Jedna moja cera se zove Simona, a sin moje drugarice Simon. Razgovaramo jedan dan telefonom i ja pitam drugaricu ima li Simon temperaturu? A ova moja vice iz kuhinje: "nemam temperaturu!!!" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moje ime se često daje kozama ahahahhahahahahahhahaahaaaaaaa
Iwa- pitala sam te za terapiju zato sto smo u isto vreme bile na temi o krvarenju, cisto da uporedim.
Mene jos uvek dopinguju punim dozama progesterona depo i utrogestana, ali mislim da je zbog prethodnog mog iskustva..
Inace od te kolicine progesterona ja vise nemam ni sekret- truncice sekreta nemam, kao devojcica.
Bice veselo kad bude krenuo pa kad ja budem krenula da se tripujem i da ga buljim i tumacim![]()
Imena sam imala spremna pre jedno 15 god.
Od tada se rodilo mali milion kojima su data ta imena, tako da su otpala. Aleksa i Andja
Onda mi se svidjala Lana, pa Damjan, Danilo, Vasil....
E sad kad sam konacno "normalno" trudna meni se ni jedno ime ne svidja dovoljno.
Sve se nadam proci ce me do porodjaja
Da li je neka od vas imala iskustva sa ''probadanjem" odozdo- vaginalno?
Nije mi toliko strasno, kaspiram da mozda ima veze sa crevima, ali me je jedino strah da nisu kontrakcije.
Vi koje ste imale kontrakcije u ranoj trudnoci- kako se one osecaju???
p.s. naravno da cu otici kod lekara![]()
Imena sam imala spremna pre jedno 15 god.
Od tada se rodilo mali milion kojima su data ta imena, tako da su otpala. Aleksa i Andja
Onda mi se svidjala Lana, pa Damjan, Danilo, Vasil....
E sad kad sam konacno "normalno" trudna meni se ni jedno ime ne svidja dovoljno.
Sve se nadam proci ce me do porodjaja
Da li je neka od vas imala iskustva sa ''probadanjem" odozdo- vaginalno?
Nije mi toliko strasno, kaspiram da mozda ima veze sa crevima, ali me je jedino strah da nisu kontrakcije.
Vi koje ste imale kontrakcije u ranoj trudnoci- kako se one osecaju???
p.s. naravno da cu otici kod lekara![]()
bolovi su ti cudna pojava, mogu da znace svasta i nista....u svakom slucaju ako su prejaki i ponavljaju se u pravilnim razmacima (najmanje 4 puta u roku od sat vremena, stegne se cela materica i boli u predelu grlica) obavezno se ide kod lekara....ja sam prvu trudnocu provela u nerazjasnjenim bolovima raznijeh vrsta i sad me opet nije zaobislo....duga je to istorija bolova da bih sad tu objasnjavala ali definitivno nemaju veze sa nekim problemom, bar za sada....a kad mi se u 12. nedelji pojavila sukrvica nista me niej pripremilo za to, bolovi, slicno predmenstrualnim su se pojavili tek kasnije....
i sta se dalje desavalo sa krvarenjem?
dobila 3 inekcije progesterona i pila 2*200 mg utrogestana nekih mesec dana......trajalo je tri dana, ispao mi jedan ugrusak velicine lesnika i malo je bilo sukrvice na gacicama ta tri dana....pretpostavljaju da je to rezultat mikropovrede posteljice jer se na UZ nista nije videlo...dobila sam b.o., odmarala sam puno, lezala na levom boku i vise se to nije ponovilo....
ja bih tako rado podelila sa vama Dadin komentar dat u reputaciji...
E baš, nikad nisam čula za mačku ili psa po imenu Sara, mene Sara asocira na Saru Kej ili na ženske pramajke