Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Happy-ce!!!
Meni je u prvoj trudnoci posteljica isto bila na zadnjem zidu, za sta je doktor rekao da je ok., a nisam cula do sada iskustva drugih trudnica kad je to u pitanju... za koju nedelju cu i ja saznati na kom smo sada zidu, pa cu ti prijaviti ako postoji neka razlika...pozzz

Hvala Wenerice, i mi pozdravljamo Lazara... Lepo ime... Cak sta vise, to nam je opcija za sledece dete...:super:
Ja mislim da svako treba da radja onoliko dece kolike su njegove mogucnosti...samo da nije jedno.... Ne znam kako da prokomentarisem one slucajeve sto cesto vidjamo na TV - siromasna porodica sa desetoro dece....a znaju da nemaju od cega da se hrane, a gde je sve ostalo sto je detetu potrebno... To mi nikada nece biti jasno...Kazu:"pa kad je vec ostala u drugom stanju, zao joj je da abortira"...naravno da ne treba da abortira, ali preventiva je svima dostupna...
Ne znam zasto sam pocela da pisem o ovoj temi...valjda mi je tako doslo!!! Bez veze....

Nego, drage moje mame i trudnice, ja sam jos uvek ko na iglama, cekam da vidim da li ce mi se ovaj put zadrzati trudnoca... Nadam se da hoce... :confused::bye:

Hvala,kad mi je muž rekao za to ime, nije mi se baš sviđalo :manikir:a sada mi je baš baš prelijepo:zaljubljena:, kako se zove tvoj dečačić?:andjeo:

Evo bas sam pogledala izvestaje lekara kod mene je zadnji zid.Ali zaista nemam pojma sta to znaci:think:Udarce osecam na sve strane sem gore vislje jer je beba nize postavljena.Sto se pola tice ne znam sta je a ne bih volela ni da znam.Kad sam bila u bolnici kod lekara rekao mi je da je devojcica.Posle toga sam bila u D.Z. zbog doznaka pa me doktor zamolio da mi uradi UZ zbog papira tj.kartona da ne bude prazan i on mi je rekao da je decko:think::think::think:Videcemo jos malo:klap::klap::klap:

Evo bas sam pogledala izvestaje lekara kod mene je zadnji zid.Ali zaista nemam pojma sta to znaci:think:Udarce osecam na sve strane sem gore vislje jer je beba nize postavljena.Sto se pola tice ne znam sta je a ne bih volela ni da znam.Kad sam bila u bolnici kod lekara rekao mi je da je devojcica.Posle toga sam bila u D.Z. zbog doznaka pa me doktor zamolio da mi uradi UZ zbog papira tj.kartona da ne bude prazan i on mi je rekao da je decko:think::think::think:Videcemo jos malo:klap::klap::klap:

nmim, reci mi molim te u kojoj nedelji ti je receno da je devojcica, a u kojoj da je decak... evo ja sad sva u cudu, jer znam slucajeve gde su pogresili oko pola...:eek:

Za devojcicu su mi rekli pre mesec dana (sada sam 30-ta nedelja) a danas su mi rekli za decaka:confused::confused::confused:Ja mislim da jedino onaj 4D je nepogresiv jer se tu zaista apsolutno sve vidi.Ja licno nisam isla ali sam gledala snimak kod drugarice.Pa uzmi u obzir tu varijantu.

Dobro jutro svima!!!Meni je beba dosta visoko,mislim da mi je non stop na rebrima...Jedna prijateljica mi je rekla da je njoj bilo isto tako,da je posle porodjaja isla na razne preglede i da je i sad cesto bole rebra...:think:Jel ima neka problem s tim?Da li je uopste moguce da beba svojim sutiranjem povredi rebra?:bye:

Ja nemam pojma na kom zidu mi je posteljica bila ni sa prvim al znam da je šutirao na sve strane. A sad me kičma razbija, mislim da me nije toliko bolela u prvoj trudnoći.
22. imam zakazan nt i double pa ću pitati.
Happy.ce zar ti nisi već u 12oj nedelji? Kad ideš na test?

