje da bi porodjaj bio laksi,pa svaki dan setam sat,dva...I dalje me bole karlicne kosti,ali uzela sam sumece tablete kalcijuma,pa cemo videti...:bye::bye:

I ja sam imala pred kraj trudnoce taj problem ,kad sednem nemogu da hodam posle kao da sam zardjala,pila sam magnezijum i kalcijum i nije pomoglo,mada sve prodje posle porodjaja,izdrzi se sve,ja sam vise imala problem sa oticanjem....koja si nedelja?Sta je decko ili devojcica?

I ja sam imala pred kraj trudnoce taj problem ,kad sednem nemogu da hodam posle kao da sam zardjala,pila sam magnezijum i kalcijum i nije pomoglo,mada sve prodje posle porodjaja,izdrzi se sve,ja sam vise imala problem sa oticanjem....koja si nedelja?Sta je decko ili devojcica?[/QUOTE]

Ja od pre dva dana pijem kalcijum,ne znam da li ce mi pomoci,videcemo.Drugih problema nemam,neoticem,nisam se mnogo ugojila...Termin mi je krajem maja i cekamo decaka...Jao ne mogu da docekam...

Bananice kako si nam ti?! :zag:
Kako si nam ti?Jer setate?
mi smo super za sad, mada je izgleda doslo krajnje vreme da i mene napadnu trudnicke tegobe...pretproslu noc sam imala strasnu gorusicu, celu noc nisam mogla da zaspim. na kraju sam zaspala u sedecem polozaju jer mi je tako bilo malo lakse. prosla noc nije bila tako losa, ali sam je opet imala, samo blazu.
ali dobro, nisu to strasne muke, da se izdrzati, mozda i ne potraje dugo jer se bas odjednom pojavila, mozda tako odjednom i prodje.:aha:

mi smo super za sad, mada je izgleda doslo krajnje vreme da i mene napadnu trudnicke tegobe...pretproslu noc sam imala strasnu gorusicu, celu noc nisam mogla da zaspim. na kraju sam zaspala u sedecem polozaju jer mi je tako bilo malo lakse. prosla noc nije bila tako losa, ali sam je opet imala, samo blazu.
ali dobro, nisu to strasne muke, da se izdrzati, mozda i ne potraje dugo jer se bas odjednom pojavila, mozda tako odjednom i prodje.:aha:

Nadam se da ce ti brzo proci ta gorusica :aha: drzimo ti fige! :ok: :D

Bananice jesi probala Rupurut tablete za gorusicu? Meni samo one pomazu, mada ne treba preterivati snjima, ali povremeno kad je frka tj. kad ne mogu da spavam uzmem jednu i posle lakse disem. Inace sam 30 nedelja. Pozdrav svim trudnicama :)

Jaoo jos malooo... :D sta je 2 meseca nista :aha: drzi se i sve najbolje! :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back