phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to bi bilo ok da ona nije napisala jasno, da joj je muz dao ime detetu po prijatelju!!! I to jako dobrom ako me secanje sluzigreska, cicak, greska- sto dalje implicira da je rodjen '60 i da ima minimum 52 godine
ali, ja mislim da je htela da kaze da joj muz mnogo voli lenona, a ne da su stvarno bili drugovi![]()
pa ima toga danas koliko hoces, pogotovu ako je on lovaran....
da li to dalje implicira da si 2. put trudnaIpak si mladja od mene![]()
Ma to bi bilo ok da ona nije napisala jasno, da joj je muz dao ime detetu po prijatelju!!! I to jako dobrom ako me secanje sluzi
Meni to ogavno.
Spavas sa starudijom radi kesa... to je ispod prostitucije.
Ali po njenoj prici nisu bogati, zove na selu, ima svekrvu pride... Nema trenutno uslova za drugo dete... zbog grejanja spavaju svi u dnevnoj.
Jeebote pamtim.ko slon!
+od pocetka mislim da je klon![]()
greska, cicak, greska- sto dalje implicira da je rodjen '60 i da ima minimum 52 godine
ali, ja mislim da je htela da kaze da joj muz mnogo voli lenona, a ne da su stvarno bili drugovi![]()
taj čovek je mom suprugu bio prijatelj
ime je dobio sa razlogom, ne zato što mama voli Džona Lenona ili sl., već zato što je to bio tatin prijatelj
ako je marlon, onda me ne bi cudilo da mu je lenon licno i na slavu dolazio.
a za ovu opciju sto kaze jexy, ima smisla, ima smisla. ali ne mnogo
mislim, ne znam. koliko dobar prijatelj moze da ti bude neki tamo dzon, pa jos i dete da nazoves po njemu![]()
Zar Dada ne zivi negde u inozemstvu?
da li to dalje implicira da si 2. put trudna?
kolko skontah, zive ovde u nekom selu
i ne, nemamo po 150 godina ili sl. i ne živimo u inostranstvu već na selu, trenutno smo tu gde je moj muž odrastao
i rekoh da nisam sa sela, ali to nema nikakve veze jer bih mogla i u šumi da živim sa čovekom za kog sam se udala
a kako je došlo do toga da sad razvlačite moj život po temi, ne znam niti me zanima
![]()
ako je marlon, onda me ne bi cudilo da mu je lenon licno i na slavu dolazio.
a za ovu opciju sto kaze jexy, ima smisla, ima smisla. ali ne mnogo
mislim, ne znam. koliko dobar prijatelj moze da ti bude neki tamo dzon, pa jos i dete da nazoves po njemu![]()