Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
E meni je sada tako...Danas ni na posao nisam otisla, jako mi je lose... Mucnina, glavobolja... Nadam se da ce prestati...
![]()
E bas mi je zao.Koja si nedelja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E meni je sada tako...Danas ni na posao nisam otisla, jako mi je lose... Mucnina, glavobolja... Nadam se da ce prestati...
![]()
Drage moje trudnice... Imam jedan mali problemcic... Mislim nije nista strasno, znam da je to uobicajeno za trudnocu al eto...
Neznam kakva su vasa iskustva ali ja veoma tesko podnosim ovu trudnocu. Imam nesanicu, mucnine, sve sto pojedem ispovracam, imam bolove u stomaku... Bila sam kod ginekologa ali on kaze da je to uobicajeno...![]()
Kad sam prvi put bila trudna zaista nisam imala nikakvih problema. Apsolutno nista... A sada...
Pa bih vas pitala... Sta da jedem, ili mozda da pijem neke cajeve... sta preporucujete...
Pozzz
ali to se mora izdrzati... samo od sebe prodje! 
Cao svima!Ja sam nova na ovom forumu.Trenutno sam 31.nedelja trudnoce.Inace ovo mi je prva trudnoca,sve me zanima,stalno citam i visim na sajtovima posvecenim trudnicama.Mislim da ce mi sve biti lakse ako sam upucena...Jel ima ovde jos neka trudnica kojoj je termin u maju?

dobrodoslaCao svima!Ja sam nova na ovom forumu.Trenutno sam 31.nedelja trudnoce.Inace ovo mi je prva trudnoca,sve me zanima,stalno citam i visim na sajtovima posvecenim trudnicama.Mislim da ce mi sve biti lakse ako sam upucena...Jel ima ovde jos neka trudnica kojoj je termin u maju?

Cao svima!Ja sam nova na ovom forumu.Trenutno sam 31.nedelja trudnoce.Inace ovo mi je prva trudnoca,sve me zanima,stalno citam i visim na sajtovima posvecenim trudnicama.Mislim da ce mi sve biti lakse ako sam upucena...Jel ima ovde jos neka trudnica kojoj je termin u maju?

Drage moje trudnice... Imam jedan mali problemcic... Mislim nije nista strasno, znam da je to uobicajeno za trudnocu al eto...
Neznam kakva su vasa iskustva ali ja veoma tesko podnosim ovu trudnocu. Imam nesanicu, mucnine, sve sto pojedem ispovracam, imam bolove u stomaku... Bila sam kod ginekologa ali on kaze da je to uobicajeno...![]()
Kad sam prvi put bila trudna zaista nisam imala nikakvih problema. Apsolutno nista... A sada...
Pa bih vas pitala... Sta da jedem, ili mozda da pijem neke cajeve... sta preporucujete...
Pozzz

sve ce biti ok... 

Drage trudnice i mame, evo da vam se i ja pridruzim! Sada sam u 29-oj nedelji, termin sredina juna! Wenerice, ja sam ostala trudna drugi put kada mi je sinko imao 15 meseci, dosta sam razmišljala pošto je bio nemoguć kada je bio beba, nije sedam meseci spavao ni danju ni noću ali izdržali smo nekako! Ova trudnoća mi je mnooogo lakša, valjda nemam vremena da mislim šta me boli zato što po ceo dan jurcam za njim, nemam vremena da kao u prvoj trudnoći legnem da se odmorim kada mi se hoće ali sve za sada mnogo bolje ide, e, a kako će biti kada ih budu dvojica, (kažu da je opet bata) videćemo! Veliki pozdrav svima!

rekla je da ce verovatno sutra doci na forum 

super, sad se okupljaju trudnice oko 30-te nedelje
mene nesto boli stomak na dodir, levo od pupka u krugu od nekih desetak centimetara. pretpostavljala sam da je tu bebina guza jer mi je tako delovalo, pa je i doca to potvrdio na uz. to mesto me bolucka kao modrica kad ga pipam...jel moguce da guza pritiska sa unutrasnje strane, pa kad ja jos pipnem spolja, onda zbog toga boli? jel imao neko taj osecaj?
Drage trudnice i mame, evo da vam se i ja pridruzim! Sada sam u 29-oj nedelji, termin sredina juna! Wenerice, ja sam ostala trudna drugi put kada mi je sinko imao 15 meseci, dosta sam razmišljala pošto je bio nemoguć kada je bio beba, nije sedam meseci spavao ni danju ni noću ali izdržali smo nekako! Ova trudnoća mi je mnooogo lakša, valjda nemam vremena da mislim šta me boli zato što po ceo dan jurcam za njim, nemam vremena da kao u prvoj trudnoći legnem da se odmorim kada mi se hoće ali sve za sada mnogo bolje ide, e, a kako će biti kada ih budu dvojica, (kažu da je opet bata) videćemo! Veliki pozdrav svima!
ej bananice, meni se to desavalo, trajalo je par dana, nisam znala da li je glavica ili guza, pa je doca rekao da je guza, a taj bol nije nista, nego eto samo beba raste, pritiska i to je to... :-)

,necu da uskoro ostanem sama na ovoj temi 
, a ja se nedam još,

pravicu kasnije neki
cmok svima od nas dve...Pozdrav svim buducim i sadasnjim mama. Posto su uglavnom trudnice oko 30-te nedelje da vam se pridruzim i ja. Ja sam u 28-oj nedelji termin mi je 25.06.Nadam se da ce biti malo ranije jer mi nije prvi put vec treci.Ali sudeci po prethodnim porodjajima mozda i sacekam termin(prvi put-6 dana posle termina drugi-5 dana)to je sve znak pitanja?! Pozzzz za sve

Pozdrav svim buducim i sadasnjim mama. Posto su uglavnom trudnice oko 30-te nedelje da vam se pridruzim i ja. Ja sam u 28-oj nedelji termin mi je 25.06.Nadam se da ce biti malo ranije jer mi nije prvi put vec treci.Ali sudeci po prethodnim porodjajima mozda i sacekam termin(prvi put-6 dana posle termina drugi-5 dana)to je sve znak pitanja?! Pozzzz za sve