Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha, htela da podeli repku da smo hteli da pisemo John, ali mora cirilica
pa rekoh "morali smo po Vuku" - pisi kao sto govoris
tako da mu je Dzon u izvodu

mislim, boli me uvo, sprdajte se
mi znamo zasto smo to ime dali i ne kajem se
i ljudi su se vec navikli, a i da nisu, njihov problem
a to da ce ga deca zezati.. deci je bas interesantno i lepo im je ime, uopste se ne podsmevaju
sto je i normalno, deca su deca i kontam da i podsmeh i sl. od starijih i dodje, nijedno dete ne moze biti zlo osim ako ne vidi od nekog

ne prezivamo se peric, niti je mm milorad, cickava, zato ne brini, lepo se slaze :)

Pa dobro, moze i Dzon Dobrivoje Jovanovic... :)

Dadast, nema veze kako je ime... verujem ti da je tebi divan i da je zelja tvog muza ispunjena.
A da ce ga zezati u skoli, ooo hoce kako nece! Evo mogu sa tobom da se kladim u sta god hoces! I onda ce on da zamera tebi, ko sto ti zameras svojoj majci.

Pozitivna strana svega je sto se odraste jednog dana! ;)

ma ljudi sta vam je, nemojte vise o njoj i imenu dzon, pa ona uziva sad sto je u centru paznje, stalno se nadovezuje i nastavlja sa istom pricom tralalalalala
Dzon i sta sad kakve veze ima sa ostalima, eto ja sam smislila novo ime ASTERIKS :P kako vam se to cini :) mislim mnogi me osudjuju a mene je bas briga u stvari moj muz je imao prijatelja asteriksa :) i tako dalje i tako blize

mislim da je ovo tema trudnoca, a ne DA LI DATI DETETU IME DZON
ispravite me ako nisam u pravu,

aha, htela da podeli repku da smo hteli da pisemo John, ali mora cirilica
pa rekoh "morali smo po Vuku" - pisi kao sto govoris
tako da mu je Dzon u izvodu

Sto bi bilo ok da se ne odnosi na ovaj komentar:

Sto ne dadoste bar srpsku verziju Dzona
mislim, John, Johan, Juan, Jovan...

citiram
pa i jeste John, al' nam ne dadoše latinicom, pa smo onda po Vuku

pa to i ja kazem, eto sad se opet prica o njoj i imenu vec koliko stranica
realno gledano kakve veze IME njenog deteta moze da ima sa zivotima ostalih ovde
sama odlucuje koje ce ime dati detetu, verovatno ce imati i neke drugacije stavove u vezi vaspitanja i ostalog,
ali mislim da to ne moze da utice na nikoga ovde, svi su rekli sta misle o tome i to bi trebao biti dovoljan dokaz kakve reakcije izaziva to ime, ali ona tera svoje i to je to, neka radi kako hoce, niko joj ovde nece promeniti misljenje
kad pogledamo malo oko sebe, danas ima svakavih ljudi i svakakvih misljenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back