carobnodrvo
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Hehehehe i moja!![]()
Kako se ti osecas carobnice?!![]()
Ma evo, guram nekako... I dalje rastem, srecom imam velikog muza pa mu kradem odecu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehehe i moja!![]()
Kako se ti osecas carobnice?!![]()
Vi ovde govorite za nekoliko stvarcica,a ja spakovala kofer za mene malo veci i malo manji za malog,plus torbica sa stvarima za toalet...
Carobna,
Pita mene babica jer ti se kontraktira uterus ja kazem ne,osecam da se bebac trci i onda je stomak sav tvrd,al neboli,nekad malo zaboli,ona kaze pa to su kontrakcije,ja ispadoh prava plavusa![]()
Meni je stomak malo spusten,nekako najvecu tacku dostize gore 7prsta od pupka...a tebi?inace do skoro je bio skroz gore...
Carobna, kako ti guras, osecas li kontrakcije, kako oticanje?
ja sam uspela da stavim dve slike u album tako da mozete videti, slikano je sa mobilnim pa sam zato supela a ove koje su mi velike nece da primi ne znam zasto, a te su najlepse
I ja mislim da cu spakovati ovu torbu, pitacu svekrvu kako ide, da li mogu da ponesem sa sobom sve sto mi treba, znam ako budem zaduzivala muza da mi donosi da ce mi stalno nesto faliti, vecito moram da mu pisem spiskove, a nece mi bas biti do toga u bolnici.
Kako ona misli da su to kontrakcije? A sta je onda ono kad se bebac ne mrda, nego se stomak stvrdne sam od sebe, i boli kao kad imas menstruaciju? Ja sam mislila da su samo to kontrakcije, ne mora biti da uvek boli...
Ej, Bonzi, kakav bre 16-mart (i ja imam kod babice zakazano za 16-ti, mi ko da se dogovaramo),ja mislim da ces ti mnooogo pre.
Nego, da svecano objavim ovde, odlucila sam se za kolica![]()
Bice High Trek...
![]()
Carobna,
Kad se bebac trci nemrda,ali osecas da je stomak tvrd i osetis da se trci kao da su mu ledja ili glava,tvrdo,nekad zaboli kao kad ces da dobijes a nekad neosecam nikakvu bol samo se stvdne,i nemogu da idem,drzi malo pa popusti...e to su kontrakcije...a drugo je kad bebac se proteze i sutne...
Ja imam kod ginekologa 12,a kod babice 16,pa videcemo...
E super za kolica ,uradila si pravu stvar...jooj ja jos uvek zalim sto nisam kupila njih,ali dobro i ova mi se svidjaju puno...koju ces boju ?
ja sam uspela da stavim dve slike u album tako da mozete videti, slikano je sa mobilnim pa sam zato supela a ove koje su mi velike nece da primi ne znam zasto, a te su najlepse
Presudilo je to sto mi se svidjaju sve uloge koje ima nosiljka.Bravo Carobna za kolica,mislila sam nikad se neces odluciti
I kako je doslo do te odluke?
Kockice,
Hvala sto si snama podelila martricine slikice,ona je pravi andjeo,nisam videla bebu koja se tako lepo, slatko i stalno smesi kao ona...ljubi je za nas![]()
Hvala tinaja sam uspela da stavim dve slike u album tako da mozete videti, slikano je sa mobilnim pa sam zato supela a ove koje su mi velike nece da primi ne znam zasto, a te su najlepse
Bonzi, mislimo na tebe, pisi cim se vratis, ili zaduzi muza.
Ono ja juce rekoh da nemam kontrakcije?E, pa, od sinoc ne prestaju. Oka nisam sklopila, celu noc kontrakcije i bol u krstima, a jutros sam mislila da je vreme za put.
Bolelo je bas kao da imam menstruaciju, a sto je cudno, bilo mi je lakse kad stojim ili hodam, cim legnem, boli jos jace. Evo sad sam sva nikakva, odspavala 2 sata, krsta me i dalje bole, kontrakcije su redje, znaci samo trening... Glava me razbi od nespavanja.
I tako... dan za danom, pred kockastim ekranom.Cekamo...
![]()
Ono ja juce rekoh da nemam kontrakcije?E, pa, od sinoc ne prestaju. Oka nisam sklopila, celu noc kontrakcije i bol u krstima, a jutros sam mislila da je vreme za put.
Bolelo je bas kao da imam menstruaciju, a sto je cudno, bilo mi je lakse kad stojim ili hodam, cim legnem, boli jos jace. Evo sad sam sva nikakva, odspavala 2 sata, krsta me i dalje bole, kontrakcije su redje, znaci samo trening... Glava me razbi od nespavanja.
I tako... dan za danom, pred kockastim ekranom.Cekamo...
![]()