Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Bonzi, Super za sobicu...
Jedva cekam da vidim slicice
Koje je boje?

Jedva cekam da vidim slicice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze da oseti pod rukom, cak i ja mogu da napipam gde je gornji deo materice, ali donji ne mogu jer to je bas nisko i treba jace pritisnuti da se oseti.Carobna, a na osnovu cega lekar opste prakse meri matericu? Vidim da je to tamo bitno...ovde se to uopste ne radi...
neznam da li ima nekog,ali meni je potrebna pomoc.Zena mi je pre par dana izgubila bebu u 4 mesecu,kako da pomognem njoj ,kako sebi
neznam da li ima nekog,ali meni je potrebna pomoc.Zena mi je pre par dana izgubila bebu u 4 mesecu,kako da pomognem njoj ,kako sebi
Zao mi je stvarno, nema tu nekog dobrog recepta sta bi bilo dobro raditi...to je jako individualno,kao sto rece sd76 budi uz nju ako zeli da prica ti slusaj,ako zeli da cuti ti ju zagrli i cuti.....Sada su njoj i hormoni se uzdrmali pa tako kada se i oni smire i njoj ce biti lakse.
A i ti ucini sebi nesto lepo,ako ne zelis nju da opteretis sa svojom tugom imas nekog prijatelja,kuma malo popricaj istresi se....placi ako treba.
Desilo se i meni i nije bilo lako,ubijao me strah da li uopste mogu da imam dece...al eto hvala Bogu 2 komada dodjose.
Srecno!!!!
bas tako......drustvo samo da vam javim moje iskustvo pre nego sto se porodite da znate. ja mislim da su ti spiskovi za bebinu garderobu samo osnovno da imas sta da im obuces kad dodjes kuci. ja sam kupila jedno 6 bodija i 5 benkica, ma kakvi to se upralja za dva dana cak i za dan. beba voli da piski kad se skine pelena i makoliko se trudila da pokrijem pamucnom pelenom gornji deo tela nema sanse uvek mi upiski bodi, jos gore je ako je musko, leti na sve strane, a jos voli i da kaki kad se skine pelena. nocu kako spava zna da prodje kroz prostor izmedju pelene i nogice, jer ne stisnem ga skroz jer se nazulja. tako da sam morala naknadno da idem da pokupujem bodijeve, sad ih imam 15 i cini mi se da je opet malo jer sam non stop na oprezu da ce da zafali. a sto se tice garderobice ne mora puno. bitan je taj donji ves sto cesto ali cesto upiski. a za pelene da ne pricam, taman ga presvucem on opet kaki.
to je moje iskustvo. mozda se devojcicama nije tako strasno, ali budite spremne na cesto mokar bodi![]()
Tina, hvala puno sto si podelila iskustvo sa nama.drustvo samo da vam javim moje iskustvo pre nego sto se porodite da znate. ja mislim da su ti spiskovi za bebinu garderobu samo osnovno da imas sta da im obuces kad dodjes kuci. ja sam kupila jedno 6 bodija i 5 benkica, ma kakvi to se upralja za dva dana cak i za dan. beba voli da piski kad se skine pelena i makoliko se trudila da pokrijem pamucnom pelenom gornji deo tela nema sanse uvek mi upiski bodi, jos gore je ako je musko, leti na sve strane, a jos voli i da kaki kad se skine pelena. nocu kako spava zna da prodje kroz prostor izmedju pelene i nogice, jer ne stisnem ga skroz jer se nazulja. tako da sam morala naknadno da idem da pokupujem bodijeve, sad ih imam 15 i cini mi se da je opet malo jer sam non stop na oprezu da ce da zafali. a sto se tice garderobice ne mora puno. bitan je taj donji ves sto cesto ali cesto upiski. a za pelene da ne pricam, taman ga presvucem on opet kaki.
to je moje iskustvo. mozda se devojcicama nije tako strasno, ali budite spremne na cesto mokar bodi![]()
traje od 30 do 45 min,i stave ti dva diska na stomak od kojih jedan meri otkucaje bebinog srca,a drugi eventualne kontrakcije
Imam jedno pitanje,naime ja sam sada 7. nedelja i pojavio mi se braonkas sekret,ne toliko braon kao sto je bio onog dana kada sam trebala dobiti menstruaciju,ali braonkast.Da li se i vama to desavalo?Stomak me ne boli,ali taj sekret,ma pojedoh se od brige.Srecom sutra imam zakazano kod doktorke ,ali do sutra cu da se pojedem od brige.Da li je moguce da se ja to ustvari jos uvek cistim i da je taj sekret jos uvek posledica usadjivanja ploda u matericu?