Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage moje trudnice... Imam jedan mali problemcic... Mislim nije nista strasno, znam da je to uobicajeno za trudnocu al eto...
Neznam kakva su vasa iskustva ali ja veoma tesko podnosim ovu trudnocu. Imam nesanicu, mucnine, sve sto pojedem ispovracam, imam bolove u stomaku... Bila sam kod ginekologa ali on kaze da je to uobicajeno...:think:
Kad sam prvi put bila trudna zaista nisam imala nikakvih problema. Apsolutno nista... A sada... :neutral:
Pa bih vas pitala... Sta da jedem, ili mozda da pijem neke cajeve... sta preporucujete... :hvala:
Pozzz

Uh joj zao mi je Tijana sto je i tebe zahvatila bas takva trudnoca :sad2: ali to se mora izdrzati... samo od sebe prodje! :aha:

Cao svima!Ja sam nova na ovom forumu.Trenutno sam 31.nedelja trudnoce.Inace ovo mi je prva trudnoca,sve me zanima,stalno citam i visim na sajtovima posvecenim trudnicama.Mislim da ce mi sve biti lakse ako sam upucena...Jel ima ovde jos neka trudnica kojoj je termin u maju?

dobro nam dosla inajdic, evo nece tema da nam zamre, hahahah... ja sam 30 nedelja, termin mi je 1.6. eto tu smo negde,a i meni je prva trudnoca i mogu ti reci da sam dosta toga ovde naucula, mada sam u pocetku izbegavala forum, jer sam uvek panicila i lose se osecala za bilo sta sto mi se ne svidi... ali sada je vec bolje... cmok tebi svim mojim dragim trudnjacama, heheh i onima koje su to do skoro bile...:cmok2:

Drage moje trudnice... Imam jedan mali problemcic... Mislim nije nista strasno, znam da je to uobicajeno za trudnocu al eto...
Neznam kakva su vasa iskustva ali ja veoma tesko podnosim ovu trudnocu. Imam nesanicu, mucnine, sve sto pojedem ispovracam, imam bolove u stomaku... Bila sam kod ginekologa ali on kaze da je to uobicajeno...:think:
Kad sam prvi put bila trudna zaista nisam imala nikakvih problema. Apsolutno nista... A sada... :neutral:
Pa bih vas pitala... Sta da jedem, ili mozda da pijem neke cajeve... sta preporucujete... :hvala:
Pozzz

tijana, zao mi je sto se bas toliko mucis, ali mislim da tu nema nekog recepta da se sve to ublazi... sve smo mi to prosle ili prolazimo, neka manje ili vise... ja sam imala tu srecu da sam samo u drugom mesecu trudnoce, jedno desetak dana imala te iste probleme kao ti. sve u svemu, mora proci samo od sebe... pozz

Drage trudnice i mame, evo da vam se i ja pridruzim! Sada sam u 29-oj nedelji, termin sredina juna! Wenerice, ja sam ostala trudna drugi put kada mi je sinko imao 15 meseci, dosta sam razmišljala pošto je bio nemoguć kada je bio beba, nije sedam meseci spavao ni danju ni noću ali izdržali smo nekako! Ova trudnoća mi je mnooogo lakša, valjda nemam vremena da mislim šta me boli zato što po ceo dan jurcam za njim, nemam vremena da kao u prvoj trudnoći legnem da se odmorim kada mi se hoće ali sve za sada mnogo bolje ide, e, a kako će biti kada ih budu dvojica, (kažu da je opet bata) videćemo! Veliki pozdrav svima!

Drage trudnice i mame, evo da vam se i ja pridruzim! Sada sam u 29-oj nedelji, termin sredina juna! Wenerice, ja sam ostala trudna drugi put kada mi je sinko imao 15 meseci, dosta sam razmišljala pošto je bio nemoguć kada je bio beba, nije sedam meseci spavao ni danju ni noću ali izdržali smo nekako! Ova trudnoća mi je mnooogo lakša, valjda nemam vremena da mislim šta me boli zato što po ceo dan jurcam za njim, nemam vremena da kao u prvoj trudnoći legnem da se odmorim kada mi se hoće ali sve za sada mnogo bolje ide, e, a kako će biti kada ih budu dvojica, (kažu da je opet bata) videćemo! Veliki pozdrav svima!

Dobro nam dosla i ti Sam! :D :klap: :heart:

super, sad se okupljaju trudnice oko 30-te nedelje :D
mene nesto boli stomak na dodir, levo od pupka u krugu od nekih desetak centimetara. pretpostavljala sam da je tu bebina guza jer mi je tako delovalo, pa je i doca to potvrdio na uz. to mesto me bolucka kao modrica kad ga pipam...jel moguce da guza pritiska sa unutrasnje strane, pa kad ja jos pipnem spolja, onda zbog toga boli :confused:? jel imao neko taj osecaj?

super, sad se okupljaju trudnice oko 30-te nedelje :D
mene nesto boli stomak na dodir, levo od pupka u krugu od nekih desetak centimetara. pretpostavljala sam da je tu bebina guza jer mi je tako delovalo, pa je i doca to potvrdio na uz. to mesto me bolucka kao modrica kad ga pipam...jel moguce da guza pritiska sa unutrasnje strane, pa kad ja jos pipnem spolja, onda zbog toga boli :confused:? jel imao neko taj osecaj?

ej bananice, meni se to desavalo, trajalo je par dana, nisam znala da li je glavica ili guza, pa je doca rekao da je guza, a taj bol nije nista, nego eto samo beba raste, pritiska i to je to... :-)

dobro nam dosla, uzivaj sa nama....:D

Dobro nam dosla Sam :klap:
Pa ja sam ovde najmladja trudnica,hehe,ultrazvucno sam tek deveta nedelja (doktorka je rekla da samo na UZ nedelje i gledamo,jer je do oplodnje doslo 11 dana kasnije,tako da mi je termin pomeren sa 16.10 na 27.10 )...ajde nove trudnice :brus:,necu da uskoro ostanem sama na ovoj temi :sad2:

Dobro nam došla,ja nisam imala tešku trudnoću,radila sam sve do 9 mjeseca ali baš kao što kažeš bio je nemoguć kao beba, mada muž me napada :cmok:, a ja se nedam još,
sve odgađam nebi li se nekako psihički pripremila za sve predstojeće događaje...:D

Pozdrav svim buducim i sadasnjim mama. Posto su uglavnom trudnice oko 30-te nedelje da vam se pridruzim i ja. Ja sam u 28-oj nedelji termin mi je 25.06.Nadam se da ce biti malo ranije jer mi nije prvi put vec treci.Ali sudeci po prethodnim porodjajima mozda i sacekam termin(prvi put-6 dana posle termina drugi-5 dana)to je sve znak pitanja?! Pozzzz za sve

Pozdrav svim buducim i sadasnjim mama. Posto su uglavnom trudnice oko 30-te nedelje da vam se pridruzim i ja. Ja sam u 28-oj nedelji termin mi je 25.06.Nadam se da ce biti malo ranije jer mi nije prvi put vec treci.Ali sudeci po prethodnim porodjajima mozda i sacekam termin(prvi put-6 dana posle termina drugi-5 dana)to je sve znak pitanja?! Pozzzz za sve

nmim, dobro nam dosla :)

Ćao nmim, od jedne mame :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back