Da jesam,12+4.Ustvari,po poslednjoj menstruaciji trebalo bi da sam 14.nedelja,ali posto je do oplodnje doslo 11 dana kasnije,dr je prestala da mi gleda na zadnju menstr.,nego samo na UZ po kom sam prekjuce bila 12+2.
Sto se double testa tice,prekjuce sam bila na UZ,a juce sam vadila krv za hormone,rezultati ce mi biti u sredu.
Berta jel imas mucnine?

Mnogo manje nego do pre neki dan. U početku sam imala i to baš puno, nisam povraćala ali mi se gadilo sve i sve što pojedem me je teralo da podrigujem i onako onaj bljak ukus u ustima.
Sad se bogu hvala malo smirilo ali grudi zato nisu, ogromne su i jako tvrde i boleeee...
I još mi se materica nije lepo digla pa piškim po 100 puta dnevno. To mi malo ide na živce al sve se nadam nema još puno do puna 3 pa će prestati uskoro.

Ti? Imaš neke poteškoće? Kakva ti je razlika izmedju ove trudnoće i sa Acom?

ej narode cao... skitate li??? bonzita, i ja mislim da je enna prva na redu, ne pamtim ni ja bas, ali nas 3-4 smo u opticaju... ja 1.juna... radila do 4, pa sam svratila kod frizera, uh obozavam onu masazu, ne bi ustala nikad sa stolice... hehhehh... eto tako, sad sam lepa, skratila sam kosu dosta, bas mi prija promena... :) cmokic od mene i jedan opasan sut od moje princeze svima...

Mnogo manje nego do pre neki dan. U početku sam imala i to baš puno, nisam povraćala ali mi se gadilo sve i sve što pojedem me je teralo da podrigujem i onako onaj bljak ukus u ustima.
Sad se bogu hvala malo smirilo ali grudi zato nisu, ogromne su i jako tvrde i boleeee...
I još mi se materica nije lepo digla pa piškim po 100 puta dnevno. To mi malo ide na živce al sve se nadam nema još puno do puna 3 pa će prestati uskoro.

Ti? Imaš neke poteškoće? Kakva ti je razlika izmedju ove trudnoće i sa Acom?

Razlika izmedju ove trudnoce i sa Acom je ogromna!Sa Acom sam povracala od kad sam saznala da sam trudna,a sa ovom bebom mucnine mi se jave samo kad dugo ne jedem,e sad pre par dana sam mislila da su mi mucnine pocele,jer sam povracala 4 dana za redom,ali sada je i to prestalo,evo danas mi uopste nije bilo muka :klap:.A eto ima i ta razlika sa polozajem posteljice.Nemam nikakvih poteskoca,hvala Bogu.Polako stomak pocinje da mi se primecuje,ali ko ne zagleda,verovatno ne konta da sam trudna...tebi se verovatno vec primeti,ipak su to dve bebice :heart:.Sta bi volela?Nisam procitala da li su jednojajcani ili dvojajcani.Ako su dvojajcani bilo bi divno da dobijes i decaka i devojcicu :heart:,zar ne...ma samo nek su nam zivi i zdravi :heart:
Pozdrav svim trudnicama (bivse ukljucene u pozdrave :D ) :heart:

Stomak mi je da ne veruješ ogroooman, ovoliki stomak sam sa Vanjom imala sa 5 meseci. :D
I daaaa naravno da bi dečak i devojčica bili prava kombinacija al videćemo, imaju dve posteljice tako da postoji mogućnost i da budu dvojajčani. Moraću opet da pitam doktorku jer mislim da je nisam dobro razumela. Ona mi reče da ne može da se zna dok se ne rode jer čak ni to što imaju dve posteljice ne znači da su dvojajčani. Ili je tako ili ja nisam dobro skapirala. Videću kad odem 22 pa ću da pitam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back