Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao, ja imam jednog malog dječaka od 15 mjeseci, i razmišljam o drugom djetetu, jer mi kažu svi da će mi biti lakše, da ne pravim veliku razliku, a ja se nemogu da natjeram,dali je neko već imao iskustva sa tim?Savjet je dobrodošao!!!!!

wenerice, sve je to relativna stvar, mislim da to iskljucivo treba da bude odluka izmedju tebe i tvog partnera... znam puno parova koji su dobili bebe jednu za drugom i opet su srecni i zadovoljni, isto kao i oni koji su pravili vecu razliku... meni je ovo prva beba, a planiram bar troje da imam, jedno za drugim... ko zna, mozda se predomislim, boze samo zdravlja... :bye:

wenerice, sve je to relativna stvar, mislim da to iskljucivo treba da bude odluka izmedju tebe i tvog partnera... znam puno parova koji su dobili bebe jednu za drugom i opet su srecni i zadovoljni, isto kao i oni koji su pravili vecu razliku... meni je ovo prva beba, a planiram bar troje da imam, jedno za drugim... ko zna, mozda se predomislim, boze samo zdravlja... :bye:

Naravno, najvažnije je zdravlje, i ja bih voljela troje, moja kumica će uskoro imati četvero, malo će joj teško biti u početku ali posle puna kuća djece, to je prava sreća,
nikad neće biti sama.....

hej Angi, ajde drzimo ti fige sutra, bas imam osecaj da ces ostati... :-) budi hrabra!!! a evo i ja panicarka, malo da te ohrabrim, nocas se porodila sestra moga druga, 85 godiste, prvorotka, porodila se za pola sata, prirodnim putem,bez ikakvog secenja, usivanja .... puko vodenjak, odjurili u bolnicu, odmah u salu i stigla je zdrava devojcica 3.300g... obe su dobro... uh sto volim kad cujem ovako nesto! :klap:

ja sam pokusala da ubacim neke slicice, gde sam ja DEBELA, tj. stomak sa kojim se sepurim i pravim vazna, ali su prevelike i ne umem da smanjim :( a ne umem da postavim ni bilo kakvu slicu ovde... postavila sam samo album ZA PRINCEZU, to mozete videti u mom profilu, ponesto sto smo kupili :) a kad naucim da smanjujem slike, bice svega... :heart:

i ja sam cula da su tecni deterdzenti bolji za neznu bebinu kozu... reci mi molim te, gde se kupuje taj chicco omeksivac, i za to sam cula,ali nikad nigde nisam videla:confused: hvala

Ima u svakoj bolje snabdevenoj radnji za bebe ili apoteci. Pakuje se u ambalazi od 750 ml i kod nas kosta oko 180 dinara ako ti nesto znaci. Moze da se naruci i telefonom ali naravno ako si ovde. Pozdrav

Ima u svakoj bolje snabdevenoj radnji za bebe ili apoteci. Pakuje se u ambalazi od 750 ml i kod nas kosta oko 180 dinara ako ti nesto znaci. Moze da se naruci i telefonom ali naravno ako si ovde. Pozdrav

hvala ti puno, nisam u Srbiji... ovde su inace sve radne opremljene ´´bum´´ i bas sam obracala paznju, ali nema. mozda u apotekama, videcu. vidim ovde je za bebe popularan i lenor beli, ´´sensitive´´ ... ali ne znam koliko je dobar. pozzz

hvala ti puno, nisam u Srbiji... ovde su inace sve radne opremljene ´´bum´´ i bas sam obracala paznju, ali nema. mozda u apotekama, videcu. vidim ovde je za bebe popularan i lenor beli, ´´sensitive´´ ... ali ne znam koliko je dobar. pozzz

u apotekama ćeš i u Štutgartu verovatno naći taj chiccov omekšivač...i ovde je bilo prvo samo u apotekama,pa su posle i neki hipermarketi počeli da prodaju...po meni,najbolji je...probala sam i Lenorov i Coccolino,ali ovaj je apsolutno na vrhu...

ja sam pokusala da ubacim neke slicice, gde sam ja DEBELA, tj. stomak sa kojim se sepurim i pravim vazna, ali su prevelike i ne umem da smanjim :( a ne umem da postavim ni bilo kakvu slicu ovde... postavila sam samo album ZA PRINCEZU, to mozete videti u mom profilu, ponesto sto smo kupili :) a kad naucim da smanjujem slike, bice svega... :heart:

Mislim da ti mogu pomoći što se tiče smanjenja slika,
otvoriš sliku koju hoćeš da smanjiš u irfanview-programu, i ideš na image,pa resize/resample image, i onda pod imenom set new size, ukucaš manji broj, to jest ako piše 1500, ti ukucaj 900, i ok , ona se smanji pa vidi dali ti odgovara,možeš još smanjit i u adobe photoshopu -mada je malo komplikovanije, kod mene je na našem jeziku pa mislim da sam ti dobro napisala, nadam se da ćeš se snaći.....:D:D:D

wenerice, hvala ti, adobe sam nesto zeznula, trazi mi neki code, a ja nemam blage veze... a taj drugi program i nemam... ma inace sam smotana za te stvari :uduglavu: videcu da nekome posaljem meilom ili preko skype, pa da mi smanje i vrate :klap:

Hihihihiihihhihihi, ma niko se nije naučen rodio, ja kad sam počela radit, nisam znala gdje ide usb, a sada je već druga priča,u svakom slučaju ako ti nema ko smanjiti pošalji meni na mail, ja mislim da on postoji u profilu, i ja se baš još ne snalazim ovde najbolje.....:)

Poslednja izmena:
Angi pa ti si jos uvek tu!Hehe,ja sam mislila da se vi vec mazite :)
Ja sam bila kod doktorke,ispostavilo se da je bebica mladja 11 dana,tj da je ovulacija bila 11 dana kasnije,nego sto sam ja mislila,tj sto je po menstruaciji bilo logicno.Uglavnom termin mi je pomeren sa 16.10. na 27.10. Znaci ipak nece biti vaga u horoskopu :) Tako da sam sada zbunjena,trebalo bi da sam 11. nedelja,a izgleda da sam tek 9.
Pozdrav za sve trudnice i mamice :heart:

Devojke samo da vam prepisem porukicu koja mi je stigla juce 23.3. u 12:40 popodne... nazalost net mi nije radio pa nisam stigla ranije da vam javim...

"Oko 10:45 rodio se jedan crnokosi decko, od 3350g i 49cm. Sve je super proslo i brzo, uz epidural, bolje nije moglo. Prezadovoljna sam, kontrakcije dobila nocas, usla u salu u 7, porodila se u 10:45. Epidural je zakon! A i brzo sam se otvarala. Mogla bih opet sutra. Pozdrav od presrecne mamice! :)"

Eto drage moje stigao nam jos jedan pisonja mali na svet! :D :klap:
Cestitam roditeljima i zelimo vam sve najbolje! :heart:
Marta, Anja i Goran :cvet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back