Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro, dobar dan, ja sam vam sva usplahirena, mislim da mi je ispao sluzavi cep. Prvo je bilo malo sluzi (providne), a zatim kao neke male niti krvi u tome. Onda je jos iscurila neka tecnost za koju mislim da je bila plodova voda, toga je bilo jedno... pola case, i iscurilo je od dva-tri puta. Sad nisam tacno sigurna sta dalje treba da radim i da ocekujem, sve sam zaboravila, brrrrr...... Stao mi je mozak. Ha, sta se sad desava, devojke? Koliko jos? :D Treba li da se javim lekaru?

Jel da?Daj mi molim te jos dva tri dana :sad2:
Ja sam ti izgleda ovde najveca kukavica na forumu :rumenko:
Ma salim se jedva cekam da drzim u narucju mog sina :heart: nego sam ocekivala znate ono pukne vodenjak vi lepo odete u bolnicu i oni vas porode :lol: ali ovo ja nista ne osecam odem na ctg prokrvarim,imam kontrakcije,i sta li me jos ceka neznam...:whistling:
Kako se ti osecas?:cmok2:

Hehehehehe ma nisi ti kukavica uopste, samo ti se cini jer ste bas blizu i naravno da si zbunjena, radoznala, u stresu :aha: ali sve to prodje cim ga uzmes u ruke :klap: a te fore pukne vodenjak i ti znas da je krenulo itd se desava 99% uglavnom samo u filmovima :brus: a tako kao sto se ti osecas sad - to je normalnije... :whistling:
Pozz... :bye:

Dobro jutro, dobar dan, ja sam vam sva usplahirena, mislim da mi je ispao sluzavi cep. Prvo je bilo malo sluzi (providne), a zatim kao neke male niti krvi u tome. Onda je jos iscurila neka tecnost za koju mislim da je bila plodova voda, toga je bilo jedno... pola case, i iscurilo je od dva-tri puta. Sad nisam tacno sigurna sta dalje treba da radim i da ocekujem, sve sam zaboravila, brrrrr...... Stao mi je mozak. Ha, sta se sad desava, devojke? Koliko jos? :D Treba li da se javim lekaru?

I ja mislim da je to to... :aha: spakuj prnje, daj ih muzu, a ti na pregled sto pre! :klap:

Hehehehehe ma nisi ti kukavica uopste, samo ti se cini jer ste bas blizu i naravno da si zbunjena, radoznala, u stresu :aha: ali sve to prodje cim ga uzmes u ruke :klap: a te fore pukne vodenjak i ti znas da je krenulo itd se desava 99% uglavnom samo u filmovima :brus: a tako kao sto se ti osecas sad - to je normalnije... :whistling:
Pozz... :bye:

Hvala :cmok2:
Nadamo se uskoro Enzovom dolasku :heart:
A evo kod carobne je krenulo znaci i ja cu za njom,termini su nam u istom danu...
Hrabro carobna,drzimo ti fige...:heart:

carobna tako je i meni curila plodova voda po malo, ja mislim da bi trebala da krenes, da provere, ja sam odmah otisla. na tebi je da odlucis, ili da cekas kontrakcije kod kuce, ili da krenes odmah da vidis da li je pocelo, ja sam se bojala da cekam kod kuce.

to je sto posto, pocelo jeeeeeeeeeeeeeeeee

:
usao moj Dr. a za njim jedno 15 stazista :eek: :hahaha: krcat box ne moze niko ni da se mrdne! :rotf: meni bi smesno... :aha:

Ja sam u srednjoj skoli na praksi redovno prisustvovala porodjaju,ja i cela moja grupa,i uvek sam se pitala kako li je toj zeni kad vidi nas ovoliko oko nje.Dok sam se ja poradjala samo sam molila Boga da ne bude nikog na praksi,i sva sreca poradjala sam se posle podne,kad je praksa vec bila zavrsena,ali mi je zato sutradan u viziti bilo jako neprijatno kada su se svi moji profesori okupili oko mene i rekli "hajde rasiri noge,skloni ulozak,jesi kakila,jesi piskila"
i svi onako stoje i zure u moju hmm...i onda kada su ustanovili da je sve u redu,krenuo je pregrst cestitki :D,i svi su me zvali po mom devojackom prezimenu :hahaha: ostalo im iz skole.
Sada je velika verovatnoca da ce me poradjati neke moje drugarice iz razreda,jer su se masovno pozaposljavale u porodilistu :dash: :lol:

U al je ovde uzbudljivo od jutros!
Carobna,

Stize bebica:klap: Spremi se pa u porodiliste...Drzimo ti fige:super::cmok2:

Bonzi,
Kad ides kod lekara?

