Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
greska, cicak, greska- sto dalje implicira da je rodjen '60 i da ima minimum 52 godine :lol:
ali, ja mislim da je htela da kaze da joj muz mnogo voli lenona, a ne da su stvarno bili drugovi :lol:
Ma to bi bilo ok da ona nije napisala jasno, da joj je muz dao ime detetu po prijatelju!!! I to jako dobrom ako me secanje sluzi ;)

:think: pa ima toga danas koliko hoces, pogotovu ako je on lovaran....

Meni to ogavno.
Spavas sa starudijom radi kesa... to je ispod prostitucije.
Ali po njenoj prici nisu bogati, zove na selu, ima svekrvu pride... Nema trenutno uslova za drugo dete... zbog grejanja spavaju svi u dnevnoj.
Jeebote pamtim.ko slon!

+od pocetka mislim da je klon ;)

Ma to bi bilo ok da ona nije napisala jasno, da joj je muz dao ime detetu po prijatelju!!! I to jako dobrom ako me secanje sluzi ;)

Meni to ogavno.
Spavas sa starudijom radi kesa... to je ispod prostitucije.
Ali po njenoj prici nisu bogati, zove na selu, ima svekrvu pride... Nema trenutno uslova za drugo dete... zbog grejanja spavaju svi u dnevnoj.
Jeebote pamtim.ko slon!

+od pocetka mislim da je klon ;)

e onda je to ljubav...:)....skidam joj kapu....moj muz je mladji 7 godina i tri meseca i mnogi za to misle da je ogavno ali nama dobro :mrgreen:

ime je dobio sa razlogom, ne zato što mama voli Džona Lenona ili sl., već zato što je to bio tatin prijatelj

iz ovog sto je napisala uopste ne mora da znaci da je Dzon Lenon bio prijatelj njenog muza, vec kao neki tamo Dzon je bio njegov prijatelj a ona samo voli da slusa Dzona Lenona :)
mislim moji roditelji jos nemaju ni 50 god kako bi to moglo da bude moguce da imas muza toliko starijeg od sebe, valjda to nikad u zivotu necu razumeti
a mislim da ni ne razumem sta ona pise i sta je htela da kaze sa tim
a cekaj te ako joj muzi ima oko 60 god a zivi sa svekrvom, mislim koliko onda ta zena ima godina :)

nisam ni pročitala sve što ste smislile, nije Džon Lenon bio tatin prijatelj, aman :roll:
navela sam da dete nije dobilo ime po njemu jer svi odmah misle da sam od onih koje deci daju imena omiljenih pevača!

Džon je Škot koji je nedavno umro i bio prijatelj mog supruga

A neću ni ja da komentarišem one koje su izvele takav zaključak, mislim da sam u par postova navela kako je sin dobio ime i OPET se hvatate za rečenicu koja vam najviše odgovara i izvlačite iz konteksta

i ne, nemamo po 150 godina ili sl. i ne živimo u inostranstvu već na selu, trenutno smo tu gde je moj muž odrastao
i rekoh da nisam sa sela, ali to nema nikakve veze jer bih mogla i u šumi da živim sa čovekom za kog sam se udala
a kako je došlo do toga da sad razvlačite moj život po temi, ne znam niti me zanima :)

:cao:

i ne, nemamo po 150 godina ili sl. i ne živimo u inostranstvu već na selu, trenutno smo tu gde je moj muž odrastao
i rekoh da nisam sa sela, ali to nema nikakve veze jer bih mogla i u šumi da živim sa čovekom za kog sam se udala
a kako je došlo do toga da sad razvlačite moj život po temi, ne znam niti me zanima :)

:cao:

pa valjda zato sto si u svaki post napisala nesto iz svog zivota
eto bila si popularna nemoj da se ljutis :)

ako je marlon, onda me ne bi cudilo da mu je lenon licno i na slavu dolazio.:lol:
a za ovu opciju sto kaze jexy, ima smisla, ima smisla. ali ne mnogo:mrgreen:
mislim, ne znam. koliko dobar prijatelj moze da ti bude neki tamo dzon, pa jos i dete da nazoves po njemu :lol:

nikad nisi čula da se Srbi mogu družiti sa strancima ili, ne daj bože, da pričaju engleski? :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back