bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Happy,
Da nisi imala prilike da vidis neki karlicni porodjaj? Kako tad ide disanje, jel isto kao kad ide glavom? Ako imas neki "tip"![]()
),a izmedju kontrakcije disi duboko i polako,ma videces uostalom kako ti je najlakse da dises kad dodje kontrakcija,samo nemoj kao ja da se u toku kontrakcije zacenis od placa (nisam mogla da se suzdrzim,ali moram da se pohvalim da se uopste nisam cula,nisam se derala) ,to nikako ne valja, jer onda,posto ne mozes da uzmes vazduh,strasno boli
. Ma prebrodicete vas dvoje to lako,samo slusaj doktora i bice sve u redu. 
,ali mislim da sam do sada naucila razliku.Samo da nije Eserihija 
Stigli smo kuci danas
Javljam vam se na brzinu,pa vam kasnije pisem sve kako je bilo i stavicu vam slikice...
Matteo je rodjen 9marta,2940gr i 50cm
Porodjaj je bio tezak,ali sve je proslo,zaboravi se sve,ja i bebac smo super....nedostajali ste mi...ljubimo vas...
Nadam se da je sa carobnom sve u redu i da ce nam se javiti uskoro...

CESTITAMO!!!!!!!

Stigli smo kuci danas
Javljam vam se na brzinu,pa vam kasnije pisem sve kako je bilo i stavicu vam slikice...
Porodjaj je bio tezak,ali sve je proslo,zaboravi se sve,ja i bebac smo super....nedostajali ste mi...ljubimo vas...

Stigli smo kuci danas

Stigli smo kuci danas

Hvala svima
Ljubimo vas...
Stavicu slike...samo da ubacim u kompj,tj da nadjem kabal..moram da priznam da se sjajno osecam,ispunjenom,srecnom,zenom,majkom,jedino osecam umor ali za sad se izdrzava...predivan je osecaj biti roditelj..

7 meseci i 9 dana sam cekala ovaj tren danas u 16h koji ce se desiti... uh uh... 

drago mi je da si nam se pridruzila ponovo
super sto je princezica kako treba, lepo i napreduje vidim
mazi tibu i hvala na pu pu pu
CMOK! 

...dobro nam doshle !!!! 
Dobro nam dosao Vucino!
Cao drage moje, evo i ja konacno da se javim...
Na brzinu sam procitala sve sto ste pisale, tek od danas mogu da sednem...
Porodila sam se u cetvrtak 5. marta, na svet je dosao Vuk Andreas, 3030 grama, 50 cm.
U bolnicu sam otisla isto vece nakon sto sam napisala ovde da sutradan imam pregled, kontrakcije su uskoro pocele i ja sam bila na putu za bolnicu. Porodjaj je bio jako tezak, javile su se komplikacije i za dlaku sam izbegla carski. Poradjala me je najiskusnija babica u porodilistu, i rekla je da je to bio najtezi porodjaj kome je prisustvovala.
Bogu hvala, sada je sve OK, ja i moj decak smo dobro, mucim se jako sa dojenjem jer su mi napravili takvu epiziotomiju da sve do sad i ako sam uspela da sednem, bez pomoci nisam mogla da ustanem...
Ali sada sve izgleda bolje, polako se navikavamo na nove divne uloge.
Pisem vam vise kad opet uhvatim koji slobodan minut, sve vas puno, puno ljubim!
Bonzita, draga, CESTITAM OD SRCA! MATTEO, DOBRODOSAO!![]()
![]()

......

.To meni beba sve poruca
,beba ne sme da gladuje,idem ja opet da ruckam

Ovo nije normlno kako sam ja staaalno gladna.Moram da povedem racuna ili cu opet dobiti 18 ili cak 20kg.Taman jedem i mislim kako sam se najela,kad posle dva sata zeludac boli koliko je prazan.To meni beba sve poruca
,beba ne sme da gladuje,idem ja opet da ruckam
![]()
![]()

..happy, ne glupiraj se...nisi vishe mlada trudnica..
..ozbiljno, ne treba ti to..
..jedesh da bi "zatrpala" muchninu..isplaniraj shta cesh da pojedesh danas,
i ne odustaj, osim za malo voca...
,zimski period,pa mama samo mesila 

Kaze da zene obicno polude kad im se daju te injekcije, pocnu da psuju sve redom.