Moram da malo pljucnem po tim doktorima tamo koji racunaju 41 nedelju termin:hahaha:
Znala sam da nema sanse...:mrgreen:

Ja sam se bas uspavala...Idem da se kupnem, pa posle u setnjicu...Mozda vidim Marticu ako mi ne pobegnu ranije:)

Ja kako sam krenula izgleda da ce i angi pre mene :cool:
Meni jos uvek ide braonkasto,i to bas ima kad se obrisem,popodne zovem babicu...
Sad sam se zbog carobne uzbudila bas :mrgreen:
Da oni racunaju 41,zbog socijalnog,znaci produze jednu nedelju duze,zato mi je rekao 12marta kod njega,to je bas po uz termin,a porodjaj desava se od 38-41,mada najvise slucajeva u 40nedelji...ma ko ce razumeti glupe francuze :roll:

Samo napred Carobnice...;)
drzimo ti fige....

Jupiiiii stize nam jos jedna bebica....:gace::gace::gace::klap::klap::klap:

Hoce li tvoj muz da nam javlja vesti ili ces ti kasnije kad dodjes kuci?

Jel da?Daj mi molim te jos dva tri dana :sad2:
Ja sam ti izgleda ovde najveca kukavica na forumu :rumenko: Ma salim se jedva cekam da drzim u narucju mog sina :heart: nego sam ocekivala znate ono pukne vodenjak vi lepo odete u bolnicu i oni vas porode :lol: ali ovo ja nista ne osecam odem na ctg prokrvarim,imam kontrakcije,i sta li me jos ceka neznam...:whistling:
Kako se ti osecas?:cmok2:

Bonzi,nemoj da mi otimas titulu.....

JA SAM NAJVECA KUKAVICA OVDE NA FORUMU..:mrgreen:

Kod mene samo neki stresovi...vec par nedelja mi zivot ide samo na gore....uf

Posto smo imali grcice i sta sve ne, morala sam da cekam da krenemo, a sad krenula kisa da pada :eek: :dash: tako da nista od naseg izlaska :sad2: e sto me nervira ovo vreme :aha: sad jedino da zovemo Angi da svrati kod nas kuci :heart:
Kockice,
Nerazumem,a babinje?Cini mi se da si rekla da nema izlaska sve dok ne prodju babinje,a ni dolazak nekoga,nerazumem :think:
Bonzi,nemoj da mi otimas titulu.....

JA SAM NAJVECA KUKAVICA OVDE NA FORUMU..:mrgreen:

Kod mene samo neki stresovi...vec par nedelja mi zivot ide samo na gore....uf
Ma bice sve u redu,nismo jedine,i mi cemo pregurati to :sad2:
jupiiiiii.....jos beba.......ajde prvo carobna pa bonzita.........jeeeeeeee.........
Bice ,bice :D
I angi ce za nama ako ne pre mene :P

De ste devojke, evo mene jos kod kuce... :P Zvala sam babicu i rekla mi je da moram nazvati bolnicu i zakazati pregled u toku dana, oni ce proveriti kako stvari stoje i dokle sam stigla, izgleda da je moguce da cu ostati u bolnici i ako ne pocnu trudovi da bi oni mogli da prate... Muz celo vreme na telefonu, nikako da uspe da zakaze pregled, samo ga stavljaju na cekanje i pustaju mu muziku... :hahaha:

Hvala vam devojke, divne ste!!! :cmok:
Bonzi, kakvo je kod tebe stanje?
Ludnice, ej bre, glavu gore, uskoro ces imati svoje bepce u narucju, ej, zamisli.... :zaljubljena:
Ne znam da li ce ovaj moz muz uspeti da vas izvestava, evo ga sav se pogubio, zaduzila sam ga da nam kupi kolica, montira krevetic i autosediste i da mi dodjemo na gotovo. :P
Happy-ce, ja sam u neku ruku molila Boga da mi se svekrva ne vrati sa godisnjeg pre porodjaja, zamisli da bude tamo, cela familija na okupu dok se poradjam. Uh... :